--> --> -->

Miresele anului 2006 (69)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

'Neatza!
Hai desteptarea! Cu cafea, ceai, capuccino si mai vreti voi.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ce fac puturoaseleeeee???

hai hai..miscare miscare...ce e linistea asta???

ralucoaso, ralucoaso..cuscrelu' meu blond..ce faci pasarel? [:P]...stii...mie mi-e doruc de tine!
auzi, poate se ai si la tine...treaba aia cu husele...hihihihi

ralnied..io aseara..n-am facut nimic...am fo' la soacra..dupa multa vreme..of of..mai mai...si ne-a dat praji - ecler cu nes (m-a gadilat...ca stie ca asta imi place...)

mai fetelor, apropos de mancaruri..voi ce mai faceti de papa...ca io am intrat pe o linie dreapta de ne-imaginatie....si la dulciuri..m-asteapta niste foi d epalcinta...si merele pe balcon..de vreo saptamana...siii..n-aaam niiicii un kef..parol!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Si eu am facut aseara clatite. daca tot vreau sa intru la cura de slabire macar sa profit de ultimele zile.

Ralnied m-am razgandit si pana nu se face cald, nu-l mai trimit nici unde.
Cristina mersic.
Krelia habar n-am, eu am facut niste chiftelute. problema e ca azi iar trebuie sa fac papