Campania Barbye sau despre inimi: la final
Raspunsuri - Pagina 8
piccaflor spune:
Mirela bine ai revenit printre noi!

Ma bucur mult sa vad din nou mesaje scrise de tine...esti un exemplu pt noi toti fata frumoasa!
Lupta in continuare si sigur vei invinge!
Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!
Laura Ioana spune:
Mirela
bine ai revenit! Sper ca te vei reface rapid, iubita, ne-ai aratat ce esti un exemplu de vointa

Poze Laura
Pia spune:
Mirela bine ai revenit printre noi!
Sanatate multa, D-zeu sa fie cu tine si sa te ajute in tot si toate.
sirimie spune:
Mirela, iti spun si eu bine ai revenit acasa, iti doresc sa reusesti tot ce iti propui si sa fie bine! Imi pare foarte rau pentru ce ti s-a intimplat
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/
Despre Andrei
felicia_ spune:
Mirela,
ce mult ma bucur ca ai reusit sa stai in scaun! Stiu ca va fi f greu in continuare, cel putin acum esti acasa, nu mai esti inconjurata de atmosfera si mirosul de spital!
E inutil sa mai repet ca mi-ai dat una dintre cele mai importante lectii de viata, pt care iti multumesc! 
Poze1Poze2
Balauru spune:
Mirela, sunt Dan al Doinei Bita!Eu te inteleg mai bine decat oricine ce simti, prin ce treci!De 10 ani ma confrunt cu aceleasi probleme...Mai devreme sau mai tarziu va fi bine si pentru noi!Nimic sa nu te opreasca din drum , chiar daca e greu...sa speri si sa lupti!Multa sanatate!
georgi75 spune:
Bine ai venit Mirelam 
Curaj, vointa si putere.
www.tickercentral.com/view/7a9b/1.png" target="_blank">Christmas
Sheritra spune:
Mirela bine ai revenit intre noi si acasa!
ai grija de tine si de febra noi suntem aici alaturi de tine si te sustinem!
Sheritra
Sa o ajutam pe Barbye!!!
dianette spune:
Am urmarit toata povestea asta trista, desi nu stiu daca am postat vreun mesaj. Mirela, ma bucur ca ai ajuns acasa si sper ca intr-un timp foarte scurt sa-ti fie cu adevarat bine! Roaga-te la Dumnezeu asa cum o facem si noi pentru tine. El te iubeste si plange impreuna tine .
Si noi te iubim si-ti tinem pumnii 
DIANE 
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop