Cadou pt mama soacra :)
Raspunsuri - Pagina 5
Lemoni spune:
Ea nu stiut ca nu am mancat tort ca nu avea cine sa-i spuna si normal ca l-am laudat ca a fost tare bun.Dar ca sa nu par scorpie de ziua mea m-am scos sotul la restaurant cu niste prieteni si dupa masa a comandat o farfurie mare cu tot felul de prajituri si acolo daca am gustat o linguritza dintr-o prajitura pt ca nu am putut mai mult .
Baiatul meu chiar daca a stiut ca nu imi plac dulciurile abia astepta sa manince din torul facut de ea asa ca .......a avut un motiv in plus sa o lase sa-l faca.
clayhanger spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
M-a distrat tare de tot informatia cu antibioticele. Pai cred si eu, daca asa era (si mai este, din pacate) moda, sa indopam copiii cu antibiotice! Evident ca asta stie ea. Dar de ce sa distrugem efectiv sistemul imunitar cu antibiotice la cel mai mic semn de raceala?!? Haida-de, asta nu e un motiv sa ridicam soacra (de fapt pe nimeni) in slavi. Ba dimpotriva, e un pic de rusine, ca nu e la curent cu ce e mai nou (desi in alte tari nu se face atita risipa de antibiotice ca in Ro demult, nu numai recent) in medicina.
Multa sanatate!
Abia acum am vazut raspunsul tau. Ideea mea era una generala, cum ca s-ar putea ca in anumite ocazii ele sa stie mai bine decat noi despre ei.
Cat despre "ocazia" de care vorbeam, normal ca eu m-am ambalat cand l-am auzit la telefon ca i-a dat antibiotic, dar chiar era un caz super particular (un anume simptom care nu are sens sa fie mentionat
Iar cu "moda" cu antibiotice, nu stiu, la mine in familie nu s-a practicat asa ceva, si nici la el (ca doar de aia nici nu isi amintea
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
irinuca_usa spune:
ma bag si eu in discutia voastra.
nu cred ca se poate generaliza si trage o concluzie cu privire la relatia nora-soacra. probabil cele care au relatii normale nu gasesc de cuviinta sa faca asta public. iar cele care nu se inteleg, au nevoie sa-si verse cumva naduful. de aici concluzia zic eu falsa: TOATE soacrele sunt scorpii.
plus ca stau si ma intreb daca nu cumva e numai ceva intalnit la poporul nostru, unde din cauza saraciei se dezvolta o dependenta intre cele doua familii, poate chiar nerecunoscuta de ele. copiii au nevoie de ajutorul material al parintilor pana la un punct unde roata se intoarce si parintii devin cei neajutorati. in tarile in care cuvantul de ordine e "independenta" nu cred sa existe astfel de relatii.
acuma ca sa ne intoarcem la subiectul principal de discutie, daca tot vorbim de lucruri practice, gasesc interesanta rezolvarea aceste dileme, a cadourilor, de catre americani: GIFT CERTIFICATE-ul
. ceva mai practic decat atat nu exista. mai nou el nu trebuie nici macar sa fie legat de un anumit magazin. e doar american express sau visa. si-ti cumperi ce vrei tu cu el si esti mai multumit de 1000 de ori decat de orice alta cumparatura facuta de cineva care nu-ti cunoaste in totalitate gusturile, necesitatile...
oare n-au si bancile romanesti asa ceva?
lgireada spune:
Sapt viit urmeaza sa cumpar ceva. Treaba cu gift certificate e faina, din pacate insa la noi am vazut in mall, numai ca mai e si afisat pe toti peretii ... si nimanui nu cred ca-i place sa-si vada numele drept publicitate :D.
Si din pacate, asa de frumos si in acelasi timp de crud ai exprimat treaba cu independenta :) Nu ma plang de socrii mei, ci din pacate de ai mei de acasa. In momentul cand mi-au spus ca atunci cand nu voi mai depinde financiar de ei, pot face ce vreau, am spus ok: de azi sunt on my own. Si am reusit. Mai greu, dar am reusit. Nu stiu daca e cea mai buna alegere, dar se pare ca am evitat un numar de n certuri.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
adi69 spune:
Liliana,si eu astpt sa vad la ce te-ai hotarat si ce fel de tort i-ai facut...
Adriana si-atat...
lgireada spune:
Am hotarat cizme, am cumparat si le-am adus acasa (stau cu socrii acum) si le-am si dat, chiar daca cu o sapt mai devreme. i-au placut, mi-a zis ca i-ar fi placut la fel de mult si ideea cu trandafirii. Masa festiva de anul trecut a coplesit-o in organizare, a fost ceva neasteptat, iar reactia ei a fost una de blocare, din pacate. Ori cineva ca mine, care munceste mult pt o surpriza din asta asteapta o reactie exploziva. Sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna. Pt ziua ei propriu zisa, mai raman un buchet de flori, desigur mai modest. Si un tort ... :)
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos