Ati mai iantalnit cazuri sa aveti ca un ciclu in ziua 15? Eu sunt destul de speriatapentru ca de obicei am ciclul foarte regulat si acum m-am trezit cu aceste pete care ma tin deja de 4 zile, si am dureri ca la menstruatie. Zilele trecute am fost la sauna ma gandesc sa fie o consecinta a caldurii din sauna?
NU am cheaguri, dar acum vad ca petele maronii au inceput sa devina rosu aprins. Chiar sunt in panica!!!!
Poate sa fie nidatie daca zici ca nu ai cheaguri.Mai asteptam sa vedem ce zic si fetele.Pup
anca
poze nunta
Si mie mi se mai intampla.In primul rand este lipsa de progesteron cred,eu daca nu-mi pun utrogestan prin ziua 21 maxim imi vine.Oricum dute la dr si spune ce si cum!
"La vita e bella"
poze
marea inghetata
Mergi la medic URGENT. Tocmai am avut si eu asa ceva, m-a tinut o sapt. Dr. mi-a zis ca poate sa fie ovulatia. Mi-a facut eco vag. si chiar asa era. A zis ca se mai intimpla. E prima data in viata cind patesc asa ceva. Eu CM f. regulat.
MAine dimineata ma duc la Giulesti, pentru ca oricum aveam programare acolo la Dr. Dracea si o sa-i explic si de aceasta probleme si o sa va tin curent si ce-mi spune de Fiv-ul care vreau sa-l fac.