Mamici de noiembrie - decembrie 2006(53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DBUNNY,
nu te mai supara ...,asa cum spunea si CHRIS,gindeste-te la cel mai important lucru...,acela ca bb este sanatos...si daca zici ca masura aiurea si ca parea ...ametit ,poate a si gresit....,cine stie?!?Ia uite la mine ...,de miine sint in saptamina 41 si nici un semn de la Crinuta mea...,stie ala de ce ti-a zis o luna....si oricum poti naste si la 42 saltamini.
ASIZA,
mooor de nerabdare sa-mi vad puiuta in brate ...,marti voi merge la control ...,poate se razgindeste ea si-mi face o surpriza placuta

dandusa 40 fix,fix,fix si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Pai dati-va seama fetelor ce bucurie pe mine luna trecuta cand mi-a spus ca-i marisor, eu deja faceam planuri ca poate iese cu 2 -3 saptamani inainte. Si poate iese cu 2 saptamani dupa...
Nerabdarea ma omoara (si durerea de spate)!

Dbunny36+ cu Dani mic in burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna burtici,

Am fost si noi ieri la eco si bb este oik, doar ca este exact in grafic cu greutatea...are 2 kg, deci nu este maricica deloc. M-am cam ingrijorat, ca inseamna ca se pitica sufera pt ca mami face prea mult efort... S-a intors cu capul in jos si a scos limba la dl dr :) si isi tragea piciorusul peste cap cu manutza, este atat de haioasa si o iub asa de muuuult!
La voi erau mai mari la 32w4d? Nici nu stiu, este cazul sa ma ingrijorez, sau nu?

Dbunny, nu te mai ingrijora, stai linistita :)

Dandusica, Crinutza ce mai asteapta??

Va pupacesc,

Pupicei, Ingeras 32+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Felicitari Anei si Porumbitei!!!! La Multi Ani si bebei cat mai cuminti, frumosi si mancaciosi
Cand ma voi intoarce din Bucuresti o sa am ceva de citit.. plus ca o sa mai fie lista completata la noi copilasi... ma apuca emotiile...
Abia am ajuns acasa, dar nu pot sta pe net... trebuie sa ma apuc de treaba prin casa, desi abia ma misc....
Sper sa ma hraneasca si in seara asta vecinii... (ce lenesa sint)
Pupici

Yagmur 32+ bebe Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Ingerash chiar ash vrea sa fiu in stare sa te lamuresc...dar is in bezna totala...a meu la 31+ 3 avea 2200...dar acum e posibil sa aibe 2.780 sau 2.450...cine mai stie ?

Dbunny36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Felicitari Ana si Porumbita!

Sa va traiasca puiutii! Sa fie sanatosi si fericiti si voi sanatoase!

Pupicei, Ingeras 32+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor acum vin si eu de la medicul meu de familie, care e o tipa cam dusa cu pluta! Mi-a zis vin sa imi iau concediu prenatal la sfarsitul lunii, am fost saptamana trecuta si m-a chemat azi fiindca nu avea carnetele de concedii la cabinet! Cand m-am dus azi a inceput sa urle ca nebuna ca ce vin eu acuma ca ea a predat situatiile la casa de asigurari, ca ea trebuie sa mai faca un drum pana acolo si eu nu stiu cat o costa benzina si kestii din astea , ca trebuia sa ma duc pentru concediu pana pe data de 15 ale lunii! Nu e prima data cand face asa, desi mereu am fost draguta cu ea...! Am o intrebare pot sa imi schimb medicul de familie acuma, mai ales ca nu vreau sa imi inscriu si copilul la ea !
FELICITARI NOILOR MAMICI SI BEBEILOR! Ma bucur ca sunt si fete care nasc natural si fara anestezie fiindca si eu vreau sa nasc asa, si mai prin curaj cand vad ce optimiste sunteti!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mai fetelor,ori eu azi rad din orice,ori voi sunteti haioase rau!!

mai devreme,yagmur cu cazarea in padure.acum Lorym care isi face singura galerie cu majoretele.chinico cu puricii porcului.si dandusa cu FIX FIX FIX. Asiza baleste dupa ciorba de burta .
si-uite-asa vin copchilasii intr-o veselie!!
hai sa facem galerie pt Lory,ca isi face singura!!!unde-am pus majoreta aia???
ank e cu morcovul!
dandusa,eu incep,ca vad ca ti-o iau fetele inainte altfel!
ALEX,vezi ca si fetele iti spun cat de frumoasa esti in poze? daca iti pui ceva mulat pe burta,o sa fii bestiala! pe mine m-a dat pe spate tunsoarea! eu am vazut sila mine,daca bluza vine de sus,larga,si ramane asa ,nu se muleaza sub burta,zici ca sunt ditamai.mareste diametrul,asa.noroc ca eu si fetele avem ochi si stim ca arati bine si ai arata simai si sexoasa.

ia uite si la roxana,cica ea nu are timp de nascut !!!
io mor azi cu voi!
marinelaf,tu stai cumintica la pat,ca noi mai avem!
noi,cu majoetele,p-aci!
danutz,daca nu apar bubite,poate sa fie deshidratare,schimba gelul de dush si da-ti acolo unde te mananca cu o crema hidratanta.

alexandra,ce spui de kokorina?????
hai,ca ma ingrijorez! e normal,saracuta,sa planga si sa intre in depresie,daca pe Sophia nu o are langa ea!!!dar nu e nici un pericol,nu??cum asa in alta clinica?? alta clinica sau alta sectie???da,sunt depresii postpartum,dar mai ales cand ai si ceva motive...of..ce sa facem pt ea?? cred ca nu putem nici sa o stresam cu telefoane,nu?? transmite-i pupici multi si sa aibe incredere in ea !!! ca o sa iasa totul bine!!

a nascut ANAAAAAAAAAAAA are 3400 grame si scor APGAR 10 !!!!!!!!!!!!!!
SA NE TRAITI DRAGILOR SA FITI SANATOSI ! multumim,danita pt veste!!

alooooooooooooo!! si PORUMBITA????????A anscut si ea ?? FELICITARI !!!!moaaama,natural fara anestezie,bravo curajoaso! sa iti traiasca!

nici nu am intrat in noiembrie si am pierdut socoteala la bebei.cati avem pana acum??

Mirona
,baga somn ,ca de luni,gata cu somnul!
Dbunny de la ecograf la ecograf difera,asta e.nu poti sa ieilitera de lege masuratorile lor.probabil mai credibil ar fi la particular,or avea ecograful maiperformant .
stai linistita ca nu scade,aia de la stat mai baga si din burta!
haha mai ai o luna,la ala luna e de 3 saptamani.
dolores,sa tre dea acasa,mami,ca e cam devreme,sa mai stea DAvidutu la caldurica,si tu aici langa noi,la barfica.
ingerasa,daca si tu zici cu gurita ta ca bebe este EXACT in grafic,cum adica e mai mica?? ori e in grafic,ori e mai mica!cum sa sufere?
plus,ca vezi si tu bine cu masurile astea!se pot insela.
stai linistita,ca un bebe care nu se alimenteaza si e prea mic,se vede,si iti spune imediat!
eu nu am mai facut eco de la 21 sapt,asa ca nu stiu cat are a mea acum la aproape 32 sapt.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mai am o problema! Cu streptococul asta de grup B deupa care alerg prin tot Pitestiul sa-mi fac analizele, am fost azi la sanepid unde cica se fac analizele si mi-au zis sa vin dimineata pe nemancate ca sa-mi ia probe din gura si nas....ori pe trimiterea de la medicul meu scrie clar cultura col pentru strepococul de grup B. M-au innebunit medicii astia din Pitesti!

carla2005 35+ cu Alexandra Maria

Cand viata te stoarce ca pe o lamaie, invata sa faci limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, cu mare drag pastrez ciorbitza...da' vii!!!!!
Cat priveste masuratorile, stai linistita, eu mi-am facut eco la particular, 2 aparate si 2 medici diferiti, interval 1 saptamana...la primul, bb avea 1500gr, iar dupa o saptamana, cica bb avea 1400gr ...eco oricum nu arata exact, e o marja de eroare de +/-400gr...ceea ce e muuult...asa ca no worries zic eu...bb tau e super ok...
Ingerasa, cum adica nu e mare la 2kg, la 32 saptamani????? Da' cat vrei sa aiba????? E super ok, stai linistita, in cartile mele scrie mai putin de atat...

V-am tzucat...

Oana 32+ cu Denis Cristian
Disney bb

Personality can open doors, but only character can keep them open!

Mergi la inceput