Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor am intrat si eu pe fuga sa va zic ca-s tareeeeeeee necajita, nu stiu ce sa fac ca ma tot apuca .Acum Jean e plecat la fratele meu sa ii instaleze ceva pe laptop (i-a dat soacra mea) sa poate sa comunice cu noi. El m-a rugat sa nu ma vada necajita ca se supara si mai tare dar nu stiu zau cum o sa pot. Faza e ca de 6 ani de cand suntem impreuna nu am stat niciodata despartiti atat de mult timp.
V-am citit numai pe fuga, o sa recitesc maine tot ca o sa am mai mult timp, azi am facut bagaje si am umblat pe na lotari, am tras o tura de nervi si acolo, ca vroiau sa stie exact perioada in care plecam si ruta, parca eu pot sa stiu de acum ce bilet de avion o sa gasesc, n-am avut chef sa ma mai enervez si pe faza asta asa ca am facut o hartie si daca nu va fi buna o sa imi trimita alta din Franta si gata.Tot la capitolul pot sa notez si faza ca eu iari n-am mai avut timp sa ma intorc in oras sa iau biletul lui Jean, am trimis-o pe Rodica(soacra) si a intrat la o agentie de langa si a luat alt bilet cu 30 Euro mai scum si cu taxa de depasire bagaj de 6 euro in loc de 1 euro cat gasisem eu.M-am enervat ieir ca naiba dar ce sa fac, e vina mea ca n-am mai putut saies ca imi era frica sa-l scot pe Alain, plus ca el dormea...faze dea astea.
Scuze ca am fost toata offf topic dar simteam nevoia sa ma descarc.
Doina, mersi de intrebare, am facut albumul, i-a placut f tare. Am ales cele mai dragute poze si am ales un album super cu o coperta simpatica...My baby boy....
la capitolul noutati, azi am incercat sa il pun pe Alaun pe olita dar a urlat si nu a vrut sa stea.
Va pup pe toate, scuze ca nu sunt in ton cu ce petrece pe aici, mai intru maine.
Silvi si bebe Alain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi gandeste-te ca Jean va fi plecat cu sv. si nu din alte motive cum sant ale noastre. Si la noi este prima oara cand santem separati atata timp

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Silvi, capul sus, gandeste-te ca si lui probabil ca ii este greu sa va lase singuri. Putere multa !

Bianca, Monica a spus ca nu e sigura cuplarea Dariei cu Andrew, poate ca Deea va infirma si atunci va puteti prezenta cererea .

Noi am iesit putin afara, fiindca s-a oprit ploaia si nici vantul nu mai bate. Doamne, dar e un frig.... am venit inghetata bocna. Noroc ca pe Roxanica am imbracat-o ca pentru vreme de iarna.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Dana, multumim pentru poza.
Pupici

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BIANCA as fi jurat ca pe Daria ai pus ochii
SILVI nasol,lasa ca poate mai un pic si mergeti si voi dupa el Si eu cred ca as face cu nervii

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ninge si la noi, deci o asteptam pe Moni cu Diana la sanius is un pahar de vin fiert,prajituri,etc si pe cine mai vrea..
Pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi- fii tare, nu e usor si important e ca il ai pe Alain si mai e putzin pina la sarbatori cand vetzi fi impreuna si vetzi merge totzi acolo ! Drum bun lui Jean si pupicei dulci de la noi pt voi!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Denisa...ce bine suna: vin fiert si prajituri ...

In Buzau e cumplit de frig, n-am urmarit prognoza pentru urmatoarele zile, oare ne asteapta un weekend inchisi in casa ?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Si aici e frig,sunt cca 0 grade si la noapte dupa prognoza vor fi -7 grade Trebuie sa scot caciula si manusile
Azi n-am scos-o pe Diana afara ca a batut un pic vantul si avea un pic de muci dimineatza Vad ca nu mai sunt acum.
Diana se joaca cu trei posete si da jos husa de pe coltzar . Ghitza o tot amenintza cum o sa o bata el cand o fi mai mare ,daca face tot asa deranj Vai,ca nu stie ce il asteapta
A fost mami acum seara si tot imi repeta ca ce imi seamana Diana ,ca e exact cum eram eu la un an si la moaca si mai ales la comportament,ca nici eu nu stateam locului.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Acum am iesit pe balcon si ..... ningeeeeeeeeeeeeeeeeee
viscolit ... si daca se face mai frig si continua,poate se si prinde

Mergi la inceput