LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (95)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Da, una zi jumate de cosmar!
Ieri -ora 10 febra 38-administrat panadol
-ora 2 febra 39.3-administrat nurofen
-ora 6 febra 40-administrat un novocalmin supozitor(mai aveam doar 3 din ro si kiar le-am tinut pentru momentul T)
-ora 12 noaptea again, trezire cu urlete si febra!i-am dat panadol ca mi-a fost frica sa-l culc asa!
Azi- dimineata putina febra (38) i-am dat panadol .
Vine veterinara , si-mi da vesnicul diagnostic"rosu in git".Nu se complica cu diagnostice de-alea pompoase: raceala interstitiara, bronsholita, sau ce-am mai auzit pe la voi.scurt pe 2: rosu-n git!
Mi-a dat augumentin!
Pleaca dct si eu singura cu bebe.Cum sa ma duc la farmacie????
Adoarme pe la 1 pm, si doar ma duc dupa 20 min sa-l verific(tacticos ca Tania).Tremura mititelul de frig!
Picioarele si miinile reci, i se invinetise si guritza, dar capul si burta ii adreau de puteam praji oua!
O sun pe o tipa , gravide in 9 luni sa vina 5 minute sa stea cu Simon.Am fugit la farmacie care e la 5 min de mine, i-am dat prima doza iar dupa juma de ora fiimui avea inca 39 dar alerga prin casa!e culmea, eu nu stiu de unde atita putere, doar la 40 zacea, dar la 39 zburda prin casa!

Dau send ca-s patita!

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)
Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Ce fain , am deskis pagina 13 cu ghinionul meu!
Eu tot vroiam sa amin augumentinul ptr ca nu-i curg mucii, respira normal, doar uneori se inneaca!Acum ce sa fac? nu mai intru pe net sa citesc polologhia de prospect de la augumentin ca nu vreau sa ma crucesc de reactiile adverse!
Acum e bine, doarme, mi-a papat laptic si putin orez fiert cu morcovi!Asteptam diseara!

Multumim de urari de sanatate!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Leea, ce bine ca ne-ai mai dat un semn de viata!Incearca si tu un post pe scutec!
Roxi, si eu era s-o patesc cu scaunul: l-am pus pe Simon nelegat, iar eu spalam niste vase, eram asa de concentrata la chiuveta de zici ca rezolvam integrale, noroc cu sotul ca a fost pe faza si -si admira odrasla ca a ajuns la performanta sa se ridice in scaun!L-a prins la timp, ca daca nu il adunam de pe jos!
Ripley, nu-ti mai baga tu picioarele in el de servici, ci din contra sa fii mindra(tu, si de-altfel multe dintre fete)ca esti capabila psihic si fizic sa faci fata acelui program demential!Si eu as vrea sa fiu implinita profesional pe linga meseria de "mamica inginer de bucatarie", Dar , na(asa cum frumos zici tu) Dumnezeu nu mi le-a dat pe toate.
Dordia, ce-am mai ris cu "sacul fara fund"(stomacelul Stefanelului).Si eu am vrut sa fac asa odata, dar m-am lasat pagubasa, ziceai ca e inconstient teleghidat catre lingura de mincare!
Lavi, mama mia di tutti, ce bine c-ai recuperat bunatate de baterie!
quote:
Fete dragi, scuze ca nu mai raspund la tot ce se scrie pe aici dar nu mai pot.

Intelegere, rogu-va!
Raspund si eu la ce simt.

Cu imblonavirile copilasilor din grup, eu cred ca de acum incolo pana pe la 3 ani cel putin, non-stop vom avea 2-3-4 copilasi bolnaviori. Asta fiindca se imblonavesc pe rand, ba unul, ba altul, si sunt cel putin 60 de copii cu mamici care poevstesc pe aici.

Asta si pt ca acum e perioada de formare a imunitatii.

Citeam azi dimineata in cartea de pediatrie a prof Ciofu, cum ca de-aia sunt asa frecvente diareile in jurul varstei de 1 an si dupa, pentru ca acum e momentul in care copilul baga de toate prin gura si 2, data fiind varsta mica, inca nu a luat contact cu virusii si germenii, deci nu are imunitatea formata.

In perioada de sugar i-am protejat mai mult, nici ei nu erau asa scormonici, asa ca nu prea au luat contact cu virusii. Ceea ce-i bine, pt ca toate bolile astea sunt mai grave la sugar. Dar de-acuma... ma ingrozesc ce-o fi de Nati dupa ce o intarc, inca ii mai ofer ceva protectie prin laptic.

Nu te mai scuza ca nu poti raspunde, ca deja ne-ai raspuns tuturor cu acest mesaj!

Poze

Varsta lui Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Buluci eu i-am dat Augmentin Mirunei si n-a avut nimic. La vremea respectiva i-a aparut o iritatie la funduletz pe care am pus-o pe seama antibioticului, insa s-a dovedit a fi de la pampersii Happy. Bineinteles dupa tratament i-am dat Biotics cum m-au sfatuit fetele si a fost ok. Acuma, tu faci cum vrei, dar daca a avut asa febra mare mi se pare periculos sa-l lasi. Pupici si santate!

P.S. Intrasem de fapt sa va zic ca i-am luat azi, ptr prima data, borcanas de la nestle ptr 12 luni - Jambon cu paste si rosii- l-a devorat pitica in 5 minute (borcan de 250 gr). Am gustat si eu, are alt gust fata de cele ptr bb mici.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mihaelutat recunosc, ca nu am citit prea atent ce ai scris Nu am inteles de ce sufera dl Titi.
Noi cea mai severa diaree am avut-o la 4,5 luni cand am incercat sa-i dau suc de fructe Ilincai. Stomacelul ei era deja busit de Augmentin si nu a primit deloc bine sucul. A avut cam 7 scaune moi-moi pe zi mult timp, peste o saptamana. Insa eu nu m-am ingrijorat deoarece am vazut ca in spital doctorii considerau diaree doar scaunele apoase.
In rest, diareea a tinut pana cand am bagat-o pe regim de lapte fara lactoza, orez si Enterol. Ultima oara nu a mers cu regimul acesta, asa ca i-am dat si Furazolidon o saptamana (la indicatia dr).
Atunci am tinut regim vreo luna, dupa care am inceput incet-incet sa-i bag cate o masura (ba chiar si juma de masura) de lapte normal.
Daca nu mai are si alte reactii - voma, febra, stai linistita stomacul se vindeca destul de greu.
Eu de fiecare data mai tin regimul vreo 3-4 zile, chiar daca vad ca scaunele sunt normale. Am patit-o o data sa revina diareea cand am trecut-o rapid pe mancare normala, asa ca nu-mi mai trebuie.
Multa sanatate si sa va reveniti rapid!
Buluci e mare de tot febra, ar cam fi cazul de antibiotic.
Daca nu esti sigura de diagnosticul pus de acea dr, nu te poti duce in alta parte?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Bulucel, al nostru acum ca are 38,8 dupa vaccinul de ieri e ca un titirez, nu stiu de unde are atat energie. Sper ca pana maine seara sa ii treaca febra, ca nici Novocalminul supozitor nu a dat vreun rezultat.

Anda, nu am primit niciun mail or PM de la tine desi sincer asteptam un raspuns...concluzia nici tu nu trebuie sa te superi daca nu primesti raspuns de la fete atat de repede cat l-ai dori. Pana la urma daca ma gandesc bine nici nu mai trimite raspuns daca e ok sau nu o sa procedez cum mi-am propus.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mandy, pe langa ca am o mie de activitati pe cap, nu stiu ce sa-ti raspund la e-mail. eu am raspuns in aceeasi zi la toate e-mailurile de pana acum, mai am o restanta la siminaf ca trebuie ca fac cont de paypal si p-orma sa-i mai dau niste info.
Chestia asta cu spus pe forum ca nici eu nu tb sa ma supar dk nu mi se raspunde..hm...
uite ce mi-ai scris:
"eu in astfel de cazuri prefer sa .....direct in contul persoanei in cauza.Stiu ca vreti sa fie o surpriza din partea ...., dar eu prefer prima varianta".
deci, inca o data te intreb: ce sa-ti raspund ca eu nu am inteles.m-ai informat asupra ce preferi, in cunostiinta de cauza a actiunii initiate. ce doresti sa-ti zic eu ca jur ca nu inteleg. cat am bagat mesajul asta puteam sa-ti dau un reply pe mail, dar repet: nu stiu ce-mi soliciti. alt mail de la tine n-am primit.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Cristina,ma ingrozeste febra sa mare, ceva trebuie sa faci sa o scazi, chiar dc anitbiotic. Si mai mergi la un medic, sa vezi si alta parere. Tinem pumnii sa scada fierbinteala.

Mandy, vad ca nu ati scapat de febra la vaccin.

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mandyksch

Lavi, deci exista si de diabetici. Cred ca avea dreptate sotu' meu ca eu deja si bagam in cos.
Anda, eu am verificat contul meu de mail si nu am niciun raspuns de la tine...e ok asa cum v-am propus. Asteptam si eu un raspuns de la voi.

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by anda77

mandy, pai nu stiam ce sa zic cu chestia aia. raspund acum pe mail. adica peste max o ora, ca am ceva urgent acum pe birou. scuze.

Mergi la inceput