Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Aici inca ningeeee de mama focului,deja s-a asezat pe masini si pe iarba deocamdata. Si eu am scos-o pe Diana cateva secunde pe balcon,se uita foarte curioasa,ca vedea ea ceva ciudat,desi e noapte! M-am mai jucat cu ea,a si papat si sa vedem,acum negociem sa se culce
ALI pai fata papa sanatos,ce vrei? Diana a rontzait azi telemea si ... castravezti acri un pic
Iar m-am in seara asta cu mami pe tema leaganului in casa
Mai nou vine si seara vreo ora sa o vada pe Diana ,nu numai dimineatza

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Monica, dar e apartamentul dansei ? Intreb si eu... sper sa nu fie cu suparare.

Roxanica doarme de la ora 8. Si-asa abia am reusit s-o tin pana atunci, fiindca ea de pe la 7 scancea de somn.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

DANA nu,desi ea ne-a dat avansul pentru apartament.Dar asa e genul ei,ne ajuta f.f.f.f.f.f mult dar si comenteaza si isi baga nasul.Azi ne-a facut clatite,ca i-a mirosit ieri lui Ghitza pe hol si ii era pofta.
O fi nasol,sa vezi cat se va chinui ea sa se abtina sa zica ceva,cand o fi socrosenie la frate-meu daca se insoara Ca ala si sare in sus de n-ai vazut,numai cum vrea el e N-o sa indrazneasca mami sa-i zica ceva respectivei
Mami scorpioana manipulatoare,tati berbec focos ,frate-meu leu tzafnos si io rac sonat ! Si ca sa puna capac,Ghitza si Diana capricorni incapatzanatzi

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Merg sa fac o baie cu spume ,ca tot a adormit Diana.Poate mai ajung si pe net dupa aia ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Mai Moni, dar esti chiar rea cu baia aia cu spume, vreau si ioooooo! Ca io am cabina de dus...

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

ASTERY Asa iti trebuie daca te-ai vrut moderna cu dush
Mai bantui 5 minute, ca am pus apa cam fierbinte in

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Si mie mi-ai facut pofta de clatite cred ca ma pun sa-mi fac si eu cateva, dar nu prea am cu ce sa le umplu in afara de gem de visine care nu-mi place asa ca ar trebui sa fug pana la magazin dar mai stau putin ca e frig rau si ninge tare

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

JASMINE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2

http://s121.photobucket.com/albums/o234/bombonicaaa/

Mergi la inceput

Bre, iar se uita sotzul meu la ...Prigoana care iar divortzeaza de Bahmutzeanca Numai la cretini se uita si asta

Mergi la inceput

Bai nu mai poate zice omul nimic, ca va apuca poftele mai rau ca pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor...am ajuns si eu acasa, am fost de dupa-masa pana la sora-mea unde Dani s-a jucat cu verisorii lui. Asa cuminte a fost....a uitat ca el dupa-masa mai dormea cate 30 min. Acolo nu i-a trebuit somn.
Eu cred ca maine merg cu el la cabinet caci cred ca incepe sa il doara gatul...vad ca inghite greu si a tusit azi de cateva ori.
Febra nu a mai avut dar sa fiu sigura ca nu are nimic ca vine weekendul.
Cum l-am scos afara deja are nasul infundat...
Of...imunitatea lui peste....

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru

Mergi la inceput