Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)
Raspunsuri - Pagina 14
monica70 spune:
MARAKI pai vinde-le ,ca nu-ti strica niste bani.Si n-are rost sa dai kg de bani pe jucarii scumpe,ca tot se plictisesc repede de ele si le strica.Cel putin nebunatica mea !
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
maraki spune:
Moni sant super jucariile, pai masinuta si catelul nu le gasesti aici sub 5-6 euro.Am vazut niste poze de la prietena mea si mi-am dat seama ca Angelo avea jucarii de bebelus mic si m-am gandit sa-i cumpar ceva
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
asteryaro spune:
Jucaria preferata a lui Razvan: o punga (sacosa) innodata (ca sa nu si-o puna in cap, sa se sufoce). Doamne, ce-i mai place cum fashaie! Si, bineinteles, baloanele de 20 de mii lei vechi. Da' de alea mie mi-e frica sa nu-i pocneasca in ochi. Asa ca mai rar vede baloane.
Uitam: palnia mare de la bucatarie! Este mort dupa ea. Este si rosie, poate de aceea. Trage niste concerte cu ea.....
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
http://community.webshots.com/user/astery100
monica70 spune:
Mai dar sa vedeti chestia aia la paralele ce faina e,o sa o filmez odata sa vedeti cum se misca,Diana plange daca nu i-o dau,iar daca i-as da-o o rupe in doi timpi si trei miscari Asa ca i-o arat de la distantza ,dar celelalte sunt faine ... le poate lua si se rup mai greu.Fug ca plange ...
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3
monica70 spune:
ASTERY ia filmeaza-l pe Razvan cu palnia Si eu am una rosie,i-o mai dadeam cand era mai mica,acum am uitat de ea,dar stiu ca ii placea si ei. Dar ei ii palc toate prostiile ... pana se plictiseste de ele ,evident.
miri_mik spune:
multumesc fetelor pentru explicatie. matematic, deduceam si eu asta, dar prima data cand am facut testul n-am avut nici pe dreaq. e drept ca am mancat imediat dupa ce-am iesit, ca er aora de mancare, dupa ceas. dar acu mi-am pus intrebari:) vad eu rezultatul maine.
maraki, va sa zica...ai o pretena scriitoare? la cat sunt de talamba in prima faza ma gandeam oare despre cine vorbesti:))) hai sa-i dau un pupic lui angelo, asa de aniversare! sa creasca mare si voinic si sa vina tati repede acasa! muuuuuuuuuuuuuuah!
mirela10, denisam? la voi n-au ajuns cartile? ati ramas de caruta:) ca in rest, in afara de fetele din ro, doua parca, ce trebuie sa o primeasca, toata lumea a citit-o si dam startul pt un nou topic:) si in america stiu sigur ca a ajuns in 3 zile. intr-un colt de america. acu n-o fi canada mai cu mot:)))
deea, daria se da pe leagan in picioare? ei, la faza asta noi suntem...cazuti pe spate de admiratie:) apropos, am fost ieri la o adunare, si l-am luat pe bruno cu noi, evident:) l-am dat "la paralele" la car euna dintre fete, a venit si mi-a facut cruce pe frunte, ca nu-s normala ce-i fac lu topilu:))) am ras de m-am spart:)))
gata, am pus fabrica de bale la somn si asteptam sa apara tati de la kikido. pusici!
ps. nu mai stiu cine a zis d emazare pt copil, moni parca, da... pe cai, ca se filmeaza, fac si eu:d
miri_mik, fericit mamik si bebe bruno, pestisorul auriu (28.02.2006)
monica70 spune:
Diana a papat piept de pui cu morcovi ,tzelina si pastranac,iar acum ... are liber la pufuletzi .Macar in curand ne trezim cu alta jucarie,ca e pe terminate punga.Atat ca astea nu-s asa de muzicale,dar destul "canta" ea .Hopa, ca a vazut bibe cu suc,ma pun sa i-l dau ca a inceput sa planga dupa el
maraki spune:
Miri eu am zis de mazare, a mancat foarte bine, eee..am zis si eu asa sa sune mai frumos Trebuie sa vina socroseniu sa ne duca la spital, revin pe seara, pupici la bebei
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
Denisam spune:
Salutare,
La Multi Ani ANGELOS, un pupic dulce de la Emma si mama ei si sa-ti vina taticul cat mai repede acasa!
O sa va raspund pe rand, dar sa va spun ca noi nu suntem bine,eu is cu dureri de ase, nu ai descriu cata suferit aseara si de ce sunt treaza dela ora 4 dupa ora noua, asta e, incerc si eu sa am grija de mine,de Emma si sa fac ce pot.Multumim de ganduri tuturor-pupici.
Mirela- am facut analize, astept luni rezultatul, sper sa fie cat de cat ok, sa nu imizica medicul ca mai a 2 luni, ca atunci chiar c atreb sa termin etstamnetul in 2 zilePupici lui Dani!
Miri-nu am primit cartea din pacate, eu is mai departe, de..Pupicei lui Bruno!
Astery-Nu m-am referit latine cu Razvan, si n ucred ca tzi-am tzinut o teorie, am considerat ca tzi-am dat un sfat prietensc, dc vrei sa il urmezi bine, dc nu iarasi bine, si era normal sa itzi spun ca Razvanel atunci la 8 luni nu trebuia totusi sa pape la 2-3 ore cate ii dadeai, dar cum ziceam, m-am invatzat minte sa mai dau sfaturi.
Felicitari pt progresele lui si bravo tzie ca stai atata afara.
Vroiam sa itzimaizic ceva de mersul de-a busilea, dar tzi-a spus si Moni si araki si probabil sfatul meu era inutil
Bombo-Emma stii ca nu papa decat 600 ml de lapte cu cereale si maxim 3 mese de solide,si chiar dc am zis ca Jasy e mai tare la kg, am precizat de multe ori ca arata f. bien, doar stii asta, potyzi sa te utzi si in ura. Si am zis ca nu pare grasutza cum nu pare nici Emma care e chiar cu 2cm mai lunga, dar sanatosi sa fie, asta conteaza-pupicei si sper ca atzi petrecut fain ieri!
Moni--super ce ai papat, si eu mai pap asa cateodata inainte de cm, si adevarat ca nu pun pe mine, iar eu zic ca Dia e duracella pt ca ai bagat cioco la greu cand erai gravida, dar si pt ca tu esti iute, cum si Emma seamana pe amindoi cum zici tu, desi la fizic e leita tasuldeocamdata. Eu cred ca atunci cand va merge singura va fi dezastru si se va subtzia in max 2 sapt, la cate face ea si cum le face, asa ca eu nu-mi fac griji.
Emma schimba hainele asa mici pt ca eu sunt mama nebuna si ii au prea multe tzoale uneori ca imi plac si acu ma gandesc ca dc nu mai apauc sa fa al 2-lea copil macar pe ea sa o tzin si sa ii ofer tot ce pot-da rii plac is ei o groaza de chestii ciudate- carligeel de rufe, toate jucarele ale amici d ela ouale Kinder, pilnie, buretele tzepos de la bucatrie, pungiel sa le scoata si sa faca -bau cu ele, firele toate sa mi le ia si sa le traga de unde sunt, acum roade abslut orie, sticla de bere ca e rece, capacele ii plac si dupa ce se joaca le da si o limbasi ar mai fi multe de spus.Pupicei dulci !
Anas- sanatate multa lui Tibi, pe Emma a tzinut-o nasul 2 sapt, sper lui sa ii treaca mai repede.
Giova- pozele sunt in;
www.dropshots.com/dragost
Deea-pupicei Dariei, cred si eu ca a fost agitata cu atata lume pe capul ei.
Si pt fetele care ziceau ca Emma e grasa, cred ca dc atzi vedea-o in realitate, v-atzi schimba parerea imediat, cand atzi vedea cat e de inaltasi ce face, nu atzi mai zice ca e grasana ci bien dezvoltata, are falcutze e adevarat dar mai totzi beblasii au.
Important e ca bebeii nostrii sa fie sanatosi si sa ne bucure mereu.
Mai e putzin siincepem lista sarbatoritzilor de 1 an, voi atzi simtzit cum a trecut anul asta/EU nu prea, mi separe caa zburat.
AnaM, Andiaro, Silvi,Janina, MArch si restul- unde suntetzi?Pupicei!
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
szaboali spune:
quote:
ALI sigur n-ai facut-o pe Iarina cu Ghitza ? Ca asta e fan usturoi
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni