Cirese de Mai-Iunie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Si noi suntem tot pe lapte de la mami, Cornelia are 4 luni si 2 sapt si e doar alaptata. Are cam 6 kg jumate, un pic dezamagita dar mie imi pare dolofi.. cantarul minte
In schimb e foooarte pofticioasa, o iau cu noi la masa si ii curg efectiv balele la orice bag eu sau copii in gura. Ii mai dau sa guste din ce mananc eu si ar manca si ea.. dar de unde dinti
Nu cred ca-mi va fi greu sa-i diversific mancarea.. e o purcica.

Papadie ce mai faci?[;-)]

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Neda si eu patesc exact acelasi lucru de o saptamana, iar al meu a fost tot timpul mare mancacios, it dai seama ce nervoasa si suparata sunt acum cand treb sa alerg cu biberonul dupa el, abia a baut ieri vreo 850 ml lichide in total ( lapte, suc fructe si cereale )...azi inca nu s-a terminat ziua si a papat doar asa:
140 ml lapte la 3 noaptea
125 ml lapte la 7 dimineata
100 ml suc fructe cu cereale si 50 ml lapte ( laptele dupa 30 minute )
150 ml lapte la 3 la pranz
100 ml lapte la 5 dupaamiaza

adica pana acum doar 665 ml si sper sa mai aiba 2 mese ( pe la 8 si pe la 11 )...pai el era obisnuit cu 1 litru pe zi de lichide.

am renuntat sa-i mai dau cereale seara si nici mar copt cu cereale...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Buna fetelor!!!

Virgi si CamiM va multumim pt aprecierile la adresa printesei mele. Pupici Sofiei si Luanei.

DOLCEBABY. Sa fi sanatoasa si tot binele din lume.

La multi ani si sarbatoritelor de azi Maya si Irina. Sa crestetzi mari si sanatoase.

Carmina am vazut filmuletul cu Mihnea. Tare dragutz este. Sa stii ca si fi-mea se taraste la fel, e tare scumpa eu o pun intr-un coltz al patului si ea ajunge in celalalt coltz. O sa incerc sa o filmez sa vedetzi.
E campioana la intors pe burta, numai asa vrea sa doarma mai nou.

Numai bine tuturor.

Diana de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata ciresici!!!

Dolcebaby - La Multi Ani!!! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi.

Maya si Irina - sa cresteti mari, frumoase si sanatoase.

Arleena - l-am vazut pe micul pianist. Este incredibil. Eu n-am reusit inca sa-i gasesc o jucarie care s-o tina ocupata.

Carmina - ce frumos se joaca ce-i doi prieteni..Sunt adorabili.

Angelica - hei, hei..in costum national?? toti trei?? nooooo..Dar avand ocazia s-o imbract pe Luana..pot sa le arat prietenilor mei costumul national romanesc.
Sara e superba...asa cum e si mami..insa eu cred ca seamana cu tati

Claudia- bine ai revenit la noi!!!. Catalin este un copil tare frumusel.

Noi ne putem lauda cu progrese la capitolul " nimic nu ne convine ". Singurul loc unde mai sta singura este leaganul. Este atrasa de jucarii..dar eu trebuie sa fiu in permanenta langa ea..cum scapa o jucarie sau se indeparteaza de ea..incepe sa planga. I-am luat covoras de puzzle..si mai nou o pun pe jos cu toate jucariile in jurul ei...dar este aceeasi poveste..si eu trebuie sa fiu tot acolo..altfel nu se poate.

In menu i-am introdus marul copt in folie de aluminiu...nu e innebunita, dar papa cateva lingurite, astazi i-am dat putin iaurt si l-a savurat dar mi-a fost frica sa-i dau mai mult de 2 lingurite.
Orice i-as da..tot laptele ramane baza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

DOLCEBABY

ILDI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

MAYA

IRINA-GABRIELA

Multa sanatate ,sa cresteti mari si sa le aduce-ti numai bucurii parintilor vostri!

Ildi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

buna, dragelor! arleena, ai dreptate cu zilele de nastere, aniversarile lunilor, vreau sa zic, nun stiou cum se face dar eu intru mereu pe fuga si nu prea apuc sa urez cele de cuviinta, dar vreau sa stiti ca ma bucur mereu cand un puiut mai adauga o lunita in calendar. Asadar, LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor, si din ultimele zile si din cele ce vor urma!
ieri am iesit si noi afara cam 45 de min, ilinca era bine infofolita in carucior, ca batea un vant taios, si n-a zis nici pas, dar nasul i se inrosise de-a binelea. am intrat intr-un magazin de cartier sa ii iau niste manusi si vanzatoarea era disperata ca uite, a venit vremea asta rea si i-a prins pe ei fara marfa de sezon... eu voi continua sa o scot, trebuie, doar n-o sa tin copilu' in casa pana la urmatorii ghiocei, cum m-a sfatuit o tanti cam in varsta (s-o lasi, maica, i casa pana la primavara, sa nu raceasca copilu')
o sa incerc si eu sa postez zilele astea povestea nasterii, am tot scris-o pe bucatele si mai am putin pana o termin. hai ca revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

DIANA , VIRGI , ILDI va multumesc din suflet pt urari !

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

Si noi am iesit afara cand era soare. Alec cu paturica pana la nas si caciulita pe sprancene... eu cu scafarlia goala, care mi-a inghetat

Tocmai mi-am oparit degetele cu laptele destinat prepararii branzicii. fierbea intr-o oala Zepter, caci nu da in foc... cand am miscat putin oala, laptele pur si simplu a explodat! scriu acum cu stanga, dreapta e plina de miere

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006
ALBUM MOCUTZ

Lyly, bepanthenul e bun pentru arsuri minore (scrie pe prospect). Eu n-am avut ocazia sa-l testez, am vazut dupa ce-mi trecuse arsura de la prajitorul de paine

ALBUM LIMBUTZE

ALBUMUL DEGETZELELOR GUSTOASE

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Am intercalat raspunsul aiurea!
Sorry!

poze

Mergi la inceput