Mea culpa...

Mea culpa... | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Am citit cu uimire citeva replici dintr-un post care face referire la revocarea Gabbrielei din postul de moderator, de pe forumul www.supereva.ro http://forum.supereva.ro/forumsupereva/default.asp

Consider ca este necesar sa imi exprim si eu parerea.

1. Prin numirea Gabbrielei moderator pe Supereva am facut o greseala. In primul rand imi cer scuze fata de moderatori pentru ca am luat o decizie fara sa ma consult cu ei. Noi suntem o echipa si toate hotararile le luam de comun acord. De data asta m-am grabit si nu i-am consultat.

2. De aici, a intervenit si conflictul de care imi pare sincer rau. Revocarea Gabbrielei.

Ceea ce nu inteleg sunt urmatoarele:
1. Aici este forumul DC si se discuta despre o decizie care s-a efectuat pe teritoriul site-ului Supereva.
Ma asteptam ca nemultumirile, masa si dansul sa fie pe forumul de acolo si nu aici.

2. Mi-am cerut scuze personal Gabbrielei prin doua PM-uri. A fost o discutie foarte civilizata si am ramas cu sentimentul ca ea a inteles care a fost problema. Nu ma asteptam sa vad cum ea, se da in spectacol aici pe DC si cere explicatii si scuze publice pentru o chestiune pur admnistrativa intimplata pe alt forum...

3. Noi nu suntem obligati sa dam explicatii pentru deciziile noastre - acesta fiind un forum privat.

Dar, pentru ca este un gest principial, Gabbriela, imi cer scuze inca o data - pentru faptul ca te-am pus intr-o situatie pe care te-a afectat. Iti promit ca acest lucru nu se va mai intampla in viitor.

4. Toate persoanele care nu isi mai gasesc locul si sufletul pe acest forum, intelegand doar sa incite la scandal - ne-aducind nici o valoare acestei comunitati extraordinare - sunt rugate politicos sa ceara inchiderea contului pe DC. Consider acest gest unul de onoare.

Noi dorim sa tinem acest forum select, prietenos si in primul rand informativ si de ajutor.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
NOU:www.supereva.ro