Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by mirella76
sunt z8 si incep sa ma pregatesc sufleteste pentru o noua runda de trageri sper de data aceasta sa nimeresc si tinta caci altfel o iau razna.

mirella

Si eu la fel!Numai ca eu sunt Z5.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana,schimba mai fata termometrul ca nu as vrea sa ratezi momentul.Ma dor saniiii.Pupici

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Oana, Anca tot nu va venit, fetelor? Pai zic ca e de bine
Anca zici ca te dor sanii????

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura te pup dulce si te imbratisez.Nu a venit nimic,dar azi am mai facut un test care este tot negativ.Mari sperante nu mi-as mai face.

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Of, mai Anca, esti de studiat! Lasa ca inca speram, nu?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Laura chiar ca sunt de studiat.Ce naiba incep sa am CM de 37 de zile?

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

hop si eu la raport
Z15-t=37,1
mucusul persista de trei zile bune,sa vedem ce vom face in week-end.pe toate,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oauuu megbeng felicitari si din partea mea lui Mirona,daca vorbesti cu ea spunei ca "betoanaaa" o imbratiseaza cu drag si o iubeste mult..multt..sa'i traiasca printzesa!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noela_carmen spune:

buna seara dragele mele,

sa va povestesc povestea ovulatiei mele de luna asta, ca sa va demonstrez inca o data daca mai era cazul, ca nu suntem ceasuri si ca aproape nici o luna nu e ca cealalta(cel putin dupa o anumita varsta...)
ovar de vevici: stangul

spuneam zilele trecute ca am constatat prezenta mucusului(lucru care era cam de poveste la mine), nu foarte mult, dar destul.a fost prezent vreo 4 zile, prin ziua a 2-a ,cant. cea mai mare.
Avalon draga de ea, mi-a spus ca e posibil sa ovulez mai devreme, dar nu am crezut-o, pentru ca "mie nu mi s-a intamplat asta niciodata" adica in ziua 12!!!
dar sa revin, un "cui" aveam, asa ca m-am apucat de teste de ov. mai devreme, adica din ziua 10, cate 2 pe zi(la pranz si seara).
o sa ziceti ca-s nebuna...poate,dar asa am mai aflat ceva...ca nu testele sunt "de vina"...ele sunt standard, noi insa nu...
deci :
ziua 10:pranz usor pozitiv, seara la fel,
ziua 11:pranz usor pozitiv, seara la fel,
ziua 12:pranz usor pozitiv (asta se intampla ieri)
dupa ce am facut testul de la pranz(ora 14.3),si dupa cum arata, am zis ca azi se va pozitiva...ei, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din colotzei.
dupa-amiaza pe la ora 17.3, m-au apucat "durerile de ouat", da' dureri frate, de parca as fi nascut;eram langa chiuveta si am incremenit acolo cu farfuria in mana catva minute bune(era apogeul, cred); durerile si-au facut aparitia si mai incolo dar nu asa de intense,ma simteam umflata si nu ma puteam apleca in fata, ca simteam ca o sa pocnesc .am mai avut un puseu dureros pe la ora 21.3.
am fost extrem de contrariata de prezenta durerilor, pentru ca acestea nu mi-au aparut niciodata, fara ca mai inainte sa mi se pozitiveze testul de ov...si tot fac teste de vreun an, poate si mai bine...
noroc ca apucai si facui provizii.
am facut repede un test si ce sa vezi dom'le????!!! s-a pozitivat.
deci in decurs de 4 ore de la ultimul test, s-a pozitivat si am si ovulat(durerile imi spun asta). daca nu as fi facut si al 2-lea test in aceeasi zi si as fi respectat instructiunile din prospect, as fi zis ca e prima luna in care nu ovulez, si sa fi vazut atunci jale pe capul meu...
am facut si azi 3(trei) teste ca nu mi-a venit a crede nici mie, si sunt fooooarte negative, poate mai negative ca niciodata.
mai am unul pe care il voi face maine, asa de control
acu ramane de vazut cand o sa vina menstra, la 14, la 15 sau 16 zile...cel mai scurt ciclu al meu a fost de 29 zile,si testul de ov. pozitiv cel mai devreme in ziua 13, nu mai stiu ce sa cred.
casa puteti face o comparatie, "normalul"meu(cel mai frecvent)este cam asa: test de ov pozitiv ziua 14-15-16 si dureri specifice ovulatiei la aprox 12 ore de la pozitivarea testului.

Laura, scumpa mea...

mai Ancutza mama, ai facut ceva teste de ovulatie????

aaaaaaaa
si inca ceva
temperaturatura nu se ia de 1000 de ori dimineata, doar o data si incercati sa faceti un minim de miscari.
spor celor care mai au rabdare sa faca asta , eu...nu!

Ale, nu mai zici nimic?????!!!

mami,mi-e tare dor de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Liana30
felicitari si din partea mea lui Mirona,daca vorbesti cu ea spunei ca "betoanaaa" o imbratiseaza cu drag si o iubeste mult..multt..sa'i traiasca printzesa!!!

De ce n-ai zis asa "betoana" mea draga (io stiu cand ai capatat porecla asta,hi,hi ) c-am vorbit eu cu ea mai devreme si i-as fi spus!
In schimb i-am mai dat o veste buna si vi-o dau si voua acum: Andicut ("babatiile" din "generatia mea" o stiu prea bine pe fata asta de aur ) a reusit prin Fiv sa cheme barza si la ea!
Asa da vesti, nu? Si doua in aceeasi zi!
Ei,cine urmeaza?

P.S: Am auzit ca s-a deschis o linie "expres" pentru scrisorile catre Mos Craciun,acu' e momentu' sa-i scrieti fetelor....

Mergi la inceput