Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (148)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

maddy, sanatate biancai!

marinela, m-a terminat poezia aia .

gabi, ce faci?

jadiiii, felicitari! hihi, si nu ca sunt rea, dar pe bune ca parca asa am simtit si eu, ca irina, ca va fi tot baietel.

ooo, doamne, gabi!!! felicitari! va fi bine! vai, ce craciun frumos veti avea: cu copiii langa voi si cu inca unul in burtica! si sa fie fetita!

mai, fetelor, m-ati zapacit complet! sa fie intr-un ceas bun!

uat?! si tonia?! mey, vorbiti serios? eu n-am citit? sanatate muuulta!

diana, ai reaparut! pai, ati petrecut in seara aia? m-am concentrat bine? a dormit cupilu' sau v-a chemat soacra?

anya, eu zic ca o sa fie baietel!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

salutare de dimineata, eu abia m-am intors de la epilat si copilul doarme adormit de sot.

Gina ai dreptate mai ales prin prisma experientei avute de curand. Eu una nici acum nu sunt sigura ca sunt gravida si ma gandesc ca poate m-am inscris prea repede pe o lista dar cu toate astea nu pot decat sa stau a astept. Si Anya si Valen au dreptate, e destul de greu sa stai sa citesti prin ce greutati trec alte fete mai ales cand isi doresc o sarcina. Eu cand eram insarcinata in 8 saptamani cu Vladut, prietena mea cea mai buna a pierdut o sarcina la 12 saptamani si am fost asa de suparata, plangeam la doctorita in cabinet de ce patise prietena mea si ea mi-a sugerat sa privesc sarcina mea separat de alte sarcini, riscurile sunt permanente dar asta nu inseamna ca si eu voi pati la fel. Cat despre prietena mea, a racit relatia relativ repede si nu puteam sa ii reprosez acest lucru cand stiam ca se uita tot timpul la burta mea si se gandea ca ea trebuia sa fie la fel. Anul acesta a nascut si ea o fetita si este tare fericita ca toate greutatile au trecut si am ramas prietene desi si acum cand vad ca se uita la Vladut ma incearca un sentiment ciudat, poate si acum se gandeste ca ar fi trebuit sa aiba un copilash cu 1 luna mai mare decat el.

Fetelor, eu sunt optimista si chiar daca doctorul nu imi confirma sarcina. De ieri am facut 3 teste si toate au iesit cu o linie roz intens si una mai putin intensa si imi aduc aminte ca am facut si alte teste inainte de Vladut care nu se colorau deloc si zic ca ceva ceva este... abia astept sa ajung la doctor sa vedem ce va fi!

Si eu tot pe iulie-august merg, mi-e greu sa incep sa reiau 8 capitole de mai-iunie si sa le cunosc pe toate fetele alea... prefer ceva nou!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Uite sa va dati si voi cu parerea la ultimul test facut, aici si aici.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Am un aparat foto care trebuie schimbat ca nu stie sa faca poze de aproape.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ege,am vazut pozele voastre frumoase.E adorabil de eleganta Ege in rochiile de seara.Nasol ca te "dezveleste" la sani pe frigul asta.Mihnea vrea doar noaptea si atunci pe post de suzeta.

Kristinutza,esti tare in ale concentratului.Am stat si ne-am distrat bine pana la 3,30 dimineata.Mihnea s-a trezit cu 5 minute inainte de a ajunge noi acasa.O sa mai apelez la "concentratiile" tale,platesc bine.
Edit:sa-ti spun ca Tonia trebuie sa nasca prin ian/febr.;cum ti-a scapat asa o stire?

Jadi,am vazut poza.Eu zic cum ca vine barza pe la voi.Sa aiba funda roz cosuletul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Am o dilema in legatura cu vaccinarea copilului.Pana acum Mihnea a facut variatele de Infanrix.Am inteles de pe la voi ca la un an se face prima data Priorixul(sau ROR;ROR e varianta priorixului?) si apoi dupa 1 sau 2 luni se face Infanrixul penta(adica cel facut si la 4 luni).Am inteles bine sau nu?
Intreb pentru ca dr. de fam. mi-a zis ca intai tre sa facem Infanrixul iar dupa cel putin o luna ROR sau priorix.
E ok si varianta asta?

Mergi la inceput

jadi, sunt 2 liniute .

diana, nu stiu cum am ratat vestea toniei. scriam si mi-era deja rusine de mine.
ma bucur ca a fost cu efect concentrarea. sunt taree .

radu meu e absolut adorabil, nu stiu, totul e perfect . a mancat dimineata laptic, a facut pp si kk la olita (muuult pp si kk ), pe la 10 am mancat amandoi cate un ou fiert, biscuiti si suc de fructe cu cereale, s-a culcat rapus la 10.30, s-a trezit vesel la 12 si ceva, i-am dat un pure de legume cu carnita de pui (un pre care a iesit absolut ingrozitor, nu stiu de ce) - l-a mancat cu cea mai mare placere, plus jumate de banana, suc de fructe, acum se joaca in cort - febletea lui.
a invatat sa spuna si el sa zica "ham-ham" ca ne zapacise cu un fel de "i-i" de fiecare data cand se auzea in cea mai mare departare de cartier un latrat cat de mic de catel.
ne pregatim de mers in cora si de primit dup-aia musafiri dragi. cosmin (barbate-miu) e super incantat ca mergem la cumparaturi . dar sunt convinsa ca din cauza de masina pe care nu se satura s-o mai conduca de colo colo toata ziua .

poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Merci Diana ca ne-ai laudat!
cu vaccinul iti spun cum am facut noi: la 1 an am facut Priorix, care este ROR iar peste cam 2 luni facem iarasi Infanrix...daca am inteles eu bine dr voastra v-a spus invers? poate iti raspunde dr Alina, ca eu nu stiu care ar fi diferenta...

chiar ma intrebam cand trebuie sa nasca Tonnia, in ian-feb deci...wow, mai ai putin!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Diana sunt doua variante, ROR si Infanrixul dupa sau Infanrixul si ROR dupa, depinde de pediatru... eu sunt la prima varianta, tu la a doua, eu zic ca nu e gresita nici o varianta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

de aici incolo sunt poze noi.

Mergi la inceput