** Mamici de Mai-Iunie 2007 **( 8 )

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Liviana sper ca dr tau nu vb mult la telefon! daca da, mai bine in loc de bani pe consultatii ii cumperi un hands free!

15w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Fetelor da cum de am ajuns la pagina 21? Nu trebuia sa incepem un nou capitol?

Mica 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by pauly

am fost la eco... si bebe ii bine si frumos, are 13mm si azi implinim 8 sapt.i-am vazut si inimioara, 156 de batai pe minut.am vazut manutele si ochisorii.

felicitari, pauly! moberi, bun venit! vali, cu placere! musete, da' cine-a zis k nu vrea sa stie ce-ti fac?da' sa ne spui maine, da? pup fata fricoasa...si mai pup o fricoasa, Amely se numeste..ma bucur k ti-au iesit analizele bine!

si..va pup pe toate, k mai stau un pic si-o tai acasa, sa gatesc ciorbita de pui+mancare de cartofi cu carnati...e, v-am facut pofta?

Mos Craciun in...pantaloni scurti

Vine bebe ! 8 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Fetelor, daca vreti sa vedeti poze de la echo facut aseara, intrati pe link-ul din semnatura mea - am pus un album Bebe 14 saptamani. Sorry de calitate, dar de abia am reusit sa le scanez.

Valentina 14+
http://community.webshots.com/user/valentina_gherghe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Vali si Eseea va multumesc, din nou, pentru vorbele voastre frumoase.

Vali ti-am vazut si eu pozele (toate). Sunteti o familie frumoasa. Va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor pe mine ma doare rau de tot in zona ovarului stang... Am luat no-spa si tot ma doare. Ati patit si voi? O fi de la uterul meu care incearca sa se intoarca?

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

raza de soare.te invidiez ca poti sa papi, mie mi greata si de la apa.oricum i-ti urez pofta buna ca stiu ca o sa ai, ca doar cere bebe.

cat despre deschiderea capitolului nou..nu stiu cum.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Addinel ma bucur ca ai revenit!
Pauly felicitari!
Moberi bine ai venit!!
Imi place... e din ce in ce mai buna atmosfera pe aici nu???

cristina 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

cristinamaria

chiqui esti sigura ca te doare ovarul si nu radiaza din aalta parte?eu am mai avut dureri de ovare, dar de vreo doua spt nu le-am mai simtit.incearca sa stai linistita in patut poate trece.daca durerea se mentine suna-l te rog pe doctor, poate te cheama la control.te pup si ai grija de tine

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Pauly, ma doare cu picior cu tot si cu spate, nici eu nu stiu ce sa mai zic...

9+

Mergi la inceput