Tocmai am aflat ca sunt insarcinata in 4 saptamani cu cel de-al doilea copil :)
Bucurie mare pentru noi, pentru ca primul are aproape 5 ani si isi dorea de mult un fratior/surioara.
Sunt ingrijorata insa pentru ca cel mic ne-a adus de la gradinita o nenorocire de streptococ beta hemolitic. Sotul meu si cel mic au facut tratamentul cu penicilina insa eu am tot amanat si nu l-am facut. Am vrut sa fiu sigura ca nu iau medicamente in primul trimestru...
Problema mea este ca tusesc foarte urat si nu stiu nimic despre implicatiile acestui streptococ asupra bebelusului. Nu dau de pediatru pana luni iar la ginecologul meu dureaza 3-4 saptamani o programare...
Imi puteti spune ceva despre streptococul beta hemolitic in primul trimestru de sarcina?...
Multumesc frumos,
Florina
Draga Florina,
Stai linistita! Streptococul betahemolitic nu influenteaza sub nici o forma sarcina!
Sarcina usoara si BB 2 sanatos!
Aventura
25+ cu 
eu am avut pe sarcina clasa B. am facut tratament cu antibiotic in primul trimestru. copilul e perfect sanatos. din cata stiu eu clasa A nu afecteaza sarcina.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
www.fotografiibotezuri.com
Multumesc frumos pentru raspunsuri. Maine merg sa-mi fac toate analizele si sper sa reusesc sa ma programez la doctor cat mai curand.
Sanatate multa tuturor,
Florina