LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
gabitaco spune:
m-am uitat si eu la pozele recente. Frumoase ... ce mai. Noki mi-a placut mult tortuletul si o sa facem si noi unul la fel pt ca jucaria preferata a Mateei este un ursulet Martinica cu care a inceput sa doarma si cu care merge peste tot.
Frumoasa foc printesa ta si f socialila am obs. Sa va traiasca.
Catuta pozele tale nu se vad .
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
gabitaco spune:
Gata ma duc la treaba... ca am o multime de treburi de facut. Miercuri e ziua mea de nastere si onomastica sotului si avem invitati ... asa ca tre sa gatesc si sa fac curat. Multa sanatate la cei bolnaviori si mai intru cand am timp.
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
Gandacel spune:
Buna dimineata!
Azi ma asteapta o zi incarcat, insa simt nevoie sa raspund la cateva mesaje.
Joy, pentru tine in special acum: nu te ingrijora ca a slabit, se mai intampla cand e bolnavior. Cand incepe sa-si revina, va manca mai mult chiar decat inainte de boala si va recupera. Sub nici o forma sa nu-l fortezi sa manance. Mai da-i aiurea, in afara orelor de masa, cate un biscuite, ori o bucatica mica din fructul preferat, chiar daca mesteca in timp ce se joaca. Nu-i bai! O sa-i refaci programul disciplinat cand o sa-si revina. Cat despre ce sa-i mai faci, ce analize, mai bine intrebi doctorul pediatru ce e necesar sa faci, sa nu arunci banii degeaba pe fereastra, dar nici sa nu stai cu mainile in san.
Anda si restul fetelor care mi-au spus ca stric o surpriza. Chiar nu stiam despre ce surpriza e vorba. Am citit mesajul o singura data, foarte rapid (Anda, n-am nevoie niciodata de mai mult de o citire rapida ca sa retin toate amanuntele). N-am facut legatura pur si simplu intre mesajul Silviei si e-mailul tau, tocmai ca nu l-am invatat pe dinafara si chiar nu stiam atunci la ce se refera. Acum am priceput. Mi-am recitit mesajul ca sa-l editez, sa nu se inteleaga despre ce e vorba, insa am avut eu o surpriza: nu vad deloc cum si-ar da seama cineva despre ce anume discutam, din ce am scris eu! Asa ca n-am ce sa editez. In plus, nu stiu de ce e jignitor mesajul meu, n-am facut altceva decat sa va rog sa ma ajutati si pe mine, poate si pe altele in situatia mea, sa dam banii astia, mai multi sau mai putini, fiecare cat poate, la o scurta intalnire in parc ori pe strada... Credeam ca voi ajuta pe multa lume sa aiba putin mai la indemana posibilitatea de a face un bine, fara sa fie efortul prea mare! daca nu se poate, nu se poate! Asa ca am gasit o alta modalitate, deja am discutat cu cineva si ma va ajuta sa contribui. Noki, jos palaria, ai pus punctul pe "i"!
Revenind la oile noastre, cum oare imi dau seama daca ii iese vreo masea? Ca nu vad nimicuta si a inceput sa tipe de durere cateodata si baloseste totul in jur!
Si inca o oaie de bebeu de noiembrie-decembrie: cele care ati avut probleme cu copiii raciti, i-ati scos din casa pe vreme cum e acum, inainte sa se faca bine de tot? ca eu l-am scos ieri o juma de ora, desi inca tuseste si nu prea cred ca am facut grozav de bine... Mai ales ca vorbeste pe strada si intra aer rece, din cauza vantului...
Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)
bianca_mo spune:
buna dimineata!repede, ca trebuie sa ma pregatesc! azi ma intorc la serviciu!!! as minti daca v-as spune ca imi pare rau...adica in unele privinte da, in altele nu... de cand s-a nascut Serban nu am fost plecata fara el aproape deloc, m-am descurcat, dar simt ca am nevoie sa mai fac si altceva... am un serviciu de la 12 sau 13 la 16 sau 17, deci imi ramane si timp sa stau cu el... il las cu mama si, dupa 15 cu sotul meu, deci persoane cunoscute, sper sa nu planga rau dupa mine, dar, in timp stiu ca se va obisnui... ce sa facem... se intampla lucruri in vietile noastre si trebuie sa le facem fata...
va pup si va doresc tuturor sanatate si o zi minunata
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Morgano spune:
quote:
Originally posted by Gandacel
Anda si restul fetelor care mi-au spus ca stric o surpriza. Chiar nu stiam despre ce surpriza e vorba. Am citit mesajul o singura data, foarte rapid (Anda, n-am nevoie niciodata de mai mult de o citire rapida ca sa retin toate amanuntele). N-am facut legatura pur si simplu intre mesajul Silviei si e-mailul tau, tocmai ca nu l-am invatat pe dinafara si chiar nu stiam atunci la ce se refera. Acum am priceput. Mi-am recitit mesajul ca sa-l editez, sa nu se inteleaga despre ce e vorba, insa am avut eu o surpriza: nu vad deloc cum si-ar da seama cineva despre ce anume discutam, din ce am scris eu! Asa ca n-am ce sa editez.
Gandacel 15+ si Bogdanel (14.11.2005)
Pai Nicoleta, daca spui ca iti ajunge o citire rapida sa retii toate amanuntele, si totusi nu ai facut legatura intre mesaje, n-ai inteles unde e supriza.... nu ti se pare ca se cam bat toate cap in cap??? Adica ori retii si pricepi din prima si atunci tii secretul si nu faci pololghia pe DC, ori mai recitesti si gandesti inainte sa postezi dc ai nedumeriri chiar poti intreba.
Sincer, nu mi-au placut ultimele tale postari referitoare la acest subiect, adica mi s-au parut creatoare de tensiuni in plus.
Cat despre maselutze, pot aparea, normal, insa depinde cati dintisori are Bogdanel, ca in general nu apar inaintea incisivilor.
Despre iesit: treptat si nu prea mult, si doarcan esti sigura ca e ok. Altfel aerul rece si eventualul vant pe un gatut sensibilizat, traheee, etc.... se intoarce problema.
Spor la treaba si vezi ce ridici si trebaluiesti
Bianca, o zi super la scoala. Nu-ti fa griji pt binele lui Serban, sunt sigura ca veti trece usor peste scurtele despartiri zilnice. Eventual poti face ca mine: ma imbrac in fata ei, vorbesc cu ea, vede ca-mi strang laptopul si-l pun in geanta, o pup si-i zic c-o iubesc si sa fie cuminte, ca vin acasa repede, ne facem tai si plec. Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
madau spune:
Buna dimineata
Lipseste omul o zi de pe aici si iar va luarati de par...agrafe
Nu ma mai bag sa comentez ca nu mai e cazul, parerea mea o cam stiti marea majoritate, daca tot s-a ajuns la astfel de dispute, orgolii, etc, eu propun ca actiunea sa continue cu participarea cui vrea, are, se simte in stare sa renunte la cateva pachete de tigari, o bluzita la copil, sau 2 rujuri. Cine nu doreste...dragoste cu sila nu se poate, si cu asta am incheiat sobektul
Joy apropo de gingiile umflate ale lui Vladone, sa stii ca Miruna are gingiile rosii si umflate de la 4 luni, tot de atunci baleste la greu, si abia la 9 luni i-a iesit primul dinte, si acum 1 sapt al doilea. Am fost cu ea la dentist, mi-a zis ca e ok, iesitul dintilor e programat genetic, deci n-avem cum interveni din pacate. Mi-a zis sa-i fac masaj cat de des pot si cam atat.
Poate asta sa fie si cauza ptr lipsa poftei de mancare, ma gandesc ca l-o durea saracutul.
Incearca sa-i mai dai sa ciugule cate ceva, putina banana, putin mar copt, un pic de Fagaras, cateva grisine, etc..la sfarsitul zilei s-ar putea sa constati ca s-a strans ceva papa. Macar pana trece perioada asta nasoala. Nu ma bag la prescris vitamine, ca nu ma pricep.
Ina vad ca deja te-a lamurit LAVI ce si cum cu regimul, nu pot decat sa va diresc multa sanatate la toti 3
Lavi tare titulatura ti-ai tras..
Catutza ma bucur ca ai decis sa revii, dar pozele nu se vad
Bianca servici usor si bb cuminte acasa.
Noki fetita lui Mutu din cate am citit eu ar avea vreo 5 luni, deci cred ca e ok sa stea asa in carut. Cel putin Miruna la varsta asta statea foarte bine in fund.
Hai ca am copt ditai placintoiul, dau send si revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Noki_Lara spune:
Negara- ca ramasesem restanta: Sarah la baitza. Cuminte, precum vezi. Sta ca o doamna la baitza.
