LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 6
tania-z spune:
INA, pai tu in loc sa stai sa te odihnesti faci "sapaturi" prin arhive sa ne dai noua raspunsuri? hai treci la odihna si rasfat, ca daca nu
LAVI - "mami de 2 zgatioaice"
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura
lavi02 spune:
Tania, buna idee!
Pentru ca-i ziceam Silviei zgamboi.. si mai nou s-a dovedit ca nici Nati nu-i departe.... deocamdata i-am zis asa.
Dar licitatia continua, puncte mai am!
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor!!!
Mi-a venit si mie un cocolos de net asa ca...hop si eu!!! Nu mai comentez nik ca nu are sens!
Sa va zic de Stefan. E ok, mananca de rupe ceea ce ma cam ingrijoreaza ca daca i-as da cat ar vrea el....cred ca s-ar face un Obelix asa ca...mancam ca si pana acum dar bem mai multe lichide. Mereu merge in Bucatarie, se ridica la masa pe varfuri si ...incepe:"Papa,Papa...mama, papa...etc" pana ii dau ceva de mancare.De obicei ii dau un biscuit si e asa de fericit...
Azi dim i-a aparut ca o exema pe fatza, pe obraz. Era sio muscatura cred ca de tzantzar dar se intindea ca si cum s-ar fi urzicat. I-am dat cu bepanthen si...vad ca s-a mai dus. Sa vedem maine cum e!
In rest suntem ok.
Pupam bbeii bolnaviori si le uram muuuulta sanatate!!!
Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005
catutza spune:
Buna!
Dependenta e mare, asa ca...iata-ma! Dar mi-am propus ca de acum incolo cand ma voi simti "intepata" pur si simplu sa ignor mesajul, asta pentru ca aseara mi-a fost foarte rau, nu am putut adormi ca ma intepa inima. Si nu cred ca se merita la antecedentele mele cu tensiunea sa-mi fac singura rau si sa-mi las copilul fara mama din rautatea altora.
Bic, felicitari pentru algerea Smarandei, si ea tot cocheta.Multa sanate si voua sa scapati cat mai repede de muci!
Ina , multa sanatate si aveti grija de voi.
Cristina.H, Felicia, Joy, Siminaf si Ripley, va pup pe toate , si
Lavi , draguta noua ta titulatura
Ma duc sa-mi fac o cana de ceai ca ma jeneaza gatul si revin
Cata si Bianca-Maria (2.11.2005)
Bianca-Maria si noi2
danida77 spune:
Iar ne intersectaram pe Dc Catutza
Io una recunosc ca ma relaxez in fiecare seara inainte sa ma culc stand pe DC. :)
Mai tocmai au plecat nasii lui Nico de la noi. Asa-mi place de ei.Sunt tare de treaba si tineri amandoi. Am citit undeva ca "poti alege sa fii un om care aduce fericirea cand vine sau sa fii un om care aduce fericirea cand pleaca." Ei o aduc cand vin. Pacat ca vin cam rar. Da' i-am invitat de ziua lui Nicholas si au zis fara nici o ezitare ca vin.
Si pt. ca tot am avut musafiri pana tarziu a ramas Nico fara baitza si n-am mai experimentat baia impreuna in cada. Da' sa vezi ce scamatorii fac maine.
Daniela D, mamica de Nicholas(02.12.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/deleadaniela/detail?.dir=/be58re2&.dnm=2500re2.jpg&.src=ph
catutza spune:
Daniela, pai nici eu nu am somn-ca si tine,iar eu abia la orele astea pot intra ca in rest...nu ma lasa fimea!
Am pus poze noi la semnatura. Sunt in albumele "noiembrie2006" si "1 an". Sper sa va placa si sa se dechida.
Acum despre turta: am mers la nasi, nasa pregatise tava . Am pus fata in scaunul ei si...mai departe stiti si voi ce se intampla, dar chestia interesanta care e: tot perisorul pe care l-a taiat nasa l-am lipit pe un ban de argint cu ceara de la lumanare de la botez. Asa ca acum motul Biancai e bine "ancorat".
Am mai scris ca afimea a ales :oja, bani si ruj pe care l-a pus inapoi pe tava si a luat cheile de la masina.
Va las acum ca e tarziu.Nb
Cata siBianca-Maria(2.11.2005)
Bianca-Maria si noi2
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi dupa un week-end de petrecareala!
Am vazut in goana mouse-ului ca iar e scandal...citesc cu atentie si revin cu raspunsuri si opinii.
Dar in primul rand multumesc pentru gandurile bune si mesajele de felicitare si admirare a pozicilor cu Titilika!
In al doilea rand, LA MULTI ANI BEBELUSILOR CARE SI-AU SARBATORIT ZIULIKA IN TIMPUL CAT IO NU AM INTRAT!
Fug la citit in urma...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Catutza nu se vede albumul! Vezi ca s-ar putea sa nu fie public.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
joy04 spune:
CATUTZA si ce putem sa intelegem din alegerea Biencutzei???
interesanta f chestia cu parusorul lipit de banut.
am si eu unul de la bunica mea (mi l-a dat pt vladut cand i l-am pus in baita de la mir) si asa o sa-i fac si eu.
pozele nu se vad.....cica nu-s seruite..
ma duc sa fac papa la copil si poate-l culc ca-i trezit de la 3.30 azi noapte....si nu a mai dormit decat de la 5.00 la 5.40...deci va dati seama cum suntem.
de fapt...el pare muuult mai bine decat mine.
ei bine, am inceput mesajul asta la 7.40 si este 9.00, abia acum a adormit, fara sa manance.
deci am inceput sa fiu DISPERATA!!!!! nu mananca nici laptele..ce sa fac????
a mancat 50 ml si atat.
si a mai mancat azi noapte la 23.50...vreo 140ml.
HELP HELP HELP HELP....ce sa fac, ce analize si unde?? sau ce o avea???
adica are creo 3 zile de cand mananca numai vreo 250 ml lapte/zi + 1 biscuite sau sfert de grisina si 180 ml suculet...NU-I NORMAL zic eu.
IO MA DUC CU gura mare la dr de familie si ii zic ca mie nu mise pare ok sa nu manance, si mai ales sa scada asa rau in greutate.
ea cica sa-l las in pace, ca mananca el cand i-o fi foame.
auzi la ea...si ca daca a slabit...nu-i asa de grav, ca doar a avut de unde sa dea jos.
asdica parerea ei este ca vladutu a fost mereu PESTE LIMITA cu greutatea pe cand s-a incadrat in toate graficele pe care le-am gasit.
si a fost ca si UKA , ei erau cu 100 g diferenta + sau -...
apropo, UKA este bolnavioara destull de rau.
ma duc la smotru dar inainte eu propun sa inchideti definitiv subiectul "acela" ca zau asa daca nu suntem de ras.
fiecare are dreptatea ei, este normal sa avem pareri diferite, dar le putem expune cu mai mult tact si ar trebui ca fiecare sa avem mai multa intelegere.
daca va puneti in pielea fiecarui personaj care a pledat in ultimele 2-3 pagini veti vedea ca DREPT vorbeste fiecare in limba lui.
asadar, va rog lasati la o parte ranchiunele.
va puuuuup
PS: multam de raspunsuri la sondaje. eu l-am decalotat(vorba vine) doar asa un picut, se vedea capul dar de un timp nu prea m-a mai lasat sa umblu acolo si s-a lipit la loc...si nu stiu ce sa fac, daca sa-l mai trag sau nu, daca sa ma duc sau nu la "mirific" sa-i faca decalotarea totala sau nu...
stau in cumpana.
ca toate prietenele mele cu baieti au ajuns la decalotare fortata, chiar la operatie, doar 1 singura a facut-o preventiv.
toate prietenele mele adica 6 l anumar...deci 5 au fost cu probleme.
joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
Noki_Lara spune:
Bulucel- au fost 3 bebelusi cu totul: Sarah, Vladutz - ginerika, baietelul Xandrei si Dl. Tzitzi, baietelul MihaelutzeiT. Super gasca, ce mai!
Mirabilis- ma bucur mult de vestile bune. Si sarah imta, dar nu chiar asa cum zici ca o face Iulia. Si ca mi-am amintit, LA MUUUUUULTI ANI, MAMIKA SCUMPA, SA FII FERICITA SI IUBITA ALATURI DE FAMILIA TA!!!!! Pentru cine nu stie, Mirabilis e nascuta in aceeasi zi ca Sarah, sigur, cueva ani in urma! Scuze ca am uitat sa-ti trag o urare chiar de ziua ta.
Simona- saru mana de cmplimentul cu zambareala mea.
Danida77- io cred mult in deochi, mie mi se face rau din senin, si-mi trece imdiat cu descantec. iar Sarah e la fel. Silvia stie...ca mi-a mai zis ea mie pe mess de cateva ori de deochi.
Ripley-
quote:
Noki, omiti cel mai important aspect: NICIUNA dintre mamicile care lucreaza nu o face de placere ci de nevoie (bani, frica de a-si pierde postul, frica de pierdere a legaturii cu meseria, clientii, etc.) Spui ca nu e ok la servici dar macar nu-ti urla copilul in creieri. Tu crezi ca cineva prefera sa-i urle seful, colega, toti cretinii de clienti, telefoanele in cap in loc sa-i urle propriul copil? Sincer, ma indoiesc.
Tu crezi ca o mamica care ajunge franta de oboseala acasa si mai trebuie sa faca si gospodaria care voi cele care stati acasa v-o puteti organiza cu totul altfel, sa stea si cu copilul.... si tot ce mai presupune o casa este cumva mai putin stresata, obosita, nervoasa, epuizata sau deprimata? Nu ajung acasa ca sa stau cu copilul exclusiv, mi-as dori sa fie asa.
