Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare144

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Shehe draga ,eu sunt obosita de mult ,uni zic ca mi-a trecut vremea de facut copii,eu atunci ce sa mai zic,ca ma lupt cu morile de vint?Sper si tot sper,ca asa-i omul facut sa spere pina moare...la orice.
fetelor dragi,ia lamuriti-ma si pe mine,ca-s baba si m-am dilit rau de tot,cume cu temperatuta asta:cind creste de la 36 la 37...etc,atunci apare ovulatia sau...?
cele care folosesc acel microscop,cum e cu acela ca il arunc de nu se vede.Eu,nu am folosit teste de ov.numai ma chioresc in acel microscop pina imi s-ar fulgii si cind vad ferigigutele bunicii atunci zice ca este ovulatie,e adevarat? Cine stie sa-mi spuna exact?
Mai dar testele astea sunt scumpe rau,o sa ajung obsedata de ele si chiar ca trebuie si un psihatru...doamne feriiiiiiii.
Vezi Shehe,fac haz de necaz ca doar ce sa mai fac si eu.
Delia 28,parca tu ai folosit microscopul acela,ce poti sa-mi spui?
Dj_mama,vezi nu minca toate muraturile ca nu a trecut iarna, vad ca Maca,face pofta de mincare rau de tot,zic fetele.
va ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Moni parerea mea..cea mai buna metoda de a depista ovulatia este ecograful..restul pica..am spes parerea mea..
eu zic sa nu te mai stresezi atat..mergi la un echo bun si ai sa vezi ca va fi bine..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Liana,iti multumesc dar am facut si in Rom.aici in SUA,nu am fost pt.asa ceva.
Te ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

chivuta avantajele la testele de ovulatie e ca iti spun ca ovulatia se va produce in urmatoarele 24 de ore.deci ai timp de "pregatiri"....
daca masori si TB-ul ,in ziua in care este cea mai mica atunci ovulezi.teoretic a doua zi ea creste brusc cu cel putin 0,2 grade.
eu cu feriga nu am incercat,dar macar la testele de ovulatie vad si eu 2 linii pe ceva.....

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabitzu37 spune:

Buna dimineata, fetelor!

Moni, imediat dupa ovulatie temperatura bazala creste si ramane la un registru mai inalt decat cel dinainte de ovulatie. De exemplu, la mine, inainte de ovulatie temperatura medie este 36.4 iar dupa ovulatie este 36.9. In unele cazuri, chiar in ziua ovulatiei are loc o scadere de temperatura (la mine, luna trecuta, a scazut de la 36.6 la 36.3).

Acum, fiecare organism cu propriile temperaturi, unele fete sunt mai "reci", altele mai "calde". Important este sa vezi pe graficul de temperaturi o crestere initiala de cel putin 0.2 sustinuta apoi de alte cateva temperaturi inalte.

La unele fete cresterea este brusca de la, sa zicem, 36.3 la, sa zicem, 36.9. La altele, cresterea este lenta, de exemplu la mine luna trecuta a crescut de la 36.3 la 36.5 si apoi 36.6, 36.6, 36.8, 36.7, 36.9, 37, 37, 36.8, 36.8, 37, 37, 36.8, 36.6 si a venit cm.

Nivelul de progesteron (66) din ziua 8 dpo mi-a dat certitudinea ca am ovulat si ca graficul de temperaturi este intr-adevar o modalitate destul de sigura de a afla daca ovulezi sau nu (asta daca nu faci parte din categoria celor cu oscilatii foarte mari de temperaturi, situatie in care citirea graficului este foarte dificla si doar nivelul de progesteron iti poate spune sigur daca ai ovulat sau nu).

Va si va doresc o zi plina de optimism!

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_r spune:

neata fetelor
dupa ce ieri mi-a crescut temperatura de la 36.7 la 37, azi dimineata aveam 36.9,am mai luata o data 36.6 si inca o data 36.9,ei,cred ca s-a dilit termometrul si cica e unukl bun, SCALA digital.ce sa cred? ori termometrul ori sunt eu cam dereglata

oana si matei(12 NOV.2003)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

vesti bune de dimineata!!!

pentru cele care au prins-o pe mirona la aspirante..graviduta de februarie de pe listuta...ei bine...MIRONA A NASCUT AZI DIMINEATA LA ORA 6 O FETITA SANATOASA DE 2550G, PE NUME KARINA!!

fetelor, nu e imposibil..trebuie doar multa perseverenta!!!

teste II tuturor si f multi pentru voi toate, si mai ales pentru vechile mele cunostinte: mishulina, liana, avalon, catty...si sigur am mai scapat cateva fete dragi..dar sunt f f emotionata de sms-ul de la mirona!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata fetele,raportez Z35 si nimic......

anca
poze nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Felicitari Mirona! Sa-ti traiasca Karinuta!
Multumim Magda pentru veste.

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

astea da vesti bune!
felicitari mamicii!
anca tu ma inebunesti pe mine.....
oana eu de-aia nu-mi prea iau tb-ul ca atat ma enerveaza termometrul ala cu valorile lui....cred ca ma intorc la cel clasic,pe care era sa-l donez acum 2 luni ca de,suntem in secolul digital si mi-am luat si ei termometru performant....
pe mine ma tot inteapa jos in burtica ,ba in drepta ,ba in stanga....
dar habar nu am de ce...

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput