Aniversatii de nov-dec 04 (133)
Raspunsuri - Pagina 12
danette spune:
A zis cineva ca Mariuca nu seamana cu Andrea?
Mie m-i se pare evident ca seamana extrem de mult, serios.
ici Andrea, pentru cuvintele frumoase care n-i le-ai scris.
Si tie, un buchet mare de flori pentru ziua de azi!
aime spune:
quote:
Originally posted by danette
A zis cineva ca Mariuca nu seamana cu Andrea?
Pai nu zicea ca prietenii sau rudele, nu mai stiu, rad cand ea sustine ca Mariuca ii seamana
danette spune:
...recunosc ca nu am fost pe faza cand a scris Andrea despre asta..
Probabil prietenii si rudele sotului ei "nu vad" ca Mariuca seamana cu ea...
la mine cam asa e... soacra "nu vede" vreo asemanare intre mine si Iris... mereu se intreaba: "Oare cu cine seamana fetitza noastra?"![]()
miria_cristina spune:
Si mama mea se intreaba unde oi fi fost, cand Dami facea ochisori, dar realitatea aste este si chiar daca nu imi place vad si eu ca seamana foarte mult cu sotul meu.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!! MARIUCA 

sa cresti mare, sa fii sanatoasa, sa le aduci numai bucurii la mami si tati si sa ai o viata plina de fericire si noroc.

Andrea sa-ti traiasca Mariuca si sa va bucurati alaturi de ea si sa aveti parte numai de lucruri bune si noroc.E super montajul, pe mine ma ia asa o nostalgie cand ma uit la montajele voastre, si a tau Dana , Iris e o papusa , sunt superbe toate.Si pozele de chef sunt super Andrea, tu arati super si esti tare slabuta, cum ai reusit sa dai jos Kg????

Trebuie sa ma apuc si eu sa fac un montaj probabil dupa botezul lui Ada care o sa fie sambata.
Asadar Andrea adu-ti aminte cum erai acum 2 ani cand inca poate o mai aveai pe Mariuca in burtica pentru putin timp si-apoi primul planset al Mariucai cu care o striga pe mamica ei semn ca a venit pe lume...mie parca mi se ridica pielea pe mine cand ma gandesc la nasteri si nu-mi vine sa cred cum cresc de repede.
Va pupic pe toate si petrecere frumoasa azi.
Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Cecilia C spune:
Miria sa-ti traiasca Damiana cea draguta, am vazut ca a-ti petrecut bine si am vizionat toate pozitzele voastre, superbe si mi-a placut tare mult tortul pisicuta..cred ca a fost la fel de bun, asa-i????? Pupici la fete de la fete, ha ha 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
miria_cristina spune:
CICI - Sa-ti traiasca printesele!!

Ne-am distrat intr-adevar! Damiana a cazut franta de oboseala la ora 8 seara, ea care se culca la 12. Iar sotul meu, parca se luptase cu turcii!
Era ravasit si nu mai articula bine.![]()
![]()
Mai vreau zile din astea!!![]()
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
try spune:
Corina, n-am apucat sa-ti raspund. Da, hidrocel se numeste, dar pediatrul mi-a zis ca de multe ori se rezolva de la sine sau daca nu se extrage lichidul, dar asta dupa 1 an incolo. Iar privitor la hipospadias, eu nu ma consum prea tare, e adevarat ca la noi sunt alte probleme mult mai importante si asta diminueaza mult importanta hipospadiasului. Stai linistita ca e o operatie de rutina cu recuperare 100 in majoritatea cazurilor. Cazurile dificile sunt cand orificiul nu e nici macar in afara, restul sunt cazuri relativ simple.
Noi facem bine in general, avem din cand in cand episoade de plansete si dureri de burtica, dar ce sa facem. Maine mergem la hemato sa vedem cum stam dupa 2 sapt de la transfuzie.
Ieri am fost la pediatru si i-am facut vaccinurile de rutina de la 2 luni. Ne-a sugerat sa incercam sa facem si vacc. pt. hep. B avand in vedere ca el face transfuzii repetate. Exista un interval de timp in care un purtator de virus hep. B nu iese pozitiv la testare in momentul donarii sangelui. Sunt destul de mici riscurile de contactare, dar mai bine sa fim precauti decat sa ne pomenim cu alte probleme, mai ales ca virusul de hep. B nu are tratament, ramai cu el toata viata si cu posibile complicatii la ficat.
Ieri a fost o luna de la externare si per total adrian a castigat 1 kg, ceea ce e f. bine mai ales avand in vedere anemia lui. Alex, in prima luna de la nastere mi-a luat 1,1 kg.
Ma ingrijoreaza un pic ca a inceput sa vomite din ce in ce mai mult si mai des. La inceput erau doar 1-2 lingurite, acum sunt cateva linguri bune. E adevarat ca nici eu nu-l tin prea mult sau de fiecare data sa ragaie si poate si de-asta. Sau poate uneori mananca el ca haplea si apoi imediat varsa.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
onitza spune:
TRY FELICITARI LUI ADRIAN PENTUR KILOGRAMUL LUAT!!!!!! BRAVO ADRIAN!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
OCTOMBRIE 2006
monica-elizabet spune:
andrea, fff frumoas montajul, Doamne ce m-au emotionat pozele de cand era bb mic, mic
...mai ales ca eu am vazut-o cand era asa mititica(eu inca nu nascusem) si-mi doream si eu sa am o fetitza frumuhsica precum mariutza
monica