LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 8
meems spune:
Eu am citit pe sarite pentru ca sunt super obosita, dar totusi nu am vrut sa raman in urma. Am observat ca sunt mai multe mamici obosite sau putin triste, sper sa treaca repede (Ioana, Madutza, Ina, Pitic, Bic
)
Anda, si eu votez cu tine: nu ma deranjeaza deloc sa fac curat in casa, ba chiar imi da o senzatie de satisfactie cand toate sunt la locul lor si casa straluceste de curatenie. In schimb, daca as gasi pe cineva sa vina sa gateasca zilnic pentru mine, as plati-o dublu!
silvia_d spune:
Neata,fetele!
Dupa ce a venit socrella la mine, a-nceput fii-miu sa se mitaie,nu ma vroia decat pe mine,etc...am zis ca deh,nu e invatat cu ea...ieri,pe seara:FEBRA!
Deci asta era motivul!
asha ca avem si noi muci,febra mare inspre 39,offf,tot tacamul;a gemut toata noaptea,s-a coit,s-a frecat,a tipat...nu adormea saracul decat daca-l faceam pe spatic,si pe picioruse!cu lingurita nu vrea sa ia medic,asha ca i-am bagat toate cele anti-termice cu o seringa dozatoare pe gst,fortat...ce sa fac?
Acu',cu Pitic:mai fetele,haidem sa avem putina(sau MULTA!)intelegere pentru ea:mai tineti minte ce mesaje horror dadeam mai acum 2 luni,ca urla,ca nu doarme,ca i-am zis cuvinte urate,kiar l-am dracuit(DUMNEZEULE!),kiar l-am zgaltait,urlam,tipam la el...ii mai dau si-o palmuta la fund,de genu'c-abia simte,si ce credeti ca face bursucel la faza asta??RADEEEEEEEE....asha,si sa revin:dupa faza cu urlatul si zgaltaitul si dracuitul,am izbucnit in lacrimi,am sunat-o pe mama,si-am zis ca nu se poate sa fiu MAMA,ca sunt nebuna,deja nu mai e nevroza,e psihoza,sa kemam un popa sa mi zica ceva...dupa ce-a venit parintele,la 3 zile cine tipa iarasi la stefanel!?EU!!
Si da,imi vine uneori sa-l ating,sa-l zgudui de mana-M_ABTIN CU GREU,fetele,CU F MULT GREU!insa faptul c-o recunosc,si ca impartasesc unui forum liber pb asta,parca ma descatuseaza,ma face sa cred ca am facut aceste gesturi din oboseala,si cand va creste mare NU o sa-i aplic niciodata corectii fizice.
Concluzia:pitic te-nteleg,ai facut-o,se-ntampla(si cre-ca n-aveti idee cator mamici li se intampla treaba asta!!!!heheee-asta sa fie baiu'!)...dar hai de-acum incolo,incearca sa te duci undeva intr-un coltisor de casa,pe balcon,sa te linistesti,si-i sa vezi ca-i ierti teroristului
multeeeee!
eu sunt datoare cu niste rasp.pe teme medicale,nu am uitat,dar vreau sa ma odihnesc o tzarika,pana pleaca buba la sv.va poop pe toate!
felicia74 spune:
Ninge in Bucuresti?
Naspa!
Revin dupa o cafea.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
lavi02 spune:
Pe site-ul inmh zice ca la ora 6 erau 0 grade! La Bucuresti, ca la Cluj sunt -4.
Silvia, sanatate multa.
Daca tot zici ca raspunzi pe teme medicamentoase, mai vin si eu cu o intrebare: Vigantoletten trebuie si ele tinute, cu cutia, in dulap, sau pot sa le las in cutia lor,la vedere?
Revin.
gabitaco spune:
Si ca sa mai schimbam un pic atmosfera de aici ... priviti un pic la:
Fetita cu codita
Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005
bianca_mo spune:
buna dimineata!
mult ati scris aseara!
BIC, iti doresc multa putere sa te descurci si cu fata si cu casa, desi, in mod clar, as alege puiul, ca in casa se mai fac ele si din mers,in cazul meu sotul se apuca de aspirat cand nu-i convine, ca vede ca micul tero nu ne slabeste...daca nu-i convine, asta e, dar nu zice nimic, cred ca vede ca mi-e greu...
in postarea Taniei despre nazdravan m-am regasit, si eu imi fac treaba cand doarme, in rest doar la baie merg singura, dar e copilul meu , eu l-am dorit, si, asa cum e, e perfect, nu ca n-as vrea sa stea macar 30 minute singur la joaca...
si la Cluj e un praf de faina pe jos, nu-mi place iarna, dar cand ninge parca e o poveste...astept fulgii mari....
pupici si sanatate...SILVIA, vad ca micutul e mucios, sanatate multa!
revin mai tarziu...
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
tania-z spune:
Ninge si in Sibiu de aseara1
Bicule ce muleaza mesajul tau pe sufletul meu! Stiu cat este de frustrant sa-ti conteste cineva stilul de parenting. Si eu, daca am decis ca Stefan este un copil care solicita multa atentie si i-o dedicat pe toata si mai mult decat atat, imi "culeg" tot felul de "ntz-ntz"-uri de pe la persoane apropiate. De exemplu, nasa mea, care are si ea doi baieti si care imi tot spune:"trebuie sa il mai lasi in pace si sa vezi si de tine. ii dai prea multa atentie. Stai prea mult cu copilul". Si nu este singura...
. In plus, sotul meu se poate lua de mana cu al tau
. Si el se asteapta la minuni casnice, vine acasa si se crizeaza ca sunt multe de adunat, degeaba ii explic cum ca eu spal o gramada de jucarii in loc de vase, ca stang de 5 ori si nu se vede etc. Nici eu nu am fost niciodata ordonata, acum fac tot ce pot, dar el e obsedat de curatenie. Si in obsesia lui se apuca sa plaseze obiectele care pe unde - sa nu le mai vada - ca sa am eu ce cauta
. Dar le-om trece noi cumva, nu? Ca merita pustii astia mici cu varf si indesat! 
INA imi pare rau de Rachelina bolnavioara, dar si eu stiu teoria asta cu intarirea imunitatii asa ca...tot raul inspre bine. Stiu ca ma intrebasei de Utrogestan, cat am luat eu pe perioada sarcinii. Din pacate, m-am tot chinuit, dar nu am reusit sa-mi amintesc.
. te pupu si iti doresc sa fii tu insati in continuare, ca stiu din experienta trecuta cat de bine poti sa te descurci
.
Lavi nu pot sa spun decat BRAVO!! oare eu cand m-oi apuca de articole profesionale? Sau o sa-mi schimb tema de doctorat in "ingrijirea copilului mic" ![]()
Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan
joy04 spune:
NINGEEEEEEEE....doamne ce-mi mai place iarna. este anotimpul meu preferat.
sau mai bine zis era. ca in ultimii ani numai iarni nu avem.
da ANDA si mie mi-ar place in elvetia...si nu pot suferi mocirla din bucuresti...
dar imi place zapada, sa fie frig afara si sa stai la geam sa vezi cum ninge band o cana de ceai cald...
vise...vise...
PITIC eu iau DOSTINEX, o pastiluta la 7 zile (este cam 23 lei pastila) si cate o jumatate de aspirina BAYER de 3 ori/zi timp de 10 zile.
mie dr mi-a dat doar 2 pastile de dostinex, o sa ma duc la control si sa vad ce zice ca lapte numai iese,mi-a mia trecut durerea dar nu de tot.
ANDA chiar mi-a parut rau dupa ce am postat ca nu trebuia sa vin cu asa o poveste urata. reala, dar trista, chiar oribila.
SILVIA si eu l-am lasat sa planga saracu'...dadeam tv-ul tare sa nu-l mai aud, inchideam usile...dar nu puteam sa stau asa.
si el nu se potoleste...adica aia mica a soramii adormea intr-un tarziu plangand, dar el nu.
si ca atare nu il mai las.
si cu mersu' la wc....eu am reviste in baie, carticele pt el..ca vine cu mine.
ca sa numai zic ca il mai tin si in brate cateodata...
sau am stat ZILE intregi nemancata de-mi tremurau mainile cand iil luam in brate, sau cand ma ridicam de pe scaun ameteam..ca de, nu ma lasa sa mananc.
sau nespalata de fata si dinti pana la amiaza
dar asta este, si eu am zis lucruri "grele", ma gandeam ca nu vreau sa-l mai vad niciodata...sau ziceam ca de ce nu poate fi si el ca alti copii...dar imi dau seama ca de fapt vreau sa fie asa cum este ca-l iubesc enorm.
si asa eram si eu cand eram mica, si mama ma zgaltaia destul demult cred, dar nu m-a batut niciodata.
cel putin de cand am amintiri...
MEEMS la gatit mi-as lua si eu pe cineva.
la curatenie nu, chiar daca fac greu cu piticu, dar la gatit...nu m-as uita la bani. (ei, nici chiar asa, dar pe aproape)
INA, pupici samburelului mic si sanatate RACHEL-inei. eu zic ca daca nu-i cu febra mare, cu gat rosu sau ceva la plamani..e de "bine" daca pot spune asa.
editez: eu am luat cate 3 utrogestan pe zi, 1 dimineata si 2 seara. asta pt ca da starile de somnolenta si eram capie cu el. oricum mi-era somn de numai puteam, dar si cu astea....
apoi am avut o perioada cand luat cate 1 dimineata si la pranz si 2 seara. dar numai vreo 3 saptamani parca. si apoi am revenit la 3/zi, dimineata, la pranz si seara si mai luam si 3-4 nospa. (cateodata si 6)
de stari depresive...nu-mi aduc aminte sa fi avut vreo legatura cu sarcina, adica de la pastile, eu eram crizata de zugraveala care nu se mai termina.
BIC saracuta pai inseamna ca eu stau pe roze, mama. adica macar cristi nu are pretentia sa fie curat, mancare. el mai repede zicea: lasa-le naibii si iesi cu piticu afara, nu vezi ce frumos este?
eu ieri am mers cu el in piata intr-o maraiala constanta care s-a transformat in plans cu jale spre casa si chiar cu strigaturi: mamamamama....ma straiga, ce nu ai vazut.
inca mai nou, numai vrea nici la cristi in brate ci sa-l tin eu.
si eu sunt dezaprobata in felul cum il cresc pe pitic, de la ce-i dau sa manance pana la "socializare".
adica ar trebi sa-l iauin carca si sa plec cu el cel putin prin bloc la vecini sa numai planga cand vede lume straina.
(el a inceput de 2 saptamani sa faca asa, dar numai la anumite persoane).
deci te inteleg perfect.
DORDIA de acord cu tine, credeam si eu ca suntem o mare familie. si ca orice familie nu suntem pe aceesi lungime de unda, nu avem aceleasi idei dar NE SPRIJINIM unii pe altii si avem intotdeauna un cuvant bun si o mangaiere.
in acelasi timp trebuie sa spunem cand consideram ca cineva face un lucru nepotrivit.
dar, cum spunea si SILVIA, tonul face muzica.
fetele multumesc de incurajari si de gandurile bune in legatura cu analizele piticului meu.
RIPLEY 
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
s-a trezit piticu' cred...