Bun venit "Bucurii de septembrie-octombrie 2006"
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
DiaB spune:
quote:
Originally posted by bb ralukutza
cata, iti zic eu:costa in jur de 3 mil. noi l-am luat mai ieftin vreo 2.800.000 din obor, in cora de ex era 3mil parca, prin carrefour tot asa....e practic ca se face si landou si leagan si scaun de masina (noi am reusit cu greu ca nu stiam exact cum se scoate, dar acum am prins smecheria si merge).
raluca![]()
de
alexia-maria (07.09.2006)
pozishoare
cresc pe zi ce trece...
www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">va invit sa ma cunoasteti!
Si noi avem carucior exact la fel!!! ce coincidenta...
Diana
![](mamica.gif)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/diab_ro/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
amarantina spune:
Inni si eu m-am gandit la asta ieri dupa ce m-am caznit sa-i scot mucisorii. Mai ales ca Irena haraia in continuare, de parca nu scosesem nimic. O sa fac un test si nu-i mai scot, sa vad ce se intampla.
MamiLili spune:
Buna seara!
Mathias va multumeste pentru complimente si aprecieri, mi-a zis ca abia asteapta sa-si cunoasca prietenii si prietenele de pe forum. Cred ca la primavara vom face un comando de mamici din Iasi cu bebei si carucioare prin Copou.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
MamiLili spune:
O mica rugaminte adresate celor care se ocupa de listuta de pe prima pagina: s-a strecurat o mica greseala la datele despre nasterea lui Mathias, numele Maternitatii e scris gresit, adica s-a sarit peste litera "z" la "Cuza Voda". Eu nu ma pricep sa remediez, de aceea va rog pe voi sa o faceti cand aveti timp.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Poze Mathias
ena spune:
Inni are dreptate cu batista bebelusului....chiar usuca mucoasa si in timp da efecte adverse dar folosita doar in cazuri extreme e un risc foarte mic....NU ABUZATI DE EA....CEL MAI BUN ESTE TOT SERUL FIZIOLOGIC.
Si DA Inni bebeul meu se uita dupa fete mai mari...
ena si BOGDANEL
[url=http://www.totsites.com/tot/bogdantudor]POZE[/url]
ena spune:
Pot sa va intreb si eu cit a crescut bebeul vostru in prima saptamina? in grame....
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdantudor
inni spune:
MamiLili - listuta corectata.
Ena...daca ei s-au pus de acord...noi nu mai zicem nimic
Poze
Poze Ami
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">Prima poveste de iarna a puiutului nostru
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
adameasca spune:
Mai frate, fi-mea parca a baut cafea azi. E treaza pe bune de la ora 13:00. Cand o ia somnul, atipeste 2-3 min, apoi se trezeste... Azi a dormit dimineata o ora si la pranz 45 de min si atunci nimic...
Inni, voi ce faceti? Ori te vaita ca-ti doarme fata prea mult?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
Crisnemes spune:
Fetelor voi cate pic de Sab simplex dati la copilasi?
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
POZE YAHOO
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/osna/osna.jpg)
osna spune:
[quote]Originally posted by adameasca
Mai frate, fi-mea parca a baut cafea azi. E treaza pe bune de la ora 13:00. Cand o ia somnul, atipeste 2-3 min, apoi se trezeste... Azi a dormit dimineata o ora si la pranz 45 de min si atunci nimic...
ileana eu una ma bucur intr-un fel cand matei doarme putin ziua(ca are si el zile in care este excat ca la voi)dar seara la 9 pica rupt si se trezeste numai o singura data pe noapte,suge tzitzi si adoarme cu ea in gura.nici nu-l schimb atunci.noi am fost acum pe seara la plimbare,am stat numai vreo 30 min ca este frig tare.acum sta gicu si se joaca cu matei iar eu am liber.
eu hainutele bebeului le calc selectiv.adica body le calc de fiecare data dar bluzitele si pantalonii plusati deloc.mie si moasa mi-a spus sa nu exagerez ca trebuie sa-sifaca sistem imunitar si sa se adapteze la mediul nostru.la spalat hainele bag o clatire suplimentara sa fiu sigura ca nu raman urme de detergent.pina acum nu am avut probleme.
o seara placuta va doresc.
Svetlana,mamica fluturasului Matei
poze matei