LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)
Raspunsuri - Pagina 22
cristinamh spune:
tuturor sfintisorilor de ani!
feli, tati intreaba daca chiar funtioneaza ozn-ul ala, si nu-i intra apa in ochi.
simona, daca nu sunt indiscreta, ce faceai la ora aia asa matinala??
cata 3 masele... pai dupa ce ca biencuta da cu noi jos, acuma o sa ne si manance de vii...
buluci... sper ca s-a mai racit atmosfera la baku... era cam prea fierbinte. of, sper ca antibioticul si-a facut efectul... si e mai bine acum.
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
mandy, nu stiu daca e numai la voi, dar andrei la un an a avut cea mai urata reactie... febra pana in 39 vreo 3 zile, prima zi nici nu s-a dat jos din pat, a stat acolo sia scheunat ca un catel batut, nu misca piciorul... cu greu l-am facut a doua zi sa mearga nitel.
of, si la iris fac vaccinul fix inainte de craciun, mi-e asa mila de ea...
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
felicia74 spune:
Buluci noi cand i-am dat Augmentinul incalzeam putin de tot linguritza (deci sa nu friga doar sa-l dezamorteasca). Ar fi bine sa-i dai si Biotics in acealasi timp, ca sa nu pateasca nimic stomacul.
Cristinamh ozn-ul il vom testa vineri, cand o vom spala pe cap.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Madutza10 spune:
Neata!
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI ,MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!
Sanatate multe si bebicilor bolnavi ,Buluci ma bucur ca i-a trecut febra lui Simonica ,sper sa treaca repede!
Mai am si eu o intrebare ,a mai fost vreun bb ragusit ?Daca da ,cum a trecut ,ce ar trebui sa fac ,..la dr. merem abia sapt. viitoare sa vada cum a reactionat la tratament ,deci n-am pe cine intreba ,va rog sa-mi ziceti ,care stiti sayu ati patit-o!Multumim!
Revin mai tirziu ,acum facem aerosoli :((((((
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
ela27oana spune:
neata de la noi,
suntem pe drumul cel bun ,e maul mai vesela si a inceput sa pape aseara 180 de lapte si dim 170,am trecut si de episodul asta,sa vedeti acum foame ca treb sa recupereze pt ca a slabit mult
aseara pe la 18 a papat 100 ml lapte apoi la 19.30 -100 ceai,la 21.30 -80 ceai,si era intr-un plans continuu de nu mai stiam ce sa-i facem,o ducem la baie sa faca cu tati ,in speranta ca se va linisti de la baie unde ii place asa mult,si stupoare s-a pus pe un plans de ti se rupea sufletul,am scos-o repede si pana am imbracat-o a fost crima si pedeapsa,i-am facut 180 lapte rugandu-ma sa pape macar un pic,si in disperarea mea am pus jumate milu jumate nan,am zis ce-o fi o fi poate asa mananaca,ma striga tati sa vin mai repede ca ii efoame de asta face asa,luase coltul de la perna si sugea din el si plangea,mai fetelor nu mi-a venit sa cred cu cata disperare cauta bibele,l-a terminat in 5 min ,ca apoi imi era frica sa nu vomite,a inceput apoi sa sughita,mancase prea repede,i-am dat cu seringa vreo 5 ml de suc de porto si s-a linistit si a a dormit instantaneu la mine in brate,cl -nu avea laptele nimic,asa ca ma exclus cauza asta
se vede dintele de sus dreapta mai are putin si sparge gingia,cred ca si asta da starea asta de agitatie a ei
va pup si o zi buna
aaaaaaaaaaaaaaaa,sa nu uit
LA MULTI ANI tuturor bebeilor,mamici si tatici care poarta numele de mihail si gavril,multa sanatate si bucurii
Ela si Oana-Daria
felicia74 spune:
Madutza in cazul Ilincai si a Nataliei a lui Lavi raguseala a fost bronsiolita. Insa la scurt timp (cateva ore) chiti a inceput sa tusesca urat (ca un tabagist).
In alte cazuri de pe aici, a fost doar o iritatie a gatului. Acum vezi si tu cum evolueaza.
Ela daca a inceput sa i se faca foame, e clar e in recuperare, sunteti pe drumul cel bun. In sfarsit
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Noki_Lara spune:
Howdy si de la noi!
in primul rand, LAAAAA MUUUULTI ANI! CU MUUUUULTA SANATATE IUBIRE SI NOROC ANIVERSATILOR DE SF. MIHAI + GAVRIIL!!!!
Urari speciale pentru vecineii mei scumpi Mihaitza, cunoscut de catre publicul larg ca Dl. Tzitzi si mamica lui Mihaelutza!
Noi suntem bine, dormim mai nou toata noaptea cap-cpada, dar ne trezim de foamete razbite e la 6.15, incat stam cu tati pana ce mami face biberonul, pe care de ieri NU il mai sterilizez.
