BUNA,fetelor!Am si eu o nedumerire... se poate prelungi CIC cu concediul medical?Eu trebe sa ma operez si as vrea sa stiu daca ma reintorc la serv ptr o saptamina sau cat trebuie si apoi sa ma internezptr operatie....sau pot sa ma internez di perioada CIC ,sa ma operez si sa mi se de-a concediu medical (mentionez ca trebe sa revin la munca pe 23 nov)incepind cu data de 23 sau mai devreme. sper sa fi fost explicita va pup.cum ar trebui sa procedez sa -mi fie bine.
Sa zicem ca sunt si eu intr-o situatie oarecum similara. Ma-ntorc la serviciu pe 20 noiembrie. Dupa aceasta data am niste probleme de sanatate de rezolvat si bineinteles ca nu voi obtine vreun liber de la serviciu ca doar deh...vin din CONCEDIU.
In fine am vb cu medicul si mi-a spus ca imi va da cateva zile de concediu medical, dar mi-a spus ca trebuie sa am lucrat cel putin o zi si e ok atunci.
Multa sanatate!!
Numai ca neavand stagiu de 6 luni, medicalul vi se va calcula nu la venitul de 8 milioane, nu la salariul actual, ci la salariul minim pe economie. Deci la boala obisnuita veti primi pe CM 75% din salariul minim.
Cristina si ghighiloi