Delia, io NU am omis faptul ca mamicile TREBUIE sa se intoarca la serviciu, ca asta se subintelegea, si nu era cazul sa-l mai scriu. Era vorba de situatia in sine - faptul ca esti nu non-stop langa copil fara alte preocupari profesionale in afara de el vs faptul ca esti la serviciu si dupa-amiaza ajungi acasa la copil.
Io nu am zis ca e usor sa fii la serviciu, ba din contra, am zis ca e naspa si acolo, dar din punctul MEU de vedere mersul la servicu este un lucru care iti ofera si niste satisfactii - profesionale, de ce nu si sociale, etc. Dar statul acasa cu copilul si cu gospodaria mie una mi se pare o chestie destul de monotona si cu un grad infinit de rutinare.
Ce am vrut io sa spun: MIE personal mi se pare mult mai ok sa stau cu copilul dupa-amiaza, chiar mega-obosita fiind post alte activitati- extra-casnice - facultate in cazul meu - si sunt convinsa ca dupa ce ma voi intoarce la serviciu se va adauga si chestia asta - decat sa stau non-stop cu copilul.
Consider ca oricat de nervoasa as fi in acele locuri extra-casa, cand ma intorc acasa trebuie sa fiu si sunt happy si fresh pentru pitica si-i aloc tot timpul meu si in nici un caz nu-mi vars nervii pe ea.
Deci la intrebarea ta daca cred ca cele care au serciuc sunt mai putin nervoase raspunsul este evident ca NU SUNT, poate sunt MAI nervoase, stresate etc. dar sunt cauze externe copilului. Problema e la cele care stam acasa si avem copii care ei in sine sunt cauze de stres -ca nu mananca, ca urla, ca nu vor sa doarma etc.
Iar daca vine cineva si-mi zice ca NU se enerveaza - a nu se intelege ca se enerveaza de-si bate copilul sau urla la eal etc - cand copilul face toate aceste lucruri minunate ale copilariei, io una imi ridic palaria si fac si o plecaciune. Dar in afara de cazului Gabitzeico, io una nu mai stiu nici unul.
Gabitzaco- ma bucur pentru tine ca esti atat de fericita in statutul de mamica ce are grija de copil acasa si ai perfecta dreptate - e un principiu elementar ca cine obtine mai greu ceva il apreciaza mai greu. Daca este precum spui - si sincer cred ca asa este, jos palaria, esti o mama PERFECTA!
Leea-
quote:My point exactly!
Intre timp am vazut ca nu doar Bic si Pitic au probleme cu stresul provocat de bebe.Impartasesc si eu opinia lui Noki si cred ca intr-adevar e o deosebire intre mamicile angajate si cele casnice deocamdata.Io fac parte din a doua categorie si chiar simt nevoia imensa sa evadez.Avind copilul in preajma 24 din 24, ajungi sa explodezi.Pe de alta parte mamele albinutze lucratoare nu sint nici ele de invidiat.Poate ele abia asteapta sa isi vada pruncii.
Migabo- hi hi hi, ce frumos ai povestit de Bianca si stelutele ei!Noi inca nu ne spalam pe dinti, ca avem doar 2 in dotare.
Joy- tare de tot bancul cu Cleopatra...
Ela- sanate multa Ukai!
Mara- ce face Flavia? mai bine? Sanatate infinita!
Alondra- offf...si voi cu raceala. sanatet multa si voua!
Ripley- nota 10 pentru mesajul tau post cel al Andei!!!!Misto astrograma, seamana ceva cucea a lui fii-mea...normal, doar is scorpii ambele, nu?
Danida- Sarah e cuminte la baitza, noi inca facem in caditza ei, dar in bucatarie, pe masa. Sta ca belfera, pe spate si se joaca cu tzepe, termometrul de baie. Pun o poza, de ilustrare, mai incolo, cand le incarc pe net.II place, oricum. Numai cand e fff obosita, mai trage cateva proteste, dar la partea de curatatorie, post-scaldatoare.
Silvia- of, mai...cu racelile astea, ca nu mai scapam odata de ele. Cu raguseala, tu mi-ai zis la Sarah ca e de la aerul cald. la noi clar de la aia a fost si a trecut de la sine. Of, sanatate multa.
Ina- esti o oaza de liniste si caldura sufleteasca! Atata de bine-mi fac mesajele tale. Ma rog, mai putin partea de boala din ele, pentru care iti doresc si tie si barbatusului si mai ales pufului mic sanatate infinita si sa va reparati repde de tot!Cat despre mancare daca e in perioada de refuz, of, cam nasol, dar poti incerca orez cu banana sau cu morcov fiert, branzici de multe feluri - cascaval sua branza de vaci clasica - ca si alea merg la diaree si prind burta, amu...totul e sa le si accepte.
Hai ca am reusit sa termin scutecul trecut..acum sa citi la astalalt, dar ianinte sa bagam un send. Revin.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah