LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
felicia74 spune:
Ando schimba numele personajelor cu unele neaose si ai nimerit![]()
Faza tare e ca-mi aduc aminte ceva, ca unul s-a culcat cu fosta iubita, dar nu stiu daca asa a fost sau doar am visat. Deh, daca nu stiati eu visez continuarea la filme
Daca un film se termina cu happy end si el se casatoreste cu ea, eu ii visez cum sunt la casa lor si vin tot felul de tentatii
si, gata mariajul....
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
feli, iti dai seama ca habar n-am despre ce serial e vorba:)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
madau spune:
Buna dimineata
Noi tot cu muci deci nimic nou pe frontul de est

Noki pai cu asa ajutor de nadejede in gospodarie, sa tot faci petreceri, mai ales ca are cine sa intretina atmosfera
. Asteptam si poze, sa vaza ochiul nostru tot: cadouri, bratara, tort, baloane, etc
Bic te inteleg perfect la treaba cu crescutul copilului, si eu am o groaza de amice "bine intentionate" care nu inteleg de ce cand ne vedem la o tacla, bauta, chef, etc..noi plecam deindata ce Miruna da primele semnde de somn, de ce nu o culcam acolo, ca asa e bine..insa Miruna mea NU DOARME IN GALAGIE, daca adoarme undeva si apoi plecam, cand ajungem acasa se trezeste si nici chip sa mai adoarma 2-3 ore, deci inchipuie-ti cum ar fi sa ma vezi la 2 noaptea jucandu-ma cu pitica prin casa. Dar..tac si incasez acuzele..merg mai departe si zic: asta e, e copilul meu, bun sau rau, programul lui are intaietate, de chef si de plimbari om mai avea timp si peste cativa ani cand o fi mai mare.
si fii convinsa ca faci ce e mai bine ptr Sma.
Tania 

Stefanelul
Ma duc sa schimb una bucata copil kk-cios..
..iau la schimb una blonda
, revin ca m-am dilit
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Gandacel spune:
Revin:
Anda, foarte interesante explicatiile tale cu karma si suferintele care se abat asupra unui suflet nevinovat... Da, sunt lectii date parintilor ori bunicilor. Cred asta cu tarie. E drept ca pentru cei impliacti e greu sa accepte asa ceva si se tot intreaba "de ce", insa ar fi de dorit sa-si invete lectia si sa mearga mai departe, oricat de greu ar fi, altfel se invartesc la nesfarsit pe aceeasi spirala a evolutiei. Si inca ceva pentru tine: de unde scoti predictiile de sex al bebeului? Eu imi doresc fetita, dar poate e soarta lui tati sa aiba grija cum se comporta, ca doi baieti se vor uita la el si il vor imita! Eu tare as vrea sa am o fetita, s-o invat tot ce m-a invatat pe mine mama! SI sa vezi coincidenta: Bogdan e aceeasi zodie chinezeasca cu Gabi, iar asta mic din burtica va fi aceeasi cu mine! Ce parere ai?
Danida, in legatura cu copilul, asa gandesc si eu! SI sa vezi solutie, ca sa fiu calma: plang de rup, pana ma descarc. De fata cu piticul, care fie rade la mine, fie e serios si stie ca ceva nu e in regula. Invariabil, vine la mine si ma dragaleste, face o dracie faina, care imi aduce zambetul pe buze si cu ajutorul lui (care m-a facut sa plang!) imi revin la starea de calm si buna-dispozitie.
Ina (si Lavi) despre intarirea imunitatii: nu frecventa ori nici macar existenta bolilor nu intaresc sistemul imunitar. Il formeaza, e drept, dar a-l supune la prea multe incercari, prea devreme si intr-un timp prea scurt, va avea efectul contrar, adica il va slabi! mai ales ca banuiesc ca nu trece de la sine, ci ia si medicamente. E mai bine sa stea o vreme ferita, sa-si revina ajutata doar de alimentatie corecta, fara medicamente. Asa ca... eu as cam lasa-o o vreme pe acasa, sa se puna pe picioare, inainte de a o expune din nou. Si mai ai grija ca si tu esti gravida si poti lua de la ea ceva si stii care sunt riscurile!
BIc,
multe de la mine. Te inteleg perfect, si cu programul missei, si cu barbatul. Curatenia s-a rezolvat partial, dupa cum poate ai citit, treaba cu ordinea nu prea ca, dupa ce strang dupa el, dupa copil, nu prea imi ramane timp sa mai fac mare lucru. Mancare are mereu, dar cand vine acasa avea pretentia sa i-o incalzesc eu, sa i-o pun pe masa, dar n-am cedat si isi incalzeste singur, isi aranjeaza singur masa! Si nici el nu intelege cat timp iti ia copilul, chiar daca ma vede ce fac sambata si duminica, creierul lui pur si simplu neaga ce vede! NU e rost sa gasesti rezolvare. Asa ca mergem mai departe cum putem. Ieri am plans rau ca (nu v-am mai zis...) Bogdan nu mai vrea sa manance NIMIC de cateva zile. Si face crize, si iese mizerie mare degeaba, iar eu clachez. In plus, arat jalnic, din cauza ca nu ma mai vad aproape cu nimeni... Nu mai ies la distractie, nu mai trece nimeni pe la mine, in afara de rude care vin sa-si verse ofurile pe la mine! Ca deh, eu sunt fresh ca stau acasa! Cand mergeam in jungla aia de serviciu eram pe sfert stresata cum sunt acum! Si daca esti o fire mai impulsiva ori chiar nervoasa,e foarte usor sa te pierzi cu firea, un moment, nu mai mult, iar dupa aceea sa regreti. Iti doresc multa putere, ca si mie, si hai sa iesim impreuna din starea asta! Uite, eu ieri mi-am invitat doua colege de serviciu pe la mine. Sper sa si vina, ca si ele sunt taaare comode. Intre timp, va trebui sa ma vopsesc, epilez, sa-mi tai unghiile... deci poate oricum imi mai schimb starea de spirit.
Cine zicea ca fulguieste in Bucuresti? Ninge de dimineata! Ori doar la mine, ca sunt spre Baneasa?
Pupici la toata lumea! NInge chiar de vis afara!
Gandacel
15+ si Bogdanel (14.11.2005)
anda77 spune:
quote:
Originally posted by madau
Ma duc sa schimb una bucata copil kk-cios....iau la schimb una blonda
, revin ca m-am dilit
dau la schimb una bucata copil blond (sex masculin), balos, iau la schimb mop. merge?
aseara. copilul se juca prin sufra:
ta-su: andreea, copilul asta e ud in genunchi!
eu: a facut apa la genunchi. ma duc plictisita sa vad despre ce e vb. copilul cu pantalonii uzi in genunchi. dau din cap nedumerita, nu stersesem pe jos sau altceva, pisica nu-si varsase castronul de apa, nu era pisat pe el...renunt sa gasesc cauza.
dupa 10 minute:
ta-su: andreea, e o balta in sufragerie! de la ce e?
ma apropii iar de zona calamitata, o balticica pe parchet, intradevar! dau cu degetul in ea, urmaresc traseul "melcului" si ma prind. fratilor, ii curg litri de bale! mai, uda tot! avea si babetica la gat si degeaba. poti sa-l gasesti prin casa dk te iei dupa dara uda de pe parchet. saracu, sa vedeti ce maraie. dk mai asteptam dupa al 2-lea dinte cat am asteptat dupa primul..

mami de poet(09.12.2005)
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
felicia74 spune:
Fetelor am si eu o problema (de fapt Brado, nu eu): are IAR o criza de bila
. Nu stiti cumva un doctor BUN la care sa-l duc, (eventual sa aiba cabinet particular) ca m-am saturat. El, saracul, o tine mai mult intr-un regim, nu poate sa manance un carnat ca gata, il doare bila sau ficatul
ce-o fi pe acolo...
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
anda77 spune:
feli, stiu doar chirurgi buni dk vrea s-o scoata. fara misto. a facut un coleg operatia (foarte gras). totul a iesit minunat. tot asa, numai regim, ajuns la urgenta verde la fatza, cel putin o data pe an, cand nu mai rezista in fata unui carnacior.
mami de poet(09.12.2005)
gabitaco spune:
gandacel, te inteleg perfect. Nici pe la mine nu au mai trecut demult vechile prietene. Ma simteam izolata de lume, dar am zis... asa nu se mai poate. M-am hotarat. I-am zis sotului sa stea cu bb ca eu vreau sa am si grija de mine. Ca de cand cu bb nu mai am timp si de mine. Asa ca am plecat la coafor, la cosmetica, am sunat o prietena si am colindat putin prin magazine si deja ma simt alt om. plus ca am avut si cununia finilor ..deja e alta treaba. Am zis ca de acuma o sa imi fac saptamanal si timp pt mine, ca doar sunt mama si nu menajera si tre sa arat si eu bine.Imi place enorm sa stau si sa ma joc cu Mateea dar vreau sa ma ocup si de mine la fel ca in perioada de dinainte de a fi mama.Nu de alta ... da ma lasa barbatul ![]()

Gabriela si Mateea Ioana 7.12.2005