Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (107)
Raspunsuri - Pagina 14
miri_mik spune:
ali, ce frumos i-acasa:) maica-mea ma intreaba d eunde stiu ca ninge, ca ea nu bagase de seama:))) zic, de pe net, am io informatori:)))
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
doina_laila spune:
Am reusit sa-i dau sa manace si sa-l culc. Usor, usor am inceput sa-l trec pe mancarea noastra. Azi a mancat supa de pui si felul doi pilaf. Mama mia, se vedea ca-i place.
Am reusit si am ajuns cu cititul la zi.
Mirela, esti fata prea buna. Pune piciorul in prag. Si asa aveti multe probleme asta iti mai lipsea. Iti doresc multa sanatate
Irinel, de vreo doua saptamana am inceput si eu sa-i dau lui Theodor sa roada covrigi, morcovei, bucati de banana. Si tare ii mai place. Ce domnisoara frumoasa ai, parca-i scoasa din cutie.
Dana Ene si eu iti sunt datoare cu niste poze. Poate reusesc sa-mi fac timp maine sa-ti trimit. Felicitari pentru site, super frumos. Multumim mult.
Ali, ce frumos ninge...
Bianca, Dani este mai bine? Pana la urma febra de la ce era?
Silvi, ce faci? A plecat sotul? Nu fi suparici ca simte Alain. Ai terminat de pregatit albumul pentru sot?
Moni, i se potriveste perfect Dianei porecla Duracel.
Theodor – darul lui Dumnezeu
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
dana_ene spune:
Anasol si Anymony, am primit pozele, le-am prelucrat, le-am descarcat.
Doina, astept poze cand ai timp .
Ali, am adaugat si perechea Iarina-Eduard.
Va pup .
Intru mai pe seara.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Dana multumim mult ca ai adaugat si pozicile noastre pe site. Si mai multumim si pentru aprecieri as vrea sa fiu ceva mai modesta dar sa dea naiba daca pot!!
Irinel ce mai faci englezoaico? Ioanele noastre se pare ca se cred deja mari, nici a mea nu papa pasat, de preferat dimineata ii prepar un platouas cu diverse fructe pe care ea le suge/rontzaie, la pranz la fel cu legumele si carnitza din supa, seara este cam problema cu branzica si iaurtul, din branzica ii mai fac turnulete cu iaurtul.
Mirela esti culmea fata!!!! Nu pot sa cred ca stai cu "prietenii" aia inca, eu eram convinsa ce de fapt asta a fost motivul pentru care v-ati mutat.
Monico sa-ti fie de bine! Si Dianei. Vezi ca se poate manca si intr-un loc?
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
TatianaG spune:
DANIELA, multumim c-ai adaugat si pozele noastre pe site! Multi si un buchet de !
Din pacate, nu am timp sa scriu mai mult!
Va pupacim pe toti, pitici, mamici si tatici!!!
Tatiana si
Clara Maria (31 ian 2004), Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005)
Album 1 Album 2 Album 3 POZE DE LA BOTEZ
Copilasi ian-feb2004 www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
Bombonicaaaa spune:
Neatza si de la noi si fetele si bebeii !
Daca tot suntetzi la capitolul meteo sa va dau raportul cum e vremea la noi -2C si e frigggg si urat de nu-ti vine sa scotzi nici matza afara . Si eu abia astept craciunul , atmosfera aceea care i-mi pare ce-a mai speciala din cursul anului ,cu bradutz si cadouri sub brad ,chiar si febra cumparaturilor de craciun i-mi place mai ales ca anul asta e atat de special ,implineste Jasmine primul anisor din viatza . Dar sa revenim la prezent Jasy e ok ,cu mancarea mai face unele figuri dar se pare ca si-a format gusturile deja si papa doar ceea ce-i place , nu o mai pot pacali sa pape ceva ce vreau eu , mananca mai mult mancare gatita ca pt noi, si daca e pasata nu-i trebuie bucatzele mici sunt preferatele ei, carnitza de pui, cartofii din supa ,morcovi sau alte acareturi plus biscuitzii care sunt la mare cautare .Am invatzat si cateva cuvinte , stie sa ceara juice daca ii este sete , si credetzi-ma ca i-mi doresc a-i fie sete mereu numai sa o aud cum cere JUICE dar nu cred ca pot scrie exact cum pronuntza ea si mai ales ce mimica are cand zice , cum i-si tzuguie buzele sa-i iasa . Am mers acum 2 zile in parc si eu mama uituca am uitat sticla fetei cu juice si a trebuit sa o taiem acasa urgent dupa sticla ca nu ma mai intelegeam cu ea de nici o culoare , repeta intr-una acelasi cuvant ca un disc zgariat . Aseara am avut distractie maxima cu tac'su ca am facut recapitulare sa vedem ce stie sa mai zica puradica noasta , soo mama, tata la comanda dupa care rade, baba si nana care nush' cine sunt sau de unde a invatzat ,papa cand e rupta de foame ,juice cu care ne mananca urechile ca apa care e mai usor nu zice , si cam asta ar fi bogatul nostru vocabular .Am invatzat sa facem bye cu manutza , hello cand vede pe careva , inclusiv in magazine face cu mana oamenilor , scoate limba daca ii cer sa o arate , si si batem palma Eu una sunt tare mandra de ea si mai ales ce-mi mai creste inima cand ii arat lui tata'su ce am mai invatzat-o ca de la el nu vrea sa invetze nimik
Merg sa-i dau sa papeca deja face galagie si revin ca azi ma tzine vremea in casa ...
ps. am pus ceva poze dimineatza si 3 filmuletze pe photobucket ca nu-mi mai merge drop-ul
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
JASMINE
http://www.dropshots.com/Bombonica
http://s121.photobucket.com/albums/o234/bombonicaaa/
monica70 spune:
Tatiana ma bucur ca ai mai intrat,am vazut filmele
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
miraklucker spune:
Va citesc printre picatele si ma distrez de una singura de incuscririle voastre.
si la noi a venit frigul, inca nu a nins, nici macar nu ploua, azi a fost soare dar cu dinti.
....nutati nu prea mai avem, sotul meu m-a anuntat ...oficial ca din ian ramane el cu copii, va lucra numai in ziua mea libera. Am tot sperat sa se razgandeasca sau macar sa ne impartim cumva dar nu e chip sa discuti cu el. Nu vrea pe nimeni strain pentru copii....mama imi gasise deja pe cineva din Ro, dar asta e......sa se convinga singur. Adevarul e ca nu stiu de ce ma plang, doar de fiecare data cand eram nervoasa si picam de oboseala seara si el nu ma intelegea nu-mi doream altceva decat sa schimbam rolurile. Acum am ce mi-am dorit si tot eu sunt cea nemultumita.
....mai revin
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
POZE CU NOI
Franta aug-sept 2006
Denisam spune:
Neatza si de la noi si pupam bebelinii si mamicile!
DAnaEne- ai 2 printzese superbe,asa m-am delectat cu pozele voastre ,multumim pt modificari pe site si va pupam!
Bombo- cu tzi-am spus azi -pupicei lui Jasy si ma bucur pt progresele ei!
Moni- pupicei si lui Diana si ma bucur ca Ghitza o disciplineza, si eu ma tzin de emma sa pape doar in scaun ca si ea mai vrea in premergator sau la msa cu noi- si tot mincare gatita ii place, de asta de ei pasata nu vrea!
Miri- am citit sieu cartea,itzi scriu pe PM,dar in mare AI TALENT- la mai multe!
Mirela- pupicei lui Dani si avetzi grija de voi siastept vestea ca ai dat-o afara pe individa!
TatianaG- am bucur de vesti- pupicei la cei 3 muschetari!
Irinutza, ANAS,Ali, Deea si restul-va pupam dulce si o zi buna!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
BOMBO mai ce plimbata e Jasy ,dar la faza cu catzelula ala alb m-am spart de ras E cu telecomanda?
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3