atitudinea in fata unui examen important?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Meg bine ca te-ai mai linistit .Oricum urmeaza altele (examene) si mai si .O sa vezi tu examenul de specialist si apoi cel pe post .
Bafta!


Mama lui Andreiutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La absolut toate examenele din viata mea am zis ca nu stiu nimic, nu iau, faceam show pana intram in sala si uite ca in 6 ani nu am avut nici o restanta. Asa e, cu cat inveti cu atat ai impresia ca nu stii nimic, dar totul se va clarifica atunci cand vei da examenul, ai sa vezi. Sunt convinsa ca il vei lua, chiar daca tu citind vei zice ca stii mai bine, ca nu stii nimic etc. Ai mei nici nu ma mai ascultau cand ma plangeam ca ce proasta sunt si cand le explicam cum o sa pic..
Succes!

Cristina si ghighiloi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Draga mea, nu-ti face probleme! Daca tu ti-ai facut bine partea, am inteles ca ai invatat si-ai facut tot ce ti-a stat in putinta sa stii ca Dumnezeu e undeva sus si trebuie sa-L lasi sa-si faca si EL partea. Sunt convinsa ce te va ajuta. Nu-ti face griji, pur si simplu lasa-te pe mana Lui.
Eu cred ca tot ce ni se-ntampla atat bine cat si rau este pt ca asa considera Dumnezeu ca este mai bine pt noi. De aceea trebuie sa acceptam cu senitate orice-ar veni chiar daca nu-ntelegem de ce.

Iti doresc multa sanatate si tie si puiului tau!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

:-))

Si eu cat am fost graviduta am avut la exameneeee...printre care si unul f f greu.Plus sleahta de examene din anul 5 cand Sofia era nounascut.

O sa fie bine.Gandeste-te doar la invatat si la subiecte si mai putin la scenarii.Odihneste-te cat poti de mult .
Din cauza oboselii indusa de sarcina ti se pare ca nu mai faci fata, dar nu e chiar asa.Crede-ma, am trecut pe acolo.
bafta!!!!!





Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia


Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

hei eu sunt veterana!il dau acum a 3-a oara!
daca o sa te ajute cu ceva,hai sa-ti povestesc ce am patit anul trecut.
dupa ce tot anul am invatat cum n-am invatat de cand sunt eu pe glob,ajunsesem sa fiu atat de stresata ca luam diazepam ca sa dorm.
din cauza stresului mi-a venit cm-ul cu o saptamana inainte,chiar in acel weekand de rahat.am avut in ziua examenului o hemoragie atat de mare ca eram pana la genunchi cand am iesit din sala,cu ob si tampon!!!asa de srtesata am fost ca nu am completat 15 grile,era sa ma dea afara din examen,si binenteles ca am facut un rahat!pe tren pana acasa pierdeam sange incontinuu,asa ca am mers 4 ore cu trenul si am stat numai pe buda,de ma injura toata lumea!o saptamana abia am putut merge,eram tot timpul ametita ca inca 2 zile a trebuit sa stau in pat din cauza hemoragiei.
anul asta m-am apucat de citit de o luna,mai lejer,in schimb acum ma stresez ca nu raman insarcinata!
asa sunt eu super stresata si te inteleg perfect,dar trebuie sa te gandesti la bb!
noi sa fim sanatoase,ca va fi ceva si pt noi!
va pup pe toate si succes tuturor!


alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Apropo de asta cu Dumnezeu. Ajung io la psiholog din cauza de depresie si imi pune omul intrebarea daca io ma rog. Si io zic nu.
El, mirat: "Nu crezi in Dumnezeu?", Io: "Ba da, dar nu pot sa ma rog pentru ca mi se pare un gest egoist. Nu poti sa ceri ceva fara sa si dai. Ori eu nu dau nimic: nu tin post, nu merg la slujba, etc. In consecintza nici nu pot sa-l rog ceva ca nu mi se pare corect."
S-a crucit omul de raspunsul meu si mi-a zis ca Dumnezeu e mare si intelept si ma iarta daca uneori sunt egoista si cer ceva. Cica din cand in cand e bine sa mai echilibrezi balantza dar sigur nu trebuie sa te abtii sa te rogi deoarece tocmai asa arati ca ai credintza.
Mie tot mi se pare un gest egoist, dar acum imi mai scapa si un "Doamne ajuta-ma" inainte de vreo incercare.

---------------
Impotriva abuzului pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

multumesc mult de tot, fetelor...acum ca am prins viteza la recapitulat si ca scot la simulari punctaje tot mai mari, parca mi-a mai crescut increderea in mine..si imi tin mintea ocupata doar cu materia in sine, sa nu mai am timp de scenarii.

sabina, nici la mine nu e singurul examen cu burtica..am prins si un examen in anul 6, si o licenta intre timp :) poate chiar are dreptate cine zice ca burticile sunt norocoase



vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

l-am luat!

cred ca mai mult decat invatatul in sine a contat ca am avut in ziua respectiva un tonus psihic excelent!!! si spun asta pentru ca am avut colegi care desi au invatat mai mult decat mine (sunt sigura de asta) nu l-au luat pentru ca s-au pierdut in fata foilor de examen, din diverse motive.

vreau sa va multumesc tuturor pentru incurajari! uite ca ati avut dreptate si a fost bine!



vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Felicitari!
E intr-adevar cel mai greu examen din viata unora!
Ce specialitatea ai luat?

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magnolia spune:

Felicitari!!!!!!!Nu ti-am spus eu ca femeile insarcinate sunt mai norocoase? Si stiu din surse sigure , ca lucrez in domeniu! Ce specialitate ti-ai luat? FELICITARI!!!

Mergi la inceput