Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (105)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Mire..spor la creatie...Si la Dani dintisor un
Cristina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

NICOLE ce fain ca ati fost la Sinaia! Bine ca mai dai cate un semn si tu!

Mai am uitat esentialul!Cand s-a trezit Diana am lasat-o in patutz sa se mai joace si sa vorbeasca pe acolo singura,n-am bagat-o in seama.Cand a inceput sa ne strige mai tare si rastit am aprins lumina si cand am vazut-o ... Isi daduse jos salopeta - si-a tras jos fermoarul - si ii ramasese doar pe jumate partea de jos,iar sus era la bustul gol

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Nicole pupici si de la noi.
Monico, poi ce sa mai spun?

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Intre doua kk-reli sa va mai zic ...
Piureul de fructe de azi a continut pe langa o banana,un mar,cereale si biscuiti (opera lui Ghitza ca eu pun ori una ori alta) si fructe din compot de ananas. A iesit asa de bun ca l-a mancat Diana repede,aproape ca in zilele bune!
Aici ploua,e innorat si n-am chef de nimic ,dar ce a fac,merg la bucatarie acum ca am en gros de facut papica.Pe sotz il las s-o adoarma pe Kk-rel!

A si apropo, surorile Dianei se inmultzesc exponentzial

NICOLE astept filmele si pozele,mai vin din bucatarie in control ,asa ca vezi,primesti daca nu te ti de treaba!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3

Mergi la inceput

ASTERY pai programul de kk-reala in primul rand
Pai ce sa zici,ce mai face Razvanel,cum se joaca,ce progrese mai face,ce mai papa,ce mai faceti pe la plimbare...ai ce, numai sa vrei
Fug,dar revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Sa scriu, atunci...
Un mare progres a fost ca merge in 4 labute, prin pat, caci pe jos mi-e teama inca sa-l pun, are obiceiul sa se mai tranteasca in freza.
Kk face de 2 ori/zi .
Papa orice si oricat, numai ca eu, mama buna, il tin la regim: fara fainoase, cereale etc. E bine.
E cumintel, in general, dar marait de la dinti: avem 5, pana acum.
La plimbare avem o partenera constanta, Teodora-Teutzu, si pe mamica ei. Fetele din Buzau stiu cat este de frumos in Crang, pe bulevard (Balcescu), este o toamna SUPERBA rau, mai. Frunze galbene, ce cad din copaci, castanii infloriti a doua oara.....
Nu avem un traseu stabil, mereu altul, si tare ne mai place.
Razvan inca este un copilas sperios: orice ii suna anapoda, se pune pe un plans de sare camasa de pe el.
Este tare dulcel, rade, zambeste, doarme toata noaptea. Se mai trezeste cand o pierde pe suzy, dar i-o dau repede. Are un soricel cu care doarme in bratica.
Din cauza ca avem pat pliant, nu stiu cand si cum se va ridica in picioare singurel, in special si din cauza funduletului greeeeeeu... eu astept acest moment ca sa-i cumpar premergator.
Cu cateva zile in urma, inca mergea cu spatele de-a busilea, si se dadea singur jos din pat. Ma rog, este un mod de-a spune, eu fiind intotdeauna in spatele lui.
NU am cazut inca din pat si nici din carut. Doamne fereste, caci va face crater!
Mor de dragul lui, v-ati dat seama. Si eu fara el nu pot sa stau.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery

http://community.webshots.com/user/astery100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna dimineata,
Si noi am fost matinali tata s-a trezit la 5 Iarina la 7 si pe mine m-a trezit papusa miscatoare,intram si noi in clubul miscatoarelor.
Monica ce mult ai papat tu ieri dar asta e ce sa faci daca nu se pune...asa sunt si eu ,mai papa si pe la 12 noaptea daca atunci imi vine foamea si tot nimic in plus.
Si zici ca a papat Dia sarmale eu i-am dat la Iarina dar nu a vrut sa pape. si-a facut greata.
Denisa da cred ca e fan usturoidar bineinteles ca nu ii dau zilnic iar despre papica poate vrea sa mai faca si Emma putina cura de slabire ca Iarina a tot facut de cand lumea
Giova spor la mutat, pai nu e nici o problema ca nu a vrut Marcolino usturoi,ai facut proba el in schimb papa altceva mai cu placere decat Iarina .Brovo curajosului si tu care ziceai ca e fricos...uite ca ti-a aratat ca te inseli.
Anasebe dar tu numai atat? te-ai prapadit de ras...nimic mai mult? la frumuselul tiberica fara frica.Mai zi si tu ceva...
Astery felicitari pentru plimbareala in 4 labute,noi inca nu servim asa ceva . lui Razvanel.
la toata lumea
...revin

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

M-am intors de la oale (am trei pe foc si urmeaza sa pun si in cuptor carnea,dar am zis ca astept macar unul din ochiurile aragazului sa il pot stinge,ca fac sauna acolo)
ASTERY asa te vreau Bravo ca merge in patru labe,ia pune-l tu si pe jos ca o sa prinda viteza.Si Diana a luat-o in bot en gros,asa se invatza!
ALI eu n-am incercat cu usturoi,dar ma inspiri,asa ca o sa incerc,sa vedem la ce meniu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani!!! Angelos sa cresti mare,frumos si sanatos.
Monica pai eu ma gandeam sa ii pun in orice imi refuza..adica in aproape orice dar oare pot sa ii dau in fiecare zi? ca asta nu stiu...si sa nu fac ceva prostii.
Mirela spor la pregatit discursul si la Dani.
Nico tie si Dariutei, cred ca i-am placut si ei la Sinaia.

la toata lumea.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nu ma dati disparuta fetelor! Pur si simplu nu am timp sa scriu. Pana citeeeeeeeeeesc....uit ce vreau sa spun si plec la treburi.
Ali A fost Alex superamuzat de faza cu usturoiul. Buna treaba ai facut!
Mirela Nu sunt mami suparata, de ce-as fi?!
No, Tibi e racit. Ii cruge nasul ca la robinet incepand de vineri. Nu are temperatura, nu tuseste, nu nimic, doar muci, multi muci. Noroc cu batista bebelusului si Karvol-ul pe timp de noapte (Ioana). Azi deja parca e mai bine.
Luminita Eu l-am pus pe Tibi in premergator si regret. S-a lenevit si merge pe varfuri. Evident ca o sa-si corecteze mersul in timp, dar acum .....asta e. Oricum nu l-am mai folosit de 3 saptamani si progresele copilului sunt evidente.

LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri.

LA MULTI ANI ANGELOS!
Va pupicesc pe toate.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput