Mamici de ianuarie - februarie 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 4
Liuda spune:
doamnelor ce mai scriti voi pe aici?
bai e un frig infernal afara, nu mai vreu iarna, vreau vara,
am ajuns la birou - satept cafeaua si dupa ce imi iau portia de cafea - plec la magazin (nu mai ajungeam azi la birou dar al nostru tata a plecat si cu tot cu masina - am fost nevoita sa-mi car burta aici sa iau alta masina din garaj). Mai sant invitata si la zi de nastere la un copil de 7 ani, e fiul presupusului nostru viitor nas de copil!!! Deci ma duc dupa cadou si iar mancare frate pe acolo!!!!
va rog eu ceva nu scriti chiar asa mult ca ma omorati maine dimineata cu cititul!!!
Eli 1977 - fata ce scrii tu acolo ca eu am uter retrovers si nu mi-a zis nimeni nimic cu nasterea, ba chiar invers toti zic ca sant capabila sa nasc in 2 scremute si trei impinsaturi copilul.... - ei si eu tot incapatinata cum sant - tot la cezariana ma gandesc.
Bai sa va zic ceva - tatal nostru eri asa usor a cedat de la numele lui preferat cu care numea el copilul din burta - ca el tot Maia ii zicea si eri cand i-am zis ca ma gandesc la Maria (am spus-o si eu asa dulce si la urma nu am uitat sa mentionez "in cinstea mamei tale raposate") intai a tacut, apoi a zis ca e treaba mea, el nu tine neaparat sa fie numit cum vrea el, si la urma cica cum sa mai comentez daca e numele mamei mele!!!! Ei, vezi ca se poate !!!
Dar ideea mea e alta - vreau un al doilea nume la fata sa fie a vreo unei sfinte ce se sarbatoreste vara, ca si eu sant nascuta iarna si nu imi place iarna si zilele de nastere nu sant ca lumea , mai ales eu sant pe 30 decembrie cand toata lumea care si incotro pleaca asa ca eu raman sa-mi fac ziua peste o saptamana, doua cand revin toti. Si din cauza asta vreau un nume la fata sa poata si ea sa-si faca o serbare si vara, ca e mai misto, e padure, e gratar!!! Si alta sfanta sarbatorita vara nu stiu, sant cam limitata la calendarul bisericesc si nici sa-l citesc nu am rabdare!!! Asa ca am bagat-o si eu cu Maria (al doilea nume), cu primul nume ne mai gandim - eu zic Alessia!!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt fix
Liuda spune:
fetelor va pup, va las si special pentru Daconst - fata cand scrii parca ma vad pe mine!!! CA eu si acum sant capabila sa ma duc la Metro sa-mi aprovizionez firma - ca eu o fac de ani la rand, nu e mare lucru ca cumparam ciaiuri, cafele, apa, suc deci ce tine de protocol, zahar, cesti daca eram in lipsa, pahare - ei cam ce trebuie la o firma pentru servitul oaspetilor adica si servitul nostru.... mai cumparam rar si pentru femeia ce face curat toate rahaturile de detergenti de parchet, de geamuri, de wc decii..... pana acum o luna tot eu am facut aprovizionarea!!! Acum am constatat ca nu mai avem mare lucru si ar trebui s=o fac si parca ma manaca undeva sa ma duc singura... dar sper sa am mai multa minte, dar daca nu dau de nici unul disponibil - hai ca o fac iar singura!!! asa ca Daconst te inteleg!!!! eri eram in magazin si parca tot eu mai bine duc carutul decat barbatu-meu!!!! faceam ce faceam si iar ajungeam sa-l car eu!!! dar macar la sacose de carat sus mai renunt, adica se baga omul s-o faca asa ca aici am mai lasat mai moale!!!
plec si va las pupate!!! Si fiti cuminti si nu scriti mult !!!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 29 sapt fix
Messa spune:
Ivona1977, Fordulinele sunt super de treaba, numa' sa fie si umpicutz ingrijite si ceva mai tinere de 20 de ani
Palmaresul din noaptea asta - 4 ore dormite, dar cate o ora, pe urma trezire, iar o ora, iar trezire... Helenutza, pai asa sa ma pregatesc, mai fata? Numai eu? Da' ta-su de bebe de ce doarme ca tunu' si mai si sforaie? Ca poate ma apuc sa-l pregatesc eu, ce e asta frate, discriminare? Pai ce, cand o sa urle caraghioasa asta mica o sa o aud numa' eu? Ia sa ma lase organismul meu tampitzel sa dorm linistita, ca n-o sa fie chiar asa naspa pe cat ma "pregateste" el.
criss68 spune:
Alinatxa, asteptam sa-ti mai treaca starea asta si sa-ti vedem burtica cea noua. Acum realizez ca deja suntem in luna mare, unele vor naste chiar de luna viitoare, prin urmare toate vom avea cate ceva de care sa ne plangem. Va trebui sa ne dovedim puternice, sa depasim si stari depresive, si fobia kilogramelor, si teama de nastere - eventual prematura. Sa nu ezitam sa ne deranjam doctorii cu orice prostioara care ne pune pe ganduri, eventual la control sa ne scriem pe o listuta intrebari, nelamuriri pentru ca unele suntem mai uituce acum.
