Tocmai ce am primit un pliant YR. Ce parere aveti de produsele lor? Va place ceva? Oare merita banii?
Eu am cumparat doar un Ode a l'amour cu arome de citrice si nu am fost incantata.
PS: Subiectele pe care le-am gasit eu pe tema sunt arhivate, de aceea mi-am permis sa deschid unul "proaspat".
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Eu folosesc doar un demachiant de la ei, stratificat (alb la fund si albastru desupra
) si ma inteleg f bine cu el... Ia toate urmele de tus, rimel, fard.
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,2 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
nici eu nu prea sunt incantata de produsele lor, am comandat rimeluri, geluri demachiante, o crema da fata cu proretinol si niste geluri de dus, crema nu mi-a mers, rimelurile sau demachianturile de ochi la inceput am fost incantata, apoi pe parcurs am facut o alergie la ochi, mi se inroseau ochii si imi lacrimau, am mers la doctor de nenumarate ori, in final a cedat dupa ce am incercat tot felul de picaturi.
ideea e ca nu sunt deloc naturale asa cum se lauda ei si sunt pline de chimicale si nu stiu pielea mea reactioneaza super rapid cand ceva nu-i convine, dar care mai sunt naturale...
Ok, multumesc de raspunsuri.
so, arunc pliantul de la ei, ca in cazul acesta nu ma intereseaza.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Cel mai destept cedeaza primul
Draga Felicia,
depinde de fiecare ce produse ii se potrivesc. tot timpul ce ii place uneia poate sa nu se potriveasca de fel celailalte. Mie personal imi plac chiar foarte mult produsele Yves Rocher. In special gelurile de dus, care sunt cele mai bune din cate am folosit pana acuma.
Un pic off topic:
In Constanta, s`a inchis magazinul YR de pe Stefan cel Mare, cel aproape de Piata Grivitei.
Aveti idee daca s`a deschis alt magazin in alta zona? Mersic ! ![]()
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!