Miresele anului 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 29
M&M spune:
Neata!!! Haideti la o cafelutza!!! AM lipsit 5 zile si nu ati scris decat o pagina!!!!
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
Alynutza spune:
'Neatza!
Mersi de cafea Cristina.
kateryna spune:
Krelia Pai Capricorn vreau sa iasa si oricum are mari sanse sa iasa asa, acum intrebarea e daca vine inainte de revelion sau dupa 1 ianuarie. Anul trecut pe vremea asta incepeam pariurile ptr data cand naste Giova, va mai amintiti? Ce vremuri frumoase... Acum stau si astept sa vina si . Apropo...eu ieri am facut pomul de Craciun, oricum am vazut ca pe aici in zona suntem deja printre intarziati. Ca mai nou daca se aprind luminile in Bucuresti la 1 decembrie, se face si pomul tot atunci.
32+ George Anelin
krelia spune:
buna "dupa-amiaza" fetele!!
cristina, multam de cafelussa!
kate', ia zii - te bagi (iar ) la un pariu cu mine..vis-a-vis de ziua de nastere a lui bebelu' george? (ai vazut doar ca am gura aurita, hihihi )
ce tare ar fi sa...... ... abia astept!!! [bis[
cat priveste Craciunu' si beculetzele...am fo' si eu in vikend acu', sa vaz minunea...e frumos, dar parca sunt prea stridente..nush...iar cu bradu'..ma bate gandul sa iau unul din ala artificial...sa scap de intepaturi si de mizeria de dupa...iau si-un spray cu miros de brad ..si gata, artificial in toata regula ....sa vedem...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
'Neatza!
Azi dau eu cafeaua de dimineata (sau ceaiul, dupa preferinte).
Vad ca deja vorbiti de bradutz... La mine e traditie in fiecare an il imbodobesc in ajun de Craciun, niciodata mai repede. O sa luam un bradutz natural (tare mi-ar place sa se gaseasca de inchiriat, in ghiveci, il iei, il impodobesti, si cand e gata sarbatoarea il returnezi), nu stiu de ce astia artificiali imi amintesc de "epoca de aur" cand cei naturali nu se gaseau.
Ei, dar pana la Craciun mai este putin, intre timp azi ne lustruim ghetutzele si asteptam sa vedem cat de cuminti am fost anul asta
M&M spune:
Neata si de la mine!!1
Alynutza, tare buna cafelutza!!!
Si eu abia astept sa vina diseara Mos Nicolae....
In ceea ce priveste bradul de Craciun , in fiecare an am avut brad natural, asa ca nici anul asta nu voi face exceptie.
Cristina
noi doi
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.
kitzy spune:
Si noi o sa avem tot brad natural.Parintii mei au un bradut super fain artificial, dar parca nu e Craciun daca nu miroase a brad in casa, asa ca noi o sa ne luam bradutz natural si o sa-l impodobim in ajun, in acordurile colindelor....
krelia spune:
buna fetele!
la noi s-a "impamantenit" oarecum o traditie...mosul nicolae vine cu dulciuri, cioco, bobo, sucuss si boni-boane...(daca am fost cuminti)...mosu' ala bogat e nea craciun ...asa ca, eu deja stiu ce o sa primesc
pupicescuri! si...haideti la 70!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.