Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Paula, acum am citit subiectele deschise de tine la "Parintii intreaba...". Din pacate nu stiu sa-ti spun nimic despre aceasta afectiune, doar sa incerci sa nu te ingrijorezi prea tare, nu pare ceva grav, poate se rezolva usor, printr-o interventie simpla, e adevarat ca pentru puiul tau e greu sa nu te ingrijorezi, dar stai linistita, totul va fi bine si se va rezolva usor !

Andra si Vladutz (14.10.2006)
Poze cu Vladutz
Cum a venit pe lume Vladutz
Varsta lui Vladutz

EU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Multumesc mult pt raspunsuri, nu stiu de ce eu ii dadeam 5 pic de 3 ori pe zi. Mi se parea mie putin dar.....

Ignatiga multa sanatate lui David.Sper sa nu fie ceva grav.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

referitor la batista bebelusului si eu o folosesc si este eficienta, insa dupa fiecare "operatiune" ii bag ser fiziologic tocmai pt. a nu se irita, asa cum spunea Inni.

Ralu, da, ai avut dreptate cu caruciorul. La mine a fost o faza haioasa cu el. Stii ca se poate scoate sa-l pui in masina. Toate bune si frumoase cand sunt cu sotul, insa intr-o zi am vrut sa ma duc cu mama in Herastrau cu masina. Sa ma vezi cum m-am chinuit sa-l scot ca sa-l bag in masina si apoi sa-l pun la loc. Ramasese intepenit intr-un surub si nu mai puteam nici sa-l scot nici sa-l pun la loc. Si eu si mama radeam in mijlocul strazii langa carutz si nu reuseam sa facem nimic. Saracul copil dormea si nu zicea nimic si eu il balansam in toate partile. Intr-un final a luat mama copilul in brate si am reusit eu sa fixez landoul.
Oricum piticul meu e foarte fericit cand il scot afara, acum cu vremea asta urata nu l-am mai scos. Afara daorme, e linistit. Cateodata nici nu apuc sa ies cu el, doar il pun in carut si el a si adormit. Cum intram in casa, il apuca.

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Cata, serul fiziologic se pune in nasuc inainte de extragerea mucisorilor, pentru a fi mai usoara operatiunea. Folosirea indelungata a serului fiziologic determina uscarea mucoasei, la fel ca si apa de mare. Serul fizilogic nu este altceva decat apa salina.
Mai bine intrebi si pediatrul.
Cred ca Inni are dreptate in ceea ce priveste utilizarea batistei bebelusului si a picaturilor nazale.

Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)

poze cu dragoste
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">pagina Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Salutare,

bine v-am regasit ca am avut netul dus ptr cateva zile si ... surpriza, nu v-am mai gasit la locul obisnuit.
Acuma suntem mamici nu mai suntem burtici.

Catalina, mamica de Erik (17.09.06)

Mergi la inceput

Ena, Erik a crescut in prima saptamana 360 de grame ... care e un pic cam mult si mi s-a spus ca l-am overfeed asa ca am avut grija sa-i dau un pic mai rarut sa suga.

Eu nu calc hainele bebeului aproape deloc, doar uneori body-urile ... si nu cred ca-l deranjeaza ca are o piele f frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Eu va spun noapte buna, in seara asta nu mai bufnitzez, am plasat fata la tati si ma retrag in glorie pe canapea in sufragerie, la nani, ca m-a dovedit pisik asta mica pe ziua de azi.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Noapte buna Ileana. Fericito !

Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ai trezit fata la baie? Intrevezi vreo sansa sa dormi si tu nitzel in noaptea asta?
Oare cand or invatza maimutzele noastre ca noaptea e ptr somn? Ca Luk a stiut din prima, asta mik e tare haotica la somn si ma enerveaza. Da'-mi trage niste zambete de ma da gata, asa ca-mi trece repede supararea...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Din ianuarie intru si eu la categoria mamicilor denaturate ... nu iau nici un ban sa stau acasa cu copilul (asa e aici) si avem imprumut la casa + muuulte alte cheltuieli asa ca ...

Mergi la inceput