Somaj

Somaj | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

incotro trebuie sa o apuc pentru un dosar de somaj? unde trebuie sa ma interesez de actele necesare?
sper ca daca sunt gravi nu e un impediment, nu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

imi poate muta si mie un moderator subiectul la generale pentru o zi, sa primesc un raspuns? va rog mult!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Aici http://www.bucuresti.anofm.ro/!
succes!

Poze

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim26 spune:

Trebuie sa te duci la Agentia de ocupare a fortei de munca din sectorul in care locuiesti. Acolo vei afla totul despre actele necesare pt. somaj si vei putea cere informatii. Nu este nici o problema daca esti insarcinata. Si eu am intrat in somaj cand eram insarcinata in 4 luni. Totul este sa indeplinesti conditiile, adica sa fi avut stagiu de cotizare la somaj de 1 an in ultimii doi ani premergatori depunerii dosarului. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

fetelor, eu am o prietene care este aici, dar si-a platit cotizatia la casa de pensii de mai bine de un an in romania.Intrebarea mea este, ar putea sa ceara somajul cand se duce acasa?Daca in somaj este insarcinata, ar putea sa primeasca alocatia pentru copil.
Ea nu are acte aici, deci din spania nu va primi nici un ajutor.
multumesc pentru orice raspuns.
megbeng, sper sa nu te superi ca intreb aici, dar nu merita sa deschid un alt subiect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Olim, din cate stiu eu, la casa de asig. se face un ctr simplu, prin care beneficiezi doar de somaj si asig. de sanatate (parca si pensie), nu si de indemniz. ingr. copil. Daca ma insel, sa ma corecteze cineva.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

multumesc pentru raspuns

Mergi la inceput