** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )
Raspunsuri - Pagina 31
Eseea spune:
Liviana sper ca dr tau nu vb mult la telefon!![]()
daca da, mai bine in loc de bani pe consultatii ii cumperi un hands free!
15w
mica0307 spune:
Fetelor da cum de am ajuns la pagina 21? Nu trebuia sa incepem un nou capitol?
Mica
12+
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by pauly
am fost la eco...si bebe ii bine si frumos, are 13mm si azi implinim 8 sapt.i-am vazut si inimioara, 156 de batai pe minut.am vazut manutele si ochisorii.
felicitari, pauly! moberi, bun venit!
vali, cu placere! musete, da' cine-a zis k nu vrea sa stie ce-ti fac
?si..va pup pe toate, k mai stau un pic si-o tai acasa, sa gatesc ciorbita de pui+mancare de cartofi cu carnati...e, v-am facut pofta?
Mos Craciun in...pantaloni scurtiVine bebe !
8 +
Vali5 spune:
Fetelor, daca vreti sa vedeti poze de la echo facut aseara, intrati pe link-ul din semnatura mea - am pus un album Bebe 14 saptamani. Sorry de calitate, dar de abia am reusit sa le scanez.
Valentina
14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe
Val_ spune:
Vali si Eseea va multumesc, din nou, pentru vorbele voastre frumoase.
Vali ti-am vazut si eu pozele (toate). Sunteti o familie frumoasa. Va doresc numai bine.
chiquitita spune:
Fetelor pe mine ma doare rau de tot in zona ovarului stang... Am luat no-spa si tot ma doare. Ati patit si voi? O fi de la uterul meu care incearca sa se intoarca?
9+
pauly spune:
raza de soare
.te invidiez ca poti sa papi, mie mi greata si de la apa.oricum i-ti urez pofta buna ca stiu ca o sa ai, ca doar cere bebe.
cat despre deschiderea capitolului nou..nu stiu cum.![]()
8+
cristinamaria spune:
Addinel ma bucur ca ai revenit!
Pauly felicitari!
Moberi bine ai venit!!
Imi place... e din ce in ce mai buna atmosfera pe aici nu???
cristina
15+
pauly spune:
cristinamaria
chiqui esti sigura ca te doare ovarul si nu radiaza din aalta parte?eu am mai avut dureri de ovare, dar de vreo doua spt nu le-am mai simtit.incearca sa stai linistita in patut poate trece.daca durerea se mentine suna-l te rog pe doctor, poate te cheama la control.te pup si ai grija de tine
8+

si bebe ii bine si frumos, are 13mm si azi implinim 8 sapt.i-am vazut si inimioara, 156 de batai pe minut.am vazut manutele si ochisorii.