Endometru,monitorizari,ovulatie,TB,stimulare143
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
AngeliquedeS spune:
Pe cuvant, acum plang ca proasta. M-am saturat de toate. Oricum in afara de voi nu ma stie nimeni ce probleme am si cat ma chinui. Pentru ca ultimul lucru pe care il vreau este sa fiu compatimita.
La serviciu toata lumea sta cu ochii pe burta mea, nu am voie si eu sa ma ingras ca omu ca gata, verdictul se pune: esti gravida... Si toata lumea, dar absolut toata lumea ma incurajeaza sa nu mai astept si sa ii dau drumul sa fac copchii, ca deh, am o varsta, copii se fac la tinerete. Si bineinteles raspunsul meu este ca: Nu ne grabim, cand o vrea Dumnezeu. Dar numai eu stiu (si voi) ce este in sufletul meu. Acum o saptamana am bocit pe umarul unei foarte bune prietene venita in oras in vizita la mama ei si i-am spus cat ma chinui. Dupa ce am iesit din camera ei (ma calmasem intre timp), dau nas in nas cu mama ei, care ... nu mai trebuie sa va spun ce ma intreaba.... "Vai, dar tu de ce nu vrei sa faci un copil, uita Ancutza noastra are deja fetiza de un an..." Sa va mai spun ca mi-a venit sa o iau la bataie?? Nu e cazull. I-am raspuns suav ca mai asteptam, ca suntem inca tineri.. Si ea mi-a spus: draga mea, e adevarat ca arati de 20 de ani, dar ai aproape 30. Vorba aceea "Vrabia-i tot pui, dar dracu stie de cand îi" No comment... Dar deh, daca energiile mele nu sunt pozitive, stau si eu in butoi...
Pupici,
Angelique
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bianca B spune:
Ptiu da' molipsitor mai e butoiul asta! Fetelor, ce Dumnezeu! hai va rog, nu va lasati doborate!
Bianca
http://www.costinkara.go.ro/Ai_sa_fugi/
Bianca B spune:
Fetelor, si io cad in butoi cam des si ma tine cam mult caderea aia, dar mereu incerc sa pun in aplicare la sfaturile sfaturile Daraelei si sa stiti ca imi fac bine, cel putin la sufletel.
Ce-ar fi sa incercati daca nu ati mai incercat sau sa va reamintiti in cazul in care ati uitat: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69986&whichpage=1
Bianca
mi_a spune:
Amameda , Avalon, DJ Mama, Noela Carmen, Bianca B subscriu la tot ceea ce ati postat pana acum . De cateva zile postez f putin sau chiar deloc pt. ca starea mea de spirit nu e in concordanta cu cea de pe forum . Nu vreau sa fiu inteleasa gresit , ma bucur f. mult pt. fetele care au ramas in ultimul timp , fara reusita lor nu stiu daca as mai avea incredere in viitordin acest p de v , dar asta nu ma impiedica sa ma simt inferioara ,sa ma simt exact ca un copil infometat care se uita cu jind la cel care mananca plin de pofta , iar lui nu-i da nimeni nimic! Nu stiu daca exemplul dat de mine v-a facut sa intelegeti ceea ce simt , dar credeti-ma ca in ultimele zile practic nu-si mai avea locul postarea mea! Ce sa spun celor care se bucurau? Ca sunt z 4 ? Si ce! Ca luna asta am avut ciclul la 11 DPO?
Si ce! Ca m-a scoate din sarite spottingul ala idiot de la inceputul fiecarui ciclu? Si ce!Fetele de aici au avut alte treburi, nu sa asculte lamentarile si temerile mele! Fetele au treburi mult mai importante ca mine! FAC COPII! Eu ce fac? NIMIC!
Bianca B spune:
Mi_a fetele de aici sunt ca sa-si descarce sufletul, sa-si spuna oful, temerile, nedumeririle, lamentarile, suntem toate ca sa ascultam si sa fim ascultate, sa aflam raspunsuri.
Eu una, cui as putea face capul calendar? sotului? nuuu ca are destule pe cap saracu', mamei? nu, caci a avut destule probleme in viata, sora-mi? nu, ca are si ea mai multe decat mine, asa ca-mi ramane
Bianca
Bianca B spune:
Apasai din greseala "trimite"
Asa ca-mi ramane
Bianca
iuli-ana spune:
Avalon,bine-ai revenit si poate le molipsesti si pe fete cu stralucirea ta mentala!!!
Eu cred ca de la Dumnezeu sunt toate si undeva,la Cartea Sfanta,se spune sa ne bucuram de viata pe care am primit-o,cu tristetile si bucuriile ei...
Angeliqedes,te inteleg tare bine,eu le raspund curiosilor ca atunci cand vom avea un bebe vor afla si ei,nu de alta,dar poate ca pun intrebari mai de bun-simt decat"da' voi cand aveti de gand sa procreati???".Si s-au simtit si nu mai intreaba nimic,ca eu am o privire dulce rau cand nu mi-e la suflet ceva
In alta ordine de idei,nu mai stiu nici eu in ce zi sunt,care mai e tb,acum ma relaxez pana va veni sotul meu ca sa ne priasca apoi
Dicolo de faptul ca ne dorim mult un copileste acasa dor 3 luni pe an,va dat seama stres in astea 3 luni???Numai el stie prin ce trece cand imi vede fata umflata de lacrimi si tristete,asa ca,vorba cantecului "que sera,sera".
Va pup fetelor,chiar daca nu scriu,va urmaresc si ma bucur pt fiecare clipa frumoasa pe care o petreceti!
Idaira spune:
Mi-as permite sa continui in linia scrisa de AngeliquedeS..careia ii impartasesc ideile.
Cind eram copil,la noi in cartier se muta o familie de rromi..pina a intra la menopauza(adica pina pe la 47-48 ani) acea femeie raminea gravida in fiecare an..nu-mi amintesc sa o fi vazut vreodata fara sa aiba burta la gura..era anul si carlanul(pardon purandelul!)..ca la un moment dat,copii ei aveau copii si ea continua asa cum ne obisnuise..nu mai stiam care ii erau copii si care nepoti..
Un lucru am invat si eu in ultimul timp:un copil nu vine intotdeauna atunci cind vrem noi(e adevarat ca la unele persoane le iese din prima,dar eu nu ma incadrez in acea categorie-ferice de ele!).
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by mi_a
...starea mea de spirit nu e in concordanta cu cea de pe forum . Nu vreau sa fiu inteleasa gresit , ma bucur f. mult pt. fetele care au ramas in ultimul timp, fara reusita lor nu stiu daca as mai avea incredere in viitordin acest p de v , dar asta nu ma impiedica sa ma simt inferioara ,sa ma simt exact ca un copil infometat care se uita cu jind la cel care mananca plin de pofta , iar lui nu-i da nimeni nimic! Nu stiu daca exemplul dat de mine v-a facut sa intelegeti ceea ce simt , dar credeti-ma ca in ultimele zile practic nu-si mai avea locul postarea mea! Ce sa spun celor care se bucurau? Ca sunt z 4 ? Si ce! Ca luna asta am avut ciclul la 11 DPO?
Si ce! Ca m-a scoate din sarite spottingul ala idiot de la inceputul fiecarui ciclu? Si ce!Fetele de aici au avut alte treburi, nu sa asculte lamentarile si temerile mele! Fetele au treburi mult mai importante ca mine! FAC COPII! Eu ce fac? NIMIC!
Vedeti? Este o completare la ce spuneam eu... Asadar nu sunt singura in butoi. Eu in plus sunt de-a dreptul isterica... Stiu ca dupa ce imi trece o voi lua de la capat, dar pana atunci imi plang si eu putzin de mila...
Pupici,
Angelique
![](floare.gif)
pozele mele
povestea nuntii
luna de miere
mi_a spune:
Angeliquedes , imi cer scuze ca din greseala nu te-am mentionat si pe tine la postarea mea anterioara, dar crede-ma ca sunt destul de picata in butoi. Ai inteles , desigur, ca rezonez cu ceea ce ai spus si tu . Datorita celor scrise de tine m-am hotarat sa postez si eu ,pt. ca am vazut ca e cineva care sigur stie ce simt. Multumesc!