Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 16
silvi_2005 spune:
Fetelor am intrat si eu pe fuga sa va zic ca-s tareeeeeeee necajita, nu stiu ce sa fac ca ma tot apuca
.Acum Jean e plecat la fratele meu sa ii instaleze ceva pe laptop (i-a dat soacra mea) sa poate sa comunice cu noi. El m-a rugat sa nu ma vada necajita ca se supara si mai tare dar nu stiu zau cum o sa pot. Faza e ca de 6 ani de cand suntem impreuna nu am stat niciodata despartiti atat de mult timp.
V-am citit numai pe fuga, o sa recitesc maine tot ca o sa am mai mult timp, azi am facut bagaje si am umblat pe na lotari, am tras o tura de nervi si acolo, ca vroiau sa stie exact perioada in care plecam si ruta
, parca eu pot sa stiu de acum ce bilet de avion o sa gasesc
, n-am avut chef sa ma mai enervez si pe faza asta asa ca am facut o hartie si daca nu va fi buna o sa imi trimita alta din Franta si gata.Tot la capitolul
pot sa notez si faza ca eu iari n-am mai avut timp sa ma intorc in oras sa iau biletul lui Jean, am trimis-o pe Rodica(soacra) si a intrat la o agentie de langa si a luat alt bilet cu 30 Euro mai scum si cu taxa de depasire bagaj de 6 euro in loc de 1 euro cat gasisem eu.M-am enervat ieir ca naiba dar ce sa fac, e vina mea ca n-am mai putut saies ca imi era frica sa-l scot pe Alain, plus ca el dormea...faze dea astea.
Scuze ca am fost toata offf topic dar simteam nevoia sa ma descarc.
Doina, mersi de intrebare, am facut albumul, i-a placut f tare. Am ales cele mai dragute poze si am ales un album super cu o coperta simpatica...My baby boy....
la capitolul noutati, azi am incercat sa il pun pe Alaun pe olita dar a urlat si nu a vrut sa stea.
Va pup pe toate, scuze ca nu sunt in ton cu ce petrece pe aici, mai intru maine.
Silvi si bebe Alain.
maraki spune:
Silvi gandeste-te ca Jean va fi plecat cu sv. si nu din alte motive cum sant ale noastre. Si la noi este prima oara cand santem separati atata timp
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
dana_ene spune:
Silvi, capul sus, gandeste-te ca si lui probabil ca ii este greu sa va lase singuri. Putere multa !
Bianca, Monica a spus ca nu e sigura cuplarea Dariei cu Andrew, poate ca Deea va infirma si atunci va puteti prezenta cererea
.
Noi am iesit putin afara, fiindca s-a oprit ploaia si nici vantul nu mai bate. Doamne, dar e un frig.... am venit inghetata bocna. Noroc ca pe Roxanica am imbracat-o ca pentru vreme de iarna.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anymony spune:
Dana, multumim pentru poza.
Pupici
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
monica70 spune:
BIANCA as fi jurat ca pe Daria ai pus ochii ![]()

SILVI nasol,lasa ca poate mai un pic si mergeti si voi dupa el
Si eu cred ca as face cu nervii 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
Denisam spune:
Ninge si la noi, deci o asteptam pe Moni cu Diana la sanius is un pahar de vin fiert,prajituri,etc si pe cine mai vrea..
Pupicei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Denisam spune:
Silvi- fii tare, nu e usor si important e ca il ai pe Alain si mai e putzin pina la sarbatori cand vetzi fi impreuna si vetzi merge totzi acolo ! Drum bun lui Jean si pupicei dulci de la noi pt voi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
dana_ene spune:
Denisa...ce bine suna: vin fiert si prajituri
...
In Buzau e cumplit de frig, n-am urmarit prognoza pentru urmatoarele zile, oare ne asteapta un weekend inchisi in casa ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Si aici e frig,sunt cca 0 grade si la noapte dupa prognoza vor fi -7 grade
Trebuie sa scot caciula si manusile 
Azi n-am scos-o pe Diana afara ca a batut un pic vantul si avea un pic de muci dimineatza
Vad ca nu mai sunt acum.
Diana se joaca cu trei posete si da jos husa de pe coltzar . Ghitza o tot amenintza cum o sa o bata el cand o fi mai mare ,daca face tot asa deranj
Vai,ca nu stie ce il asteapta 

A fost mami acum seara si tot imi repeta ca ce imi seamana Diana ,ca e exact cum eram eu la un an si la moaca si mai ales la comportament,ca nici eu nu stateam locului.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
Acum am iesit pe balcon si ..... ningeeeeeeeeeeeeeeeeee 

viscolit ... si daca se face mai frig si continua,poate se si prinde 
MONI
de