Verdele de anul asta!

Verdele de anul asta! | Autor: Giana

Link direct la acest mesaj

Dragelor,am vazut ca se poarta foarte mult verdele.Si mi-am luat si eu o gecutza sport de la Tina R,bine-ntzeles VERDE!

Dar nu am idee cu ce s-o asortez.Cine ma poate ajuta?Eu nu am avut nimic de culoarea astain garderopa si evident nu am purtat pana acum.

Venitzi cu idei va rog ca sunt in pana

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

depinde foarte mult de nuanta de verde. merge purtat foarte bine verde cu maron, galben, caramiziu, si prin extensie cu multe alte culori, portocaliu, albastru, alb.....

asa ca da mai multe detalii !!!

si sa o porti sanatoasa si iubita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Este verdele acela inchis,ca muschiul copacilor.Scuze ca nu am specificat.

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Si mie imi place la nebunie nuanta de verde , oricare ar fi ea. Si o asortez cu o bluza alba, o esarfa galben caramiziu, cu nuante de maro..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

si mie imi place culoarea verde, dar de cand nu prea port, dar vor veni si vremuri buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

uite ce am gasit:

"nu exista decat doua reguli legate de combinatiile cromatice: 1. poarta culorile care-ti vin bine si 2. ai incredere in instinctele tale. Daca ti se pare ca o combinatie este nereusita, inseamna ca arata mai rau decat iti dai seama.

:: Limiteaza-te la 2 sau 3 culori la o tinuta ::

Efectul de curcubeu nu mai e la moda. Daca asortezi culori uni, alege doua nuante si combina-le, eventual adaugand o a treia culoare prin intermediul unei perechi de sandale sau a unor cercei colorati.

:: Imbraca-te in familii de culori ::

Cand ai strans suficiente haine intr-o singura familie de culori, imbraca-le din cand in cand impreuna (nu pe toate deodata, evident!). Desigur, vor trebui sa fie nuante care sa se poata asorta intre ele: un verde palid, de culoarea mentei merge ca nuca in perete cu un oliv inchis. In schimb, verdele menta se va potrivi cu un verde smarald, iar olivul cu un verde kiwi. (Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca toate nuantele de verde pomenite mai sus se potrivesc cu negru, maro inchis si nisipiu!). Cu alte cuvinte, nuantele trebuie sa aiba aceeasi tonalitate (calda sau rece). O singura culoare, intensa, purtata din cap pana-n picioare poate agresa nervul optic al celor din jurul tau, dar un pulovaras turcoaz inchis din angora va arata senzational purtat cu o fusta din stofa, de culoarea penelor albastre de paun. Evita efectul de stil schizofrenic, asortand un sacou intens colorat cu o tinuta monocroma si pantofi intr-o nuanta neutra sau cu accesorii intr-o culoare complementara, dar complet diferita.

:: Mare atentie la intensitatea culorilor purtate! ::

Pastelurile sunt puse in valoare de alte nuante deschise, in timp ce culorile intense sau inchise se asorteaza mai bine impreuna. Un roz deschis este minunat combinat cu bej, dar o nuanta de roz inchis va arata mai bine cu un maro ciocolatiu."

Mergi la inceput