Campania Barbye sau despre inimi: la final
Raspunsuri - Pagina 20
barbye spune:
Pegasis le aduc, la comanda primul cel simplu ccsta 780 RON fara TVA iar cel de al 2 lea il aveau in stoc dar nu aveau pret pentru el.....Dar mi se par ca le aduc la preturi imense , adica cred ca la preturi duble...
.Eu am incercat sa intru pe sittul de unde le importa ei , dar se vede greu undeva mic in josul pagini si nu au nici preturi afisate..... Vorba lui Doina ca la banii astia ajungi sa iti cumperi, 
si tot sa nu te poti spala singur......
adela achim spune:
Sa va dea Dumnezeu sanatate fetelor cu inima mare!!!!!!Conteaza foarte mult pentru Mirela,acum cand are nevoie de noi....
Mirela,draguto ai vazut ca incet,incet se rezolva toate problemele?Important e sa raminem optimisti si cu credinta ca Dumnezeu ne ajuta de fiecare data...
Vom ramine alaturi de tine,sa nu te indoiesti de asta...

ADELA
Pegasis spune:
Mirela, am bagat un ochi pe site-ul lor, am si googalit un pic. Tie ti se par sigure scaunele astea? Ca dupa marginile alea firave pe care le vad eu sprijinite pe cada nu stiu daca ai mare stabilitate... Cind te asezi, scaunul tinde sa se curbeze inspre interior, nu? Nu mi-am dat seama daca au vreun sistem de fixare sau nu.
barbye spune:
Eu banuiesc ca sunt rezistente atata timp cat spune ca tine 100kg.
Dar uitati diferente de preturi ala care aici cer pe el 780 ron fara tva, uitati acelasi produs la 102 euro, plus ca sunt multe produse mai ieftine.Da Adela sunteti familia mea, voi imi dati putere sa merg mai departe si ma rog in fiecare yi sa vadea Dumneyeu putere, sanatate....
http://www.ausilium.it/ita/3/vasca_bagno.htm?
PHPSESSID=35053c89f51361e08fc01831c037070a
desprecopii spune:
dragii mei,
A venit timpul sa inchidem campania oficiala de ajutor pentru Barbye.
Datorita acestei comunitati, Mirela a primit 11.615 RON + 1.110 Eurodetalii aici
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=978
Pentru ca noi dorim sa ne implicam si in alte cazuri - vom declara campania oficiala Barbye inchisa.
Speram din suflet ca banii strinsi de aceasta comunitate sa iti ajute draga Barbye.
Cine doreste sa ajute in continuare - ca rugam sa o faceti pe privat.
Multa sanatate draga Barbye si sa ne auzim cu bine.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro

14+