FIV in Ungaria 4
Raspunsuri - Pagina 26
Delia21 spune:
PIS,si dupa cele 9 luni.....inca vreo 2 ani ca sa-l cresti mare pe bebe
Auburn,ai fost la eco sa-l vezi pe bebe?Cate saptamani are samburica acum?Sarcina usoara in continuare si bebe sanatos!
Liana30 spune:
oauuu Pis zici ca au priza in camera??atunci acolo merg si io..acu nu mai scapi..te caut in tot SZeged-ul pana te gasescdeci ai tai venira?..ai mei se ratacira..
Delia
legaturoooo uita baba sa'ti trimita sms..acum e tarziu ..incerc mainedaca nu uit iar
crinuta i'ai spus?sa'i mai spui ca mii dor de...hai meyyy ca mii dor de amandoi..abia astept sa va vad..
andicu pupcici pe burtici..
auburn moamaa acu vazui ce'mi spusasi..ce bine ar fi sa fie asa..
Mika,,Leliuta mamicute frumoase..io stiu ca va ocupa printzesele tot timpul..da cand dorm ele puteti sa bagati un ochi si pe'aci
ileanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa strig tare poate ma auzi si apari
hai ca fugg ca ma intinsesi prea mult..
va pupacesc pe toateeee!!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"
ioana78 spune:
Auburn, Andicu . Ce fac bebelusii vostri ?
Pussi mersi, draguta !
Pis ti-ai facut rezervare la Luxus Apartmanhaz ? Daca da, eu pe 20 sunt acolo si daca nu e prea tarziu pot sa intreb de tine... Eventual sa-mi spui data in care ai rezervare, atat
Fetelor am sanse sa ma intalnesc cu careva dintre voi acolo ? Cu riscul de a va stresa ...as vrea sa-mi spuneti daca sa fac analize acolo. As putea sa mi le fac acum la prima consultatie ?
va pupicesc
pussi spune:
Ioana nu ne stresezi, depinde ce analize vrei sa-ti faci??? cele hormonale se fac in ziua 2-3 de CM... se fac la clinica, dar depinde de ziua in care esti... spermograma si tot ce tine de ea se face...clamidia se face.. nu stiu cele pentru anestezie??? Eu merg numai pe 28.11 si dupa din 3 in 3 zile...
Legaturooooooooo astept SMS... ti-au venit polonezii???? cand e a 12 zi de CM la tine???
PUSSI
Pis spune:
Delia ai dreptate ...3 saptamani+9 luni+2ani....
Liana nu venira inca ...dar acus, acus apar ...
Ioana n-am facut rezervare...ca nu mi-am luat telefoane si e-mail-ul de pe forum si cum ieri nu a mers... de abia acum fac...
la toate "unguroaicele"
Pis
crinuta71 spune:
Pis ti-am trimis un PM.
Liana ii spun ca inca nu sunteti la Szeged, mai multe detalii nu ii dau Sotul meu intreba de voi doi (si de sotul tau), ca noi doua tot mai vorbim cateodata, dar de el nu mai stia nimic. Va tinem pumnii, sa stii.
Miki Multumesc mult de dictionar. Acolo la preturi, eu vad ca zice ceva si de donare, nu?
Va pup pe toate
poze
andicu spune:
Gata fetelor, m-am conformat! am completat la pagina 1 cu Dictionarul si Adresa pensiunii din Szeged.
Eu sunt bine, cred. Cica am inceput sa ma rotunjesc la fata si sa-mi straluceasca tenul ( de fapt, mi s-a ingrasat f tare tenul), adica am o fata care "ma da de gol", ca de pus, n-am pus decat vreo 2 kg.
Sambata tai motul lui Grasanel, asa ca e rost de distractie. Abia astept sa merg pe 22 la dr, sa ma linistesc ca totul e bine cu bebe. Am fost la dr de familie si mi-a mai dat 14 zile de concediu medical, asa ca ma intorc la servici abia pe 04 dec, cand o sa am 8 sapt si 3 zile.
Va pe toate si va tin pumnii in continuare!
Andreea
Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!
pussi spune:
Andicu ma bucur sa sunteti bine... am vazut ca te-ai mutat la Odisee, dar sa nu uiti de noi... Ce bine ca ti-a mai dat concediu... o s-o lungesc si eu cu concediul ca tine daca vine
PUSSI
ioana78 spune:
Pussi am notat tot ce mi-ai spus. Analizele hormonale n-am sa le fac inca... Se pot face si la noi ? daca nu mi se arata un drum la szeged prin 3-4 dec.
Andicu ma bucur ca sunteti bine ! Au trecut repede saptamanile !
Pis succes la rezervare
Liana30 spune:
legaturoo sper maine sa gasesc biletelul pe care am trecut nr tau nu stiu cand e a 12 a zi..ca nu venira
Pis daca afli mai mult sa'mi zici si mie..la cazare..bafta!!
crinuta..asa mama tine'l in suspans..aa spunei ca'l saluta grasu
hai ca fugg ca's obosita..ne auzim maine seara,,
va pupacesc pe toate!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
Un fulg pentru seara de Craciun
"Nimic nu-i imposibil!"