Ne-am hotarat sa facem prima data Priorixul si apoi DTP-ul, ca asa e mai bine.
De trecut pe lapte de vaca, ne-am hotarat s atrecem mai incolo, ca e mai bun asta aditivat cu vitamine, ca daca avem numai 2 dinti si fier nu luam, macar sa-si extraga de undeva ce-i lipseste...
Bulucel- ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun! Sanatate infinita in continuare.
Mandy- si voua la fel, sa va scada febra si sa nu mai faceti. of, stiai tu ce stia ca va fi cu cantec.Si prietena mea cu fetitza de 2 ani si 2 luni acuma la fel a patit - la un an a avut febra 40-41, de era ingorzita si ii dadea inainte cu bai reci tra-la-la, tot arsenalul. A ea a facut vaccinul cumparat, nu cel de la stat. cica nu da efecte secundare...balarii.
Feli- interesanta specie de ciuperca v-a crescut in casa!
Madutza- noi am fost ragusite pe final de raceala si a trecut de la sine. Nu i-am dat nimik pentru asta. La noi cred ca afost ca am pus in functiune caloriferul electric, in perioada aia in care era frig rau si a uscat aerul.
Catutza- felicitari pentru intreaga dantura!Nu ti-am zis domne sa-i faci vant lui tanti Zana maselutza si pe la noi??????
Cam atata...mers sa aranjez in albume tonele de poze pe care le-am scos ieri pe hartie.
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
madau spune:
Neata
LA MULTI ANI TUTOROR CELOR CARE AZI ISI ANIVERSEAZA ZIUA DE NUME, SA FITI SANATOSI SI FERICITI!!!
Un mesaj special ptr Gabitaco..LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA SI O MAMICA LA FEL DE RABDATOARE CU PUIUL TAU!!!
Acu ca am terminat cu urarile sa va mai zic si eu "din casa"
Am fost ieri la Cora cu pitica, era odihnita ca abia se trezise din somn asa ca a fost intr-o forma maxima, am stat jumatate de ora la raionul cu jucarii si le-am incercat pe toate, am ochit si un cadou ptr ziua ei super misto, o sa mearga tati sa-l ia sapt asta.. Apropo...au bagat jucarii excelente de la Fisher price..merita vazute
Buluci cred ca deja ai gasit o varianta ptr Augmentinul ala, eu ii scoteam in seringa si-l lasam 15-20 minute afara.
Catutza 3 masele??? , deja puteti sa va faceti pui pe sticla si sa-l mancati fara probleme...eventual sa mai roadeti si la oase
Feli salutam cowboyul Ilincutza
Madutza Miruna e ragusita..am intrebat sapt trecuta pe aici ce sa-i fac..n-am primit nici un raspuns, deci cred ca nu stie nimeni. Am zis ca sapt viitoare merg la un dr ORL-ist sa o vada, si iti spun ce mi-a zis.
Ela ma bucur tare ca sunteti mai bine, poate sparge dintisorul ala mai repede si-si revine fata.
Atat deocamdata, ma duc sa adap plodul si revin
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Madutza10 spune:
Multumim de raspunsuri ,astept sa vad ce se intimpla ,daca nu-i trece merg la dr. ,e ragusit de 2 zile,asta dupa ce i-am dat citeva lingurite de lamaie ,citeva de porto ,ii dau cam la 2 zile de obicei lamaie ,ca-i si bun dar ii si place ,s-ar putea sa se fi iritat de la ea si d'aia sa fi ragusit??
Stati sa va mai intreb ceva :) : ,voi dati la bebici cascaval ,sunca de pui ,spanac ??Ca eu am inceput sa i le dau de vreo 2 sapt. ii plac tare mult si vad ca n-a patit nimic ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
POZE 10 LUNI
Gandacel spune:
La multi ani tuturor celor care poarta numele Sfintilor Arhangheli Mihail si Gavril, celor din grupul nostru si celor pe care ii sarbatoriti acasa!
Sanatate multa bebelusilor bolnaviori si celor cu alte probleme, ca am vazut ca au aparut si din astea, motiv de ingrijorare pentru parintii incepatori!
Catutza, zi-mi si mie cum i-ai ochit maselele, ca zilele trecute intrebam cum pot sa vad daca ii apar, ca da toate semnele si nu pot sa ma uit in gura lui, nici nu prea stiu in ce zona sa fac cercetari!
Bogdan inca tuseste, dar tot uit de multe zile de cand ii urati sanatate sa va zic ca eu nu-l consider bolnavior, pentru ca are o stare generala f. buna, e vesel nevoie mare, nu are febra... tusea asta nu mi se pare ca e ceva f grav, atat timp cat la plamani nu are nimic. Probabil il gidila ceva sau e inca iritat.
Astea fiind zise, eu ma retrag pe ziua de azi, ca am multe aranjamente de facut si pregatit surprize pentru barbatelul sarbatorit! Pupici!
Gandacel 16+ si Bogdanel (14.11.2005)