Un fulg pentru seara de Craciun

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Veve, scuze, acum mi-am citit mailul si am vazut confirmarea, multumesc.
Cum spuneam o sa mai trimit o data sapt viitoare.Mi-am propus sa donez la fiecare salar.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of jalapenos.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ayumi primit multumim

Oana_B
I love pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

daca scriu numai numarul de cont este ok?sau trebuie specificata si banca?imi spuneti si mie va rog ce banca este?trebuie sa scriu si un nume sau ajunge numai numarul de cont???daca puteti sa-mi raspundeti, ca maine dimineata as vrea sa pun si eu ceva...multumesc

"Cat asculti de Dumnezeu, atat asculta si Dumnezeu de tine"
Parintele Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Veve poti sa imi confirmi te rog daca ai primit?
Am nelamurire. Eu de ce nu am primit inimioara oferita pentru cazul Barbye?
Multumesc si abia astept ninsoarea de Craciun.

Stefania,mami de David si Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Cine strange pliculetele? Se poate sa primesc si eu o adresa pe PM?

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

am trimis aseara 30ron pt batrani, buggy are pe email telenovela...
pupici
Mari, mami de Emapvestea Emei
poze cu Ema
ajutati la terapia pt Ema pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Am trimis si eu ieri 30 lei pentru batrani si 50 lei pentru copii, in conturile lui Marius.

Cami
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610" target="_blank">Barbye are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Super idee ,bravo voua!
Lorelei_19,as vrea sa te rog frumos ,daca e ok,sa trimit in plic pe adresa ta niste banuti.

Te pup si iti doresc sanatate si bucurii!
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculina spune:

Buna!

Anul trecut am spus prezent la o actiune organizata de Craciun pentru niste copilasi dintr-un orfelinat din Ferentari.

Am ajutat cu ce am putut: o suma de bani, mail-uri trimise unor zeci de firme in care ii rugam sa ni se alature (am inregistrat un singur succes personal, dar important: cofetaria Alice ne-a dat 100 de cozonacei), mi-am pus la dispozitie apartamentul pentru depozitarea tuturor alimentelor, fructelor si dulciurilor obtinute prin donatii si a tuturor saculetilor de cadouri cumparate din banii stransi: hainute, jucarii, rechizite, ambalarea sacilor de cadouri, etichetarea lor pe grupe de varsta, sex si deficiente psiho-motorii, + Mos Craciun (sotul) echipat corespunzator si donatii personale de jucarii, hainute si CD-uri muzicale pt copii si DVD-uri cu desene animate.

Anul acesta ma alatur cu bucurie acestei actiuni si ma ofer sa ajut cu o suma de bani (voi vedea ce modalitate aleg pentru a ajunge banii la voi) si cu orice as mai putea si voi fi solicitata - atata timp cat e vorba de un orfelinat din Bucuresti, pentru ca in seara cu pricina, vreau sa vin si cu fetita mea la serbare, asa cum am facut si anul trecut.

Ma bucur ca se face si anul acesta o astfel de actiune.

Salutari si felicitari initiatoarelor.

Salutari si felicitari si lui Buggy, cu care m-am intalnit anul trecut si la orfelinat si la azilul de batrani.

Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

MadyG, sigur ca e ok, daca vrei adresa, scrie-mi pe privat.
NanaMotoc confirm primirea plicului cu 10 euro. Din pacate 5 euro nu mai pot fi trimisi pentru Sebi, actiunea a luat sfarsit, dar daca esti de acord, toti cei 10 euro vor fi cu folos intrebuintati pentru a face o bucurie micutzilor de la orfelinat si celor batrani in seara sfanta de craciun.

Mergi la inceput