Birou notarial cu program sambata????

Birou notarial cu program sambata???? | Autor: clio

Link direct la acest mesaj

Stiti careva un birou notarial, situat oriunde in Bucurestiul asta mare care sa aiba program sambata dimineata???

Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

Cu ceva timp in urma am cautat si eu si singurul care l-am gasit a fost in Voluntari...nu mai stiu adresa, dar daca suni la informatii si intrebi ce cabinete notariale sunt in Voluntari cred ca iti pot spune ... era un domn notar :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Chiar nu mai ai un numar de telefon???????
Merci mult de tot!

Mergi la inceput

Haide ca am sunat la Informatii Romtelecom...
Mi s-a dat un numar al unui cabinet notarial din Voluntari..."Mihaela Stratan"...Sper sa aiba program astazi!
Eu am cautat/sunat ieri la foarte multe, dar nici unul nu avea program sambata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

Sper ca ai reusit sa gasesti!
Eu nu am adresa sau nr. de telefon pentru ca am cautat intr-o zi de sambata, am aflat ca se afla un cabinet in Voluntari si am plecat fara sa cunosc adresa exacta si pana sa nimeresc eu inchisese deja ... cu cateva minute inainte :( ...tin minte ca mi s-a spus: "domnul notar tocmai a plecat" ... pana la urma am rezolvat la alt notar in timpul saptamanii...

Mergi la inceput

Disperata fusei, disperata ramasei
Imi vine sa mor de nervi! O sa o rezolv si eu tot in timpul saptamanii, insa m-ar fi aranjat foarte tare sa o rezolv de aziPentru o amarata de imputernicire sa imi iau 2 ore libere!Ufff!Din 244 de cabinete pe care le-am gasit pe net, doar 2 erau suspecte de a aavea program sambata...Dupa ce dau telefoane, descopar ca , de fapt, unul avea program sambata doar atunci cand aveau program foarte incarcat in saptamana respectiva, iar celalalt avea program doar 2 sambete pe luna, insa acum era in vacanta

Mergi la inceput