Odihniti-va cat mai mult, faceti activitati cat mai placute si daca simtiti ca va face bine plimbarea sau alt gen de miscare, nu o ratati. Sa nu uitam ca nimeni nu este indispensabil, deci daca noi nu vom mai putea face treaba pe care numai noi o faceam inainte, nu disperati, se vor gasi solutii. Ai auzit si tu Liudo?
criss 28+ cu
Messa spune:
Ce frica de nastere? Dau un regat pentru un somn! In virtutea faptului ca macar dupa nastere o sa pot, atunci cand e de dormit, sa dorm, nu imi mai e frica de NIMIC
Si cred ca in sfarsit se prefigureaza si optiunea mea pentru nastere... dupa adanci cugetari si framantari si toate cele, cezariana are 70% castig de cauza in defavoarea nasterii vaginale, care tot pierde teren asa ca incep sa cred ca totusi voi opta pentru cezariana.
Daconst spune:
Ivona,si eu am tot felul de negi prin diferite locuri si alunitele s-au marit f tare,dar nu am dor.Asa ca astept sa vedem ce se intampla dupa ce nasc ca cica-si revin.
Liuda,ce sa zic le faci pina o patesti si tu...sau poate esti mai norocoasa.Eu am promis ca nu ma mai bag sa ridic nimic si-i fac program sotului sa nu ma aibe pe constiinta pe urma.
Hainute bb ,caruciorul
Dana 31+
eli1977 spune:
Buna la elefantele,
ce mai scrieti voi pe aici?
Liuda, fata, eu em scris ce mi-a povestit fata aia,acum nu stiu cum e cu uterul asta retrovers, m-a mirat ca doctorul nu stia de problema asta la ea si s-a trezit abia acolo, stii?da, cica s-a chinuit saraca, dar nici nu a vrut sa faca epidurala, ca ea crede ca nu e buna pt bebe, ca il afecteaza.Eu i-am zis ca asa vreau sa nasc, natural cu peridurala si nu prea era de acord, ca nu stiu ce i-ar cauza lui bebe, ca nu am inteles bine, oricum ea nu era incantata de varianta asta.Acum nu stiu ce sa zic, eu asa vreau sa nasc si gata.Nu te mai apuca de manastiri, ca si eu saptamana trecuta am fost vrednica prin Billa si cand am ajuns acasa ma durea burta si se intarise de am zis ca nu mai fac nimic..Pe urma mi-a adus canapeaua saptamana trecuta si sa vezi ce taraiam de ea , sa o asez eu mai la stanga, mai la dreapta,ca nu-mi placea mie cum statea.Si cand m-a vazut sotul a sarit in capul meu, ca nu sunt sanatoasa.
Nu mai ridicam si nu mai caram nimic, fetelor, ca suntem si asa cu geamantanele la purtator si pe ultima suta
Sta vreo burtica in Dr.Taberei, pe langa Parcul Moghioros?
va pup
ELI28S
Messa spune:
Ivona, cand mama a fost gravida cu mine i s-a marit o alunitza (singura pe care o avea) de pe umar: de la o simpla pata de pigment la nivelul pielii s-a facut o galmitza de alunitza cat un bob de mazare, iesita in afara. Medicii au sfatuit-o sa lase alunitza in pace, doar sa aiba grija sa nu o rupa si asa a facut, si nu a avut nicio problema. Eu aveam o alunitza pe burtica, chiar langa buric, alunitza mea chic, si cand am ramas gravida, inca inainte sa fac pipi pe batz si sa aflu ca am bebe in burta, mi-a mai aparut o alunitzuca mica langa cea mare asa ca acuma am sa am doua alunitze sexy, una mai mica si una mai maricica
eli1977 spune:
Mi-am adus aminte ceva.Aveti grija ce faceti acum, pe ultimele luni, ca bebeii vostri s-ar putea sa aiba aceleasi apucaturi.Sa va spun o faza.Seful meu mi-a zis ca nevasta-sa , cand era cam ca noi acum,in sapt 28-30, era disperata sa isi caute frigider, i se pusese pata, si se urca in tramvai si batea tot orasul, in special prin Obor, ei stand in Berceni.A trecut timpul, si-a luat femeia frigider, a nascut, la un moment dat , prin luna a 6-a , cand il scotea la plimbare pe bebe, cand vedea tramvaiul era super incantat, facea galagie mare;cand a inceput savorbeasca cat de cat, il tragea pe taica-su de mana direct la tramvai;degeaba ii spunea sefu ca merg cu masina, ca e mai frumos, nimic,nene,copilul direct la tramvai si cu plansete grele pana il urca si nu o statie, pana se satura el.Asa au decurs multa vreme plimbarile cu bebe.
O duminica frumoasa
ELI