Fug in parc sa cinstesc fetele din gasca din parc cu cate o bomboana, dar revin.
Pana atuncea, daca vreti sa ne mai admiratzi: poze din week-endul asta!Enjoy!
PS - faza misto, am uitat sa va povestesc: stiti cat e de zvapaiata fii-mea. Ei bine, vineri seara cand era frigul ala umed naspa de dupa plaoe, am iesit afara cu ea, dar i-am pus haina de cosmonaut, de nu putea nici sa se miste ca lumea, iar despre mers pe jos nici vorba, ca avea picioarele acoperite! Sa fi vazut cum statea fericita, infofolita acolo, zici ca am pus-o poe stand-by. Din secunda in care am ambalat-o si pana am ajuns inapoi in casa cand a asteptat cuminte s-o dezasablez pana sa se activeze, a stat nemistata- a nu se citi ca e stramt si nu are loc sa se miste, nu a vrut pur si simplu, incat in parc isi misca doar okisorii stanga-dreapta dupa mine. nici capul nu-l mai intorcea. Asa ca de acuma, cand e rautza, poc! in cosmonaut cu ea, ca colo stiu sigur ca sta cuminte!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
madau spune:
Osteffy Rareselul ( mor dupa numele de Rares, daca aveam baiat asa il chema ) plimbaret.
Hanuc sa va traiasca flacaul! Cand veniti la Buc si cat/unde stati?
Gandacel eu am scos-o pe Mirunica mucioasa afara imedat ce n-a mai facut febra. Chiar daca mai avea ceva muci, am iesit cu ea si sambata si ieri, am stat cam 2 ore, si se vede ca i-a facut chiar bine aerul.
Ar mai fi fost de scris, insa ma cheama "datoria"..revin dupa ce o culc
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Madutza10 spune:
Neata!!!
Fetelor ,fac si eu prezenta pe fuguta ,chiar nu mai am timp sa scriu ,puiu meu imi ocupa tot timpu' ,ca a inceput sa misune rau de tot si nu-l pot lasa ne supraveagheat!
Despre boala lui ,ne-a mai confirmat inca o dr. ca este bronsita recurenta ,s-a agravat in timp pentru ca marii doctori de la Medlife nu au descoperit la timp ce are de fapt .Am ajuns vineri la Budimex la o anume doctora Ionescu ,care e cam specializata in astfel de boli ,astmuri etc. ,ne-a zis ca in timp ,dupa bronsite repetate devine bronsita astmatiforma ,la el cica e pe fond alergic ,deci s-ar putea sa fie diagnosticat cu astm cind i se pot face testele de rigoare.
Ne-a dat aerosoli cu Ventolin si Flixotide vreo 10 zile ,apoi doar Flixotide inca o luna ,iar dupa asta pufuri cu babyhaler-ul vreo 3 luni,ne-am cumparat aparat de aerosoli si-s tare fericita ca-l am acasa ,sa nu mai bat drmurile cu copilu' bolnav,pentru cine e interesat am dat 3 milioane ,l-am gasit pe Calea Dorobantilor !
Baiatu' meu vad ca-si revine ,nu mai tuseste atit de des ,e mult mai vioi ,papa bine in schimb eu m-am topit de tot ,m-am saturat de atita chin ,atitea griji si ma tot intreb cum de s-a ajuns aici dupa atitea vizite la dr. ,atitea investigatii ,oricum daca-as putea as pune o bomba Medlife-ului...,asta e ,nimic nu mai conteaza acum decit sa se vindece puiul meu complet!
Asteptam motul cu nerabdare ,ieri am dat si avans la restaurantul la care-l facem deci e cam totul aranjat ,sper sa ne simtim si noi bine dupa luni de suparare si sper sa fie sanatos tun puiul meu pina atunci ,..mai ales ca avem si vaccin de facut :(
Noki,merci mult ca ai intrebat de noi ,va pup!!!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
anda77 spune:
noki, asa sta si nichita in cosmonaut, zici ca-i impaiat, desi ala e lejerache. ba, ca sa ma incalt, l-am pus nitel pe jos in casa, s-a intins tot si statea asa, nemiscat, pe burta, pe parchet, doar capul il ridicase putin jurai ca e o foca, astepta teapan sa ma incalt io. El care in 2 secunde era, altfel, in partea cealalta a camerei.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"