Campania Barbye sau despre inimi: la final

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

honey 79.

alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Multumim Desprecopii ca ne-ati dat posibilitatea sa demonstram ca sintem oameni...si ca cuvintul Omenie inca exista...

Mirela pentru noi esti o lectie de viata,lupta si crede in continuare,noi iti vom fi alaturi...

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Felicitari Despre copii pentru aceasta campanie si ca ne-ati oferit posibilitatea de a o ajuta pe Mirela.
Liliana si Joxi, multumim pentru relatari, mi-au dat lacrimile cand am citit prin ce a trecut Mirela.

Mirela,iti doresc multa sanatate si sa dea Bunul Dumnezeu sa te ridici cat mai repede din carucior si sa-ti continui viata cu visele si planurile tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Bravo, DC !
Impresionante relatarile lui joxy si Liliana.
Impresionanta lupta Mirelei !
Nu te lasa, Mirela, nu esti singura ! Lupta in continuare sa-ti implineste-ti toate visele !

Tine aripioara asta, voinice !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Honeydaca ai putea sa-ti activezi PM ar fi super.Mirela vrea sa te intrebe ceva....

Fetelor Mirela are nevoie de o saltea pentru escare si ar fi buna una din bucati;nu mai stiu unde sa caut,stiu ca la un moment dat discutam despre aceste saltele.Cine poate sa o ajute?
Va multumesc....

ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Am revenit.....sper ca voi putea scrie putin.., sunt in sfarsit acasa, obosesc repede stau c-am 2 ore in carut pe zi ....timp in care mai citesc ce a-ti scris...
Dragi mei vreau sa va multumesc din suflet pentru ajutorul acordat, pentru ca sunteti niste adevarati prieteni.Revin am obosit merg in pat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Bine ai venit, Mirela scumpa! O sa iti repet de cate ori va fi nevoie: ai incredere ca va fi bine!!
Nu pot sa spun mai mult...m-a coplesit vestea. Bun venit inapoi!!!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Draga noastra prietena, bine-ai sosit acasa, bine-ai revenit printre noi! Recuperare usoara iti doresc!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

BINE AI REVENIT!
Sanatate multa si curaj!

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Mirela,bine-ai revenit! Esti un miracol, un munte de vointa si dorinta intr-un corp atat de mic! multi.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput