Aspirante optimiste > 20 ani (10)
Lista aspirantelor care vor deveni mamici:
Victoria(Veronica), Gabela(Gabriela), Pepsica(Antonia), Pia (Oprina), Tumpi(Ionela), Codri(Codruta), MirelaV(Mirela), Alinuche(Alina), Cornelia1172(Cornelia), Valentinag(Valentina Georgeta), Lulu77(Alina Mariana), Mariaa(Maria), Gabid(Gabriela), Salmida(Adia Florentina), Ioana1971(Ioana), Speranta(Angelica), Robert(Robert si Alina), Ilie si Suzana(Ilie si Suzana), MadalinaM (Nina), Remy(Camela), OtiliaLia(Otilia), Lucia Munteanu(Manuela Lucia), Ilenya(Ileana), Camisv(Camelia), flory76(Florentina-Iuliana), irinacodrina(Irina Codrina), gogosar(Natalia Anca), giugiuca(Irina), steliana04(Steliana), deca(Carmen), dinah(Elena), Anca Wish(Ana-Maria), lachione(Mihaela Laura), Chi(Cristina), claudia123(Claudia), asi(Stanca-Ioana), ardit(Afrodita), Alexa Ioana(Roxana), Felicia(Felicia), nounou(Florina), eorgianaI(Georgiana), LindaG(Linda), danap( Daniela), musete(Laura- Lucia), heleny(Heleny-Elena), Gabriela Elena(Gabriela Elena), Floran(Florina), Ileana(Ileana), adimercedes(Adriana), Lumit(Luminita-Violeta), nicol78(Elena-Nicoleta), pusichet(Ana Maria), Costi(Elena), Fanta(Stefana), zisaCami(Elena-Camelia), elli(Manuela), andra10(Andra), Liana30 (Mariana), Salomea(Elena), Jonica(Ioana), Marunzika(Ana Maria), Natalia26(Raluca Elena), thea_m(Teodora), dedi(Adela), ela2004(Ionela), GildaT(Eleonora), puiusu(Oana), bibyrox (Rozalia), Anku(Anca Cerasela), danangie(Daniela Angela), luli( Mirela), lauion(Laura), floarea de colt(Ana Maria), Carmen e( Carmen ), Pmihaela(Elena Mihaela), dionisiade(Florentina), iepurila(Irina), Anca(Anca Mioara), Avalon(Adriana), Roxee(Raluca), Sheherezada(Florentina), adya(Adina), biancaxl(Bianca), zamfir.mel(Mihaela), Lauricipani(Laura-Alexandra), andicu(Andreea), Carmen.cita(Carmen), Elenya m(Mihaela), Crinuta 71(Ioana), Ioana-Cristina(Ioana-Crisitna), Pis(Mihaela-Felicia), barbye(Mirela), diciu(Anda Gabriela & Paul Tiberiu), Madada(Daniela Florentina), Mirga(Mirela & Gabriel), danuta_c(Dana), adi95 (Andreea), marrina(Monia), cristabb(Mihaela Cristina), Mihaela V(Mihaela), didi-anda(Anda Ioana), nanuk(Gabi), dyana(Diana), simonette(Sanda), lucia_1(Lucia Elena), georgiiana(Georgiiana Alina), Silvana Popovici(Iuliana Silvia), cami30(Camelia Veronica), camy062004(Camelia), Dyana(Diana), stefaniaro(Stefania), Oana T(Oana), july_g(Iulia), motanik(Andra), iepumic(Anca), cornelianeli (Cornelia), adela achim(Maria-Adela), adiutza(Adina), kriss79 (Cristina), mmc_nd(Malina-Mihaela), claucia(Claudia-Ioana), florentin156(Rodica), Olguttza(Ioana Alexandra), Aissa(Cristina), Danyalo(Elena-Daniela), ancuta_stan(Ancuta-Elena), Dana n (Daniela), danotino(Daniela Claudia), cherry22, antosit(Antoaneta), kla78(Claudia), Andrusha(Andra), Tabitha (Ioana), bubuleana(Georgiana), Elise, Irinush4u, miki-miki (Mihaela), BiancaB(Bianca), Mirela_1(Mirela Carmen), nusy (Marinela), NanaMotoc, Daniela76(Daniela Gabriela), Ionara23 (Ioana), Aniast72(Andreea), geo ionita(Georgiana), Corinuk, Mary14 (Geanina Maria), Sadaf, Mica-mica(Mihaela), zozela(Marilena), Adhnana (Caterina), LoredanaG, kitty_nic(Cristina Valentina), BIENCUTA(Bianca), Miramar(Cosmina), carmencyta(Carmen-Mihaela), sorceress(Florina), eseea(Felicia), Tzuca74(Ioana), mormelvio(Mihaela-Magdalena), alibebe(Alina), mihaStroescu(Mihaela), Ioanatugs(Ioana Tugs), Carmen_Marieta, pupesita (Mihaela), valicutza(Valentina), ayna(Corina), Stelutza_36, helga, oanademunck(Oana), didi-edi, iuca(Viorica), Moira, cris.do, Olivia26, leo_71(LEONORA -OLTITIA), Sheritra(Adina), marryan, voicu_bebi, cicina, marianna, nucutza(Irina-Felicia), daciovi(Daciana), aurel_cris, turturica, ralu76, carmenpit, Gabriela- Elena, tumpidunki, Andrada.P, nushulica, mita.2000, laviniaN(Lavinia), Nadya, Al�, Michellex, floriscris, brianna, MP_Julya, roxx, blueeyes2003(Mirela), irlandeza(Marinela), luy(Luiza), catty(catalina), iliuta, oanabbb, helicom, claui, lorinaoo1, selina-d, iazminn, brabe, amameda(Meda), poki, rox dox, clarissa, geany bc, mi_a, Zenobia, Nikunikalai, ancadragoman (Anca), Sim Stoian, andriushca (Andreea), estecri (Sorina), AndraZ (Andra), Anaoi (Ioana), Kory (Mary), Luna1, Carla28, Oana_2006, mychydutza, Micky2007, NanaMotoc, Lucia28,Nichi,noela carmen,Gabitzu37, Laura Ioana
-ute foste aspirante:
Georox, Mirona (Mirona), Amy-@my, Lorym, Simo29(Simona), Dbunny, Dacicica(Daciana), danita, gheorlan (Simona), RUXMAX(Ruxandra), ingeras26a(Andreea), Bety(Beatrice), Cristinna(Cristina), TERBITZA(Florina), alydumy(Valentina), kateryna(Elena-Georgiana), iriss27(Irina), marinar(Marina), aventura, danni, mari-lu, karra 80, alionushca(Aliona), loina_ln, claubd, Alinatxa (Alina), tzontzonel, monica_b, katthy(Ana Catalina), Tanya, vas, Amely(Diana), gabiu(Gabriela), CHOWPERSA,Tanya(Elena Mihaela),Mcrissa(Cristina-Daniela), Raza de Soare (Nicoleta), IULIABRAILA(Iulia), chiquitita, addinel, stancutza(Diana), Tmihaela(Mihaela), Alexia28(Mihaela), PamELLA(Gabriela), doxinu,
Mamici, foste aspirante:
mishi(Mihaela), dandana(Daniela), RO-ANA(Liliana), mexxa (Andreea), Madyn (Nicoleta - Magdalena), nastad(Doina), Karula (Raluca), romaniaau(Florina), dariana (Aurora Cristina), Alisia (Alina), Annaa(Ana Aurica), martha78 (Mihaela), Ionica, alina constantin(Alina Ioana), floricika (Florentina),anangel_lexi (Alexandra),osna(Svetlana),mamiFlori,Beatrix (Melania)
Doamne Ajuta sa avem cat mai multe gravidute la acest nou capitol!
Raspunsuri
Luna1 spune:
Iar eu raspunsesem la celalalt. N-are nimic, ii dau cu copy paste.
Deci...
Salutare fetele! Ce mi-as dori sa vin si eu la intalnire cu voi mai ales ca sunt cazuta in butoi, aseara am intalnit o prietena (mai degraba cunostinta) care mi-a spus ca s-ar putea sa fie insarcinata. Aveam pe buze cuvantul"felicitari" si probabil mi se luminase fata cand mi-a zis "aaaa, nu ca nu-l pastrez, sunt obisnuita cu accidente nu e primul avort". Imi venea sa o strang de gat. I-am zis si sotului si nu ne-a venit sa credem ca asa ceva e posibil. M-am gandit cat mi-a luat mie sa raman gravida prima oara si cat imi va lua probabil si de data asta, m-am gandit la voi toate si nu imi venea sa cred cata inconstienta.
Catty imi pare rau ca ai fost suparata ieri. Si eu sunt in perioada ovulatiei si sotul aseara era f obosit pentru ca are mult de lucru chiar si de acasa asa ca l-am lasat in pace. Ma voi ocupa insa in seara asta de el.
Probabil ca si tu. Lasa ca peste doua sapt cand faci testul si va fi cu doua liniute ai sa razi.
Pupici tuturor.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
kriss79 spune:
quote:
Initial creeata de mychydutza
am incercat sa deschid nou capitol ..............sa stiti ca sunt norocoasa de felu meu!!!!!!!!11
mihaela
Da copy-paste pt. listuta!!
Poze
Incercari bebik
Cristina
kriss79 spune:
Mi-am permis sa completez cu listuta! sper ca nu s-a suparat nimeni!
Poze
Incercari bebik
Cristina
amameda spune:
mychydutza, felicitari ! Acum da clic pe foaia cu pix - editeaza prima postare si pune listuta cu aspirante la inceputul capitolului.
MEDA
amameda spune:
Scuze Kriss79, am crezut ca mychydutz a urmat sfatul tau si a copiat listuta.Am baut prea multa cafea astazi si sunt cam agitata si neatenta.
Mychyacu editeaza inca o data si coloreaza si tu listutele.
MEDA
kriss79 spune:
no problem
a copiat-o, dar nu a prelucrat-o.
Miky, cand ai timp coloreaza fonturile!
Poze
Incercari bebik
Cristina
mychydutza spune:
da asta da problema..............nu mi=a iesit cu coloratu............. cum se face?
mihaela