Ce cadou pentru bebe de trei ani?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns azibel spune:

Cand baietelul meu a implinit 2 ani a primit numai masini..,toata lumea gandeste ca daca e baiat ii plac masinile,iar el e foarte incantat 10 minute iar apoi nu se mai uita de ele,nu-l intereseaza.Eu ma bucur cand primeste cadouri pe care le foloseste mai mult timp,de exemplu Lego,de care nu se plictiseste,sau carticele.O tablita de scris ,din acelea pe baza de pulbere de fier si magnet,un set de animale-domestice,salbatice ,dinozauri,pesti-se gasesc in pungute ,le plac si sunt si 'EDUCATIVE'ca sa zic asa..Am mai vazut niste masini ,elicoptere care sunt cu niste suruburi mai mari si au in cutie surubelnite de diferite forme ,chiar si una cu baterie pe care copilul le foloseste sa desfaca jucaria respectiva si sa o monteze la loc,aveau niste omuleti sa-i pui pe acolo;
Ideea ar fi ca i-as lua ceva care sa aiba si o parte instructiva si pe care sa-l poata folosi in mai multe feluri,sa nu se plictiseasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Ii plac desenele animate?Cumpara-i o caseta video.Ii place muzica,casete cu muzica ptr copii.Va pleca la mare?galetuse si camioane cu lopatele si dif figurine.De 1 mai la mare am privit o dimineata intreaga cum un baietel de vre-o trei ani se juca in nisip cu un set de lopatele galetusa..etc.
Anul trecut i-am cumparat unui baietel de trei ani un balon de cauciuc cu urechi pe care se poate aseza cu fundul si sari prin casa.A fost superincantat.Sau o periuta de dinti electrica.Sant atat de incantati de ele la inceput incata s-ar spala toata ziua pe dinti.

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Ai dreptate Azibel, in ceea ce priveste masinutele, de aceea eram asa debusolata ce sa ii cumpar, dar acum cu toate ideile voastre sigur voi gasi ceva super.
Multi pupicei si multe multumiri!

Delia si Codrin

Mergi la inceput