site-uri considerate reclama..
Raspunsuri - Pagina 2
mess0804 spune:
Deci era un link care ducea la site-ul culinar (reteta la minipizza, mai exact)
Si asta e raspunsul primit: imi pare rau dar nu este permisa publicarea acestor link-uri. multumesc pentru intelegere!
aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80126&whichpage=2
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Marina spune:
acum linkurile catre culinar sunt permise, asa ca da-i bataie cu pizza ...evoluam mai schimbam mai adaugam sau mai taiem...
Sper sa nu ai resentimente acum din cauza unui link interzis
mess0804 spune:
quote:
Originally posted by Marina
Sper sa nu ai resentimente acum din cauza unui link interzis
Marina
N-am... Am tinut minte patania din cauza faptului ca nu mi-a raspuns nimeni de ce mi-a fost sters, orice sa-mi fi spus si mie: "stergem link-ul ca nu ne place pizza, pe desprecopii nu toleram pizza ca ne facem "
Aici e prima data cand vad o explicatie, asta cu interesul material (si bineinteles concurenta )
Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.
Androix spune:
quote:
Originally posted by Androix
Da pe mine nu ma baga nimeni in seama?
Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2
Se pare ca nu Am intrebat, oameni buni, nu am dat cu parul
bb2
clayhanger spune:
Daca inca exista link-ul in mesajul tau, de acum 2 zile, inseamna ca poate nu e considerat reclama? Ai fost avertizata in alta parte in acest sens, sa inteleg?
Fashion is a form of ugliness so intolerable that we have to alter it every six months. - Moda este o forma de uratenie atat de greu de tolerat incat trebuie schimbata la fiecare sase luni.
Oscar Wilde
Marina spune:
androix nu stiu ce sa raspund si sincer nu am apucat sa deschid sa vad ce trateza site-ul..da ma duc si ma uit
Marina spune:
acum dupa cum am mentionat nu exista o lista de site-uri dar dupa ce am aruncat pret de cateva sec okii *(ceea ce poate fi o greseala recunosc ca nu am studiat mai mult), mie una mi se pare asemanator cu "Asteptand un ingeras" ...
Androix spune:
Uitati de ce am intrebat:
Nu seamana deloc cu asteptand un ingeras. Ceea ce ma intereseaza pe mine acum din situl ala sunt informatii legate de SARCINA si NASTERE, chiar daca el se numeste infertilitate.
Clayhanger daca trec adresa completa cu www-ul de rigoare nu apare ci scrie "reclama". Probabil il ia automat dar asta presupune sa existe o lista.
Ma gandeam ca era bun pentru gravidute deoarece este altfel structurat decat odiseea de pe prima pagina de la noi, si anume pe luni nu pe saptamani, si este mult mai complet prezentata avand informatii detaliate despre analizele pe care trebuie sau nu sa le faci intr-un moment anume al sarcinii. SI informatii despre ce ar trebui sa cuprinda consultul la medic in luna respectiva. Eu am vrut la un moment dat sa pun adresa pe prima pagina a capitolului de mamici de mai-iunie2007 numai ca n-am putut.
Interesul material spuneam ca nu cred sa fie cazul de asa ceva intrucat cel care a scris cuvant cu cuvant infertilitate.ro, dr. Tutunaru, are un fan club generos chiar aici pe DC, deci nu cred ca mai este cazul sa ne "temem" ca suntem imbrobodite sa-i ingrosam randurile pacientelor. Iar in ceea ce priveste concurenta, are si el un forum dar nu exista comparatie, acolo nu se scrie cu lunile.
bb2
madau spune:
Androix ai atins una dintre problemele mele..
Poate se schimba lucrurile, cred ca tuturor ne prind bine sfaturile de pe site-ul Dr. Tutunaru. Cat despre interes financiar sau publicitate..hmm, cine stie..cunoaste
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2