Mamici de ianuarie - februarie 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

criss,felicitari pt examene !! o sa iasa aia mica direct cu stiloul in mana!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

criss68, uite asa ne educam barbatii. Eu pe al meu obisnuiam sa il ajut sa care butelia. Asta seara iar s-a terminat si a inceput sa se ingrijoreze cum o sa o urce singur 4 etaje (si butelie galbena). Ca o sotie buna ce sunt, m-am oferit imediat, dar bebelina a fost de alta parere. Imediat ce m-am ridicat de pe scaun, mi s-a intarit burtica. Asa ca suspinand, a urcat-o singur!
La sfarsit spunea ca acum o duce el singur, dar apoi nici nu se gandeste. I-am replicat ca dupa atatea antrenamente nu o sa mai vrea el sa il ajut!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aelita, merci de urari si tie la fel iti doresc.

Flavia +8, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Buna dimineata greierasi,
Eu deja sunt popandau din nou.Sunt treaa de la 5.30 cu toate ca m-am culcat la 12.30.Asta e!Am visat urat si m-am trezit agitata si nu m-ai m-am culcat la loc.
Incerc sa imi organizez programul astazi constructiv si in acelasi timp sa ma oboseasca in asha fel incat in momentul in care voi pune capul pe perna sa nu mai am energie ptr a visa rahaturi.
E asha de frig afara insa nu e zapada si nu ninge ceea ce ptr mine e foarte deprimant.
Am reusit si eu ieri sa imi fac ordine in lucruri si astazi ash vrea sa mai fac vreo schimbare ceva.Ma ajuta foarte mult ptr a ma bine dispune.
Va pupic!

25+saptamani http://pg.photos.yahoo.com/ph/naomi_creamy/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata la burtici!
haideti la un laptic cu cacao!mmmm
Multumesc mult Gabriela _S pentru raspuns, merg la Medicover si eu.Acum vreau sa te mai stresez un pic:au la toate centrele ecograf,adica si la Eroilor, si langa Colentina si pe unde mai au ei?sau numai intr-un loc?tu unde ai facut?
Ai dreptate cu serviciul, ca nu poti manca sanatos daca te duci la munca , mai bine acasa iti faci ce vrei si papi si cald.multumesc mult pe raspuns
La ultimul control dr meu mi-a zis sa mai fac o baterie de analize.Pt ca trimitere la analize imi da dr de familie, m-am dus intinsa la el, in speranta ca stie ce analize tre sa fac.Numai ca surpriza, dr de familie nu mai lucreaza la policlinica MI si eu nu stiu ce analize trebuie sa fac, ca le fac eu pe bani, nu e problema,nu stau dupa ei sa mi le fac gratis, DAR NU STIU CE ANALIZE SA-MI FAC,acum, in sapt 28.Ma gandesc ca mi le-as face tot la Medicover, daca tot ma duc pt eco.CINE IMI SPUNE O LISTUTA CU ANALIZE DE FACUT ACUM?
va pup,

ELI197728S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

buna fete

eu acum am terminat curatenia in toata casa, fata mea a fost ff cumintica si nu s-a zbenguit deloc, m-a lasat sa fac ce trebuia prin casa. si din fericire inca nu ma doare spatele.

sotul...ma ajuta... cand este acasa, nici nu se pune problema sa-mi ceara sa-i aduc diverse daca nu sunt langa lucrul respectiv. ba chiar eu mai mult am inceput sa-i cer sa-mi aduca apa, fructe si se conformeaza. azi avem program de plimbare...cu masina, mergem pana la Breaza, mai schimbam aerul.

Daconst felicitsri pentru bb grasunel.

bine ati venit burticoase noi, asteptam amanunte despre voi si burticile voastre.

Mihacarm pozele cu hainutze de bb sunt ale mele, le-am pus aseara, dar mie mi-a dat eroare si nu am crezut ca au aparut. toate hainutzele sunt primite, si reprezinta numai o mica parte din cate am. aseara m-am uitat mai mult la ele si mi-am dat seama ca sotul are dreptate, pentru inceput nu prea am ce sa cumpar, pentru ca le am pe astea si voi mai primi multe, asa ca voi lua altele, lenjerie pat, paturici, etc-cu toate ca s-ar putea sa primesc si asa ceva.

Marina 28+

burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Mai fetelor, e normal ca de 2 z beblusha sa miste f mult??, si f tare de ma doare burtica.azi noapte m-am invartit in pat, ma puneam pe dreapta imi dadea suturi ,dar tari, pe stanga la fel, si mi se intarea burtica.Plus carceii ma omoara...

Nu stiu cum sa va explic, dar parca joaca fotbal cu burtica mea, si acum ma loveste..pur si simplu sare burtica..

O sa-mi fac programare la eco pt sapt viitoare..m-as mira totusi sa fie f mare...dar daca ma i-au dupa lovituri ar cam fi, sau e doar sportiva..

AniS 28+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Anis, nu prea stiu ce sa iti raspund. Si fetita mea are zile cand loveste f. tare si f. mult. In ultimul timp insa s/a mai potolit, o simt mai mult ca pe o vibratie. Nu imi fac griji pt ca am placenta anterioara. De multe ori mi se intampla sa nu o simt deloc mai multe ore: atunci ma intind in pat si astept sa miste.
Oricum ea noaptea e mai activa. Ma si ma duc des la toaleta si apoi beau apa!
Pe mine insa ma incearca iar stari de greata. Azi dimineata si acum cred ca iarasi cred ca voi . Nu am mancat decat 2 oua fierte tari, un capuccino si cateva lingurite de nutella.
Ma duc sa imi cumpar niste lamai!!!

Mihaela 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor buna dimineata!!! OOPPPP ma scuzati e cam zi dar daca scriu pentru prima data pe ziua de azi am zis ca e dimineata!!!
am ajuns la birou si hai repede am scos foaia si am scris ditamai plan pe saptamana viitoare ca sa nu uit ce am de facut(intretinerea la plata, cumpar calculator, adus mobila copilului in casa si clar aranjat, spalat..., telefon fix - instalat in casa, sa fac analize, sa cumpar veioza, bbphonul, carut,) - deci planu e cat casa sa vedem ce reusim....
eri am cumparat stirilizatorul ca tot imi statea pe creer acel stirilizator - gata am scapat!!! Deci sant numai treaba ce sa mai... A al nostru tata pleaca o saptamana din tara ca, na, deplasari si delegatii pe sfarsit de an... ca numai cand nu trebuie apar tot felul de urgente!!! Asa ca saptamana viitoare sant si cu toata firma pe cap - constructii, vama, importuri, exporturi... mor!!! Si pleaca si cu masina mea preferata - pasatul!!! Ma oftic mai mult !!!

Adela 2006 - sa vezi ca noi nu ne-am gandit nici la numele copilului, adica tatso o tot striga Maia dar mai vedem noi daca acceptam, nici la nasi, nici la botez!!! Eu zic ca nu e obligatoriu nasul de cununie- stii de ce? pai nasii sant ca parintii de schimb al copilului, mai bine aleg unii la care sa tina copilul, si care sa tina si ei la copil, sa-i stie copilul nu numai din povestile noastre!!! Nu vreau de forma doar! A si o intrebare: Dar se poate mai multe perechi de nasi? Ca ii iau si pe cei care se cer si pe cei care cred ca sant buni pentru copil! Ca sa nu fie cu suparare si ca sa fie si copilul cu nasi adevarati.

Narumi - bine ai venit fata !!! Uite ca avem UM pe aceiasi data 16.04.2006 sa vedem cum o sa iasa copiii!!!!

daconst - se modifica DNP dar sarcina tot de 40 de saptamani se calculeaza, ideea e alta - sant saptamani cand copilul se dezvolta mai bine, altele cand stagneaza!!! si acum la tine a fost momentul cand s-a dezvoltat mai bine si e mai maricel si conform masuratorilor s-a modificat DNP! Insa asta nu schimba mare lucru ca ai sa constati iar la un moment dat ca se schimba! La mine la fel era si tot se modifica DNP - ba 26 ian, apoi 17 ian, apoi 11 ian, apoi 7 ian - si i-am zis dr. ca asa pot sa ajung sa nasc in decembrie!!! Atunci ea mi-a explicat ca s-a dezvoltat mai bine , dar asta nu inseamna ca nu stagneaza la un moment dar si atunci data DNP revine - oricum sub 37 saptamani e prematur!!!

Elenita - bine ai venit si tu ca esti si tu aproape de mine cu Un 18.04.2006 esti mai mare cu 2 zile sa vedem cum facem si cu copiii!!!

Anis ceea ce scrii tu cu miscarile copilului - la mine asta este de vreo 2 luni, misca continuu, mult, loveste tare, doare si toti zic ca e de bine.... la mine misca burta prin parti si mai nou e cas pe-o parte ca sta mai mult pe dreapta - asa ca daca isi catara pardonelul la mine in dreapta sub ficat apare ditamai galca si stau cu burta pe-o rana!!!! vede lumea cu ochiul liber ca am burta hop pe-o parte!!! Si cand loveste la fel!!!

va mai povestesc ceva dar mai tarziu, ca si asa am scris..... mult!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor haideti sa va povestesc ceva!!!

V-am scris eri ca am fost invitati la masa la niste cunoscuti (au un greeras de copil de aproape 2 ani dar e cuminte... nu am mai vazut asa copil cuminte, Daca i s-a facut somn o ia pe masa de mana si o trage spre camera lui, acolo il schimba, ii da sticla cu lapte si el adoarme singur. Deci efectiv ramane singur in camera cu sticla, dupa ce trage laptele se pune cu curu in sus si nani!!!! E copil nascut la 34 saptamani ca s-a iubit masa cu taso cand nu trebuia!!!
Si sa vedeti cu cine am avut onoarea sa stam la o masa!!! - MONICA (numai stiu numele de familia) care a participat la Dansez pentru tine cu IFTIMOAIE!!! al meu normal - (ca el nu ma cunoste nici pe mine in oras - numai daca ii sar sub rotile masinei poate sa opreasca si atunci nu ma recunoste, ci intai ma injura ca de ce ma bag sub masina - e chiar adevarat, nu e atent si nu are memorie vizuala la fetele oamenilor) nu a recunoscut-o pana nu l-am tras de mana sa-i zic cine e fata!!! Si ideea e ca am mancat ca o sparta - bai nu stiu ce au avur aripiorele si ce a avut piureul dar mai ales de ce a fost mujdeiul asa de bun!!! Dar am mancat de imi crapa pielea de pe burta!!! Bai sa va zic dupa asta ca ma ingras!!! Sa nu credeti ma ca ma ingras fara motiv - sa imi aduceti aminte ca la 11 seara mancam piure cu mujdei cu lingura!!! Asa ca nu va mai zic ca nu am urcat pe cantar de o luna sa nu ma sperii!!!

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 28 sapt si 6 zile

Mergi la inceput