despre unghii sanatoase si frumoase
am o intrebare: caut o pila de unghii speciala pt luciu. a folosit cineva. stie cineva o marca buna?
mihaela
Raspunsuri
daniella4 spune:
Am una no name e dintr-o trusa de unghii de asemeni no name. Nu o prea folosesc.
Pt luciu prefer sa dau cu lac incolor, asa-mi pastrez si gherutele lungi si pot sa spal si vase..![]()
an-k spune:
am de la 'creative' o folosesc saptamanal, cam atat dureaza luciul, eu sunt pro. Daca nu gasesti creative, poate iti recomanda fetele altcevapt ca si eu am avut una no nane care nici luciu nu dadea, si ala putinu' care era disparea repede.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Kya spune:
Si a mea e tot un "no name" si as zice ca e buna. Am vazut ca se tot gaseste modelul asta, in 4 culori (roz, vernil, galben si gri), fiecare fata impartita in 2 tipuri de pile.
An-k cam cat ar trebui sa tina luciu?
Nu prea o folosesc, insa, pentru dureaza prea mult toata operatiunea cu ea, si nu am rabdare. Si oricum am mai tot timpul unghiile facute cu oja.
Kya - viitoare mamica in asteptare
teo1970 spune:
du-te la Peggy Sage in str. Argentina nr. 6
(e pe undeva prin spatele Guvernului, e o casa unde se afla sediul firmei importatoare, au si magazin)
e imposibil sa nu gasesti acolo ce cauti
an-k spune:
luciul tine cam 5-6 zile, acum depinde cu cata verva pilesti
. Daca insisti mult capata un aspect lucios umed, superb, dar eu n-am rabdare, repede si gata. kiar si la lacuire se recomanda pilirea(polierea- ii zice aci) unghiilor asa tine lacul mult mai mult (cu cat unghia e mai grasa, cu atat se desprinde oja de pe unghie mai repede- indiferent de marca). Pila mea e in 3 culori, si cred ca asa e una k lumea cele no name au 4 culori adica o extra functie de pilire normala, dar pt ultima operatiune de a da luciu unghiei trebuie suprafata mai mare, deci e bine sa cautati pila cu 3 culori. Facusem mai demult un album cu pila tot pt un sub pe DC, daca il gasesc postez.
an-k spune:
http://entertainment.webshots.com/photo/2889788370068484005VxQYRD
aici e pila:)
mychydutza spune:
merci fetele! eu am gasit una da era intr-un set de produse de produse de la marea moarta si costa apropae un meleon!!!!!!! mi-a facut aia demo si arata unghia beton.mai bine ca alea lacuite. si cica dura o luna luciul . intr-adevar asa cum zicea cineva pila avea doar 3 fetze si erau mari, ca un cubuletz................da era prea mult un mil.........da era asa faina.........
mihaela
goldi spune:
Promiteti ca nu radeti?
Am si eu o pila no name, fireste, cu 4 fete. Pentru luciu o folosesc pe cea mai fina?
Si am si un set de manicura electric, cu vreo 6 pile.Am vreo doua pentru luciu, una cu fata f fina, ca la o pila normala si alta cu o fata de plus. Care cum e ?
bufi spune:
un tratament pentru unghii si pielite compus din: ulei ricin, ulei masline, Vit A uleioasa, Vit E uleioasa.
zilnic, timp de cateva saptamani, seara de seara
Bufi