Draga Anca, pe 23 august 2004 fratele meu si sotia lui au pierdut un baietel tot din cauza unei circulare triple cu funda. Copilul a murit la sfarsitul saptamanii 41 de sarcina iar doctorii, dupa ce au constatat ca bebe murise doar de cateva ore, au stiut acum cum sa-i declanseze nasterea cumnatei mele, asta in conditiile in care in ultima saptamana de sarcina a fost la fiecare 2 zile la medic si ii se tot spunea sa mai astepte. In anul urmator, pe 15 august, dupa 38 de saptamani de sarcina s-a nascut, prin cezariana de data asta, Adina, o minune de fetita!Iti doresc si tie sa ramai repede insarcinata- uite cumnata mea a ramas dupa 3 luni de la nastere- si la anul pe vremea asta sa-l ai pe bebe in brate.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
Merci mult dianad,Sper sa fie asa si la mine,adica sper sa am mai mult noroc data viitoare.Cat despre o noua sarcina...nu cred ca vreau sa incerc prea curand,poate de frica...
Sincere condoleante.Sa va dea D-zeu multa putere sa treceti peste aceasta pierdere si sa o luati de la capat.
Anca si
Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
E o incercare grea pentru familie.Mult curaj si nu va dati batuti!
Sutn alaturi de familie si sincer regret ce s-a intamplat.
Dumnezeu are acum cu un inger mai mult.
*****BEBE*****