Campania Barbye sau despre inimi: la final
Raspunsuri - Pagina 2

X-ray spune:
honey 79.
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

adela achim spune:
Multumim Desprecopii ca ne-ati dat posibilitatea sa demonstram ca sintem oameni...si ca cuvintul Omenie inca exista...
Mirela pentru noi esti o lectie de viata,lupta si crede in continuare,noi iti vom fi alaturi...
ADELA

Christel spune:
Felicitari Despre copii pentru aceasta campanie si ca ne-ati oferit posibilitatea de a o ajuta pe Mirela.
Liliana si Joxi, multumim pentru relatari, mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce a trecut Mirela.
Mirela,iti doresc multa sanatate si sa dea Bunul Dumnezeu sa te ridici cat mai repede din carucior si sa-ti continui viata cu visele si planurile tale.

Anina_n spune:
Bravo, DC !
Impresionante relatarile lui joxy si Liliana.
Impresionanta lupta Mirelei !
Nu te lasa, Mirela, nu esti singura ! Lupta in continuare sa-ti implineste-ti toate visele !
Tine aripioara asta, voinice !
Nina, mami de

Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

adela achim spune:
Honeydaca ai putea sa-ti activezi PM ar fi super.Mirela vrea sa te intrebe ceva....
Fetelor Mirela are nevoie de o saltea pentru escare si ar fi buna una din bucati;nu mai stiu unde sa caut,stiu ca la un moment dat discutam despre aceste saltele.Cine poate sa o ajute?
Va multumesc....
ADELA

barbye spune:
Am revenit.....sper ca voi putea scrie putin.., sunt in sfarsit acasa, obosesc repede stau c-am 2 ore in carut pe zi ....timp in care mai citesc ce a-ti scris...
Dragi mei vreau sa va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat, pentru ca sunteti niste adevarati prieteni.Revin am obosit merg in pat...

Raza de soare spune:
Bine ai venit, Mirela scumpa! O sa iti repet de cate ori va fi nevoie: ai incredere ca va fi bine!!
Nu pot sa spun mai mult...m-a coplesit vestea. Bun venit inapoi!!!
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Vine bebe !

MADYN spune:
Draga noastra prietena, bine-ai sosit acasa, bine-ai revenit printre noi! Recuperare usoara iti doresc! si Mihai Nicolae
- my little treasure (1 august 2006)

gabitzam spune:
BINE AI REVENIT!
Sanatate multa si curaj!
Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

kitty_nic spune:
Mirela,bine-ai revenit! Esti un miracol, un munte de vointa si dorinta intr-un corp atat de mic!
multi.
Poze
Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.