Un fulg pentru seara de Craciun
Raspunsuri - Pagina 15
mamy_taty spune:
Cu cine ma intalnesc pana la urma sa dau si eu ceva?am trimis lui tzuni pm dar..nimic..astept un raspuns,pana nu e prea tarziu..NU MA INTERESEAZA FULGUL
mamy_taty
lili81 spune:
Dupa ce pun si eu niste bani, cum anunt ca sa primesc si eu fulgulet?
Ca vreau si eu, si-s cam pe dinafara?
Trebuie sa trimit PM celor doi moderatori cu numele meu?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana_ignat/my_photos
virgi spune:
Frumoasa initiativa!!!
Am donat si eu ceva banuti in contul pentru copii si cel pentru batrani, am trimis detalii pe PM Marius.
M-as bucura daca as primi o confirmare.
PS. Daca ar exista si un cont in dolari, sunt sigura ca ar participa mult mai multi membri. Cel putin mie mi-ar fi mult mai usor.
Happiness_4_us spune:
quote:
Initial creeata de desprecopii
dragii nostri,
Craciunul e doar un gand departe.
Pentru a sponsoriza actiunile intreprinse de Buggy (un camin de batrani) si Tzuni (un orfelinat) vom strange un fond pentru cadouase si surprize de Craciun. De la noi la ei.
Banii vor fi stransi de moderatorii DC, respectiv: Marius, Papadie, Lorelei_19, Lilanda, Veve, Oana_B, Liliana Csaki, Sofia Misicu.
Fiecare donator va primi un fulg de nea la profil - semn ca un inger va trimite odata cu un fulg de nea, un gand bun - de la voi.
Fulgul se va intoarce la voi, in noaptea de Craciun.
Nu-i asa ca va plac fulgii de nea?
----
campania Fulg de Nea este dechisa pina la 10 decembrie 2006/
Conturile disponibile www.desprecopii.com Romania pentru cele doua actiuni:
--------------------------------------------------------------------------------
Craciun de vis pentru batranii nostri:
Banca Transilvania - suc. Oradea
Pernes Marius
CNP: 1671203054691
cont IBAN: RO43BTRL0050120178386401
--------------------------------------------------------------------------------
MOS CRACIUN in...pantaloni scurti:
Banca Transilvania - suc. Oradea
Pernes Marius
CNP: 1671203054691
cont IBAN: RO16BTRL0050120178386402
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro
Din ce scrie aici, eu inteleg ca fiecare donator va primi cate un fulg de nea la profil,nu doar cei care trimit bani in cont.
Citez "Banii vor fi stransi de moderatorii DC, respectiv: Marius, Papadie, Lorelei_19, Lilanda, Veve, Oana_B, Liliana Csaki, Sofia Misicu." Ma intreb cum ar putea acesti moderatori sa stranga banii, daca cele doua conturi sunt doar pe numele lui Marius?
Eu sunt convinsa ca va fi ca si la celelalte campanii, vom primi toti donatorii fulg, numai ca cei care au trimis in plicuri, chiar daca moderatorul respectiv a confirmat ca i-a primit, vor primi fulgul la finalul campaniei, cand se va centraliza totul.
Am dreptate, dragii nostri moderatori? Ne poate confirma cineva acest lucru?
Multumim frumos.

Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui
!
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Din ce scrie aici, eu inteleg ca fiecare donator va primi cate un fulg de nea la profil,nu doar cei care trimit bani in cont.
Citez "Banii vor fi stransi de moderatorii DC, respectiv: Marius, Papadie, Lorelei_19, Lilanda, Veve, Oana_B, Liliana Csaki, Sofia Misicu." Ma intreb cum ar putea acesti moderatori sa stranga banii, daca cele doua conturi sunt doar pe numele lui Marius?
Se stie de la campaniile trecute, banii au fost stransi in mai multe moduri pentru ca nu toata lumea are posibilitatea sa depuna in conturile dirijate de Marius:
-Marius se ocupa de conturile bancare.
-Veve si cu mine strangem pentru cei din USA si Canada care doresc sa ne trimita paypal si plic.
-Papadie, Lorelei, Lilanda plicuri pentru cei care locuiesc in Europa
-Liliana Csaki si Sofia Misicu pentru Romania, cei care doresc sa trimita bani altfel decat in conturile dirijate de Marius, Liliana facut confirmari ca a primit si de la fetele din Japonia.
quote:
Eu sunt convinsa ca va fi ca si la celelalte campanii, vom primi toti donatorii fulg, numai ca cei care au trimis in plicuri, chiar daca moderatorul respectiv a confirmat ca i-a primit, vor primi fulgul la finalul campaniei, cand se va centraliza totul.
Am dreptate, dragii nostri moderatori? Ne poate confirma cineva acest lucru?
Multumim frumos.
Nu neaparat la sfarsitul campaniei, la celelalte s-au atasat pe masura ce-am primit si confirmat, acum administratorii au anuntat ca au activat atasarea fulguletului, Marius si cu Papadie se ocupa dupa cat de repede pot si ei (Papa era un picut bolnavioara) vor primi cei care folosesc modalitatile enumerate mai sus la asta se refera Marius in mesajul citat.
Oana_B
Donatii - Craciunul Bunicutilor
danielac spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
[Nu neaparat la sfarsitul campaniei, la celelalte s-au atasat pe masura ce-am primit si confirmat, acum administratorii au anuntat ca au activat atasarea fulguletului, Marius si cu Papadie se ocupa dupa cat de repede pot si ei (Papa era un picut bolnavioara) vor primi cei care folosesc modalitatile enumerate mai sus la asta se refera Marius in mesajul citat.
Oana_BDonatii - Craciunul Bunicutilor
Oana, uite ce am facut eu, am trimis banii in plic la Tzuni, pentru ca e tare departe banca transilvania de mine... ,ai aproape e posta. am vazut la subiectul de la umanitare ca Tzuni a confirmat ca aprimit plicul de la mine. cum Tzuni este organizatoarea aprobata de DC sa se ocupe de craciunul copiilor, am crezut ca pot primi si eu fulguletul, asa ca i-am trimis lui MArius un PM in care il rugam sa confirme asta.
el mi-a trimis link-ul cu mesajul de mai sus, adica nu vom primi fulguletul pentru ca nu am trimis unde trebuie... as ae tot!
te rog sa nu intelegi ca imi pare rau ca am trimis banii, nu, oricum a fost putin, atat am putut acum, dar voiam sa am si eu fulguletul de nea...
in speranta ca voi fi bine inteleasa,multumesc!
Fetita mea Diana-Maria are de acum, 5 anisori!
POZE
Suferinta unui copil de 4 anisori, Radu
Oanacn spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Oanacn am primit, multumim
Oana_BDonatii - Craciunul Bunicutilor
Ma bucur ca pot ajuta cu ceva si eu

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze
Varsta Bebe
Happiness_4_us spune:
Perfect.
Deci vor primi toti donatorii numai ca va trebui sa avem putintica rabdare!
Multumesc mult, Oana!
Numai bine.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
In asteptarea lui
!Nunta noastra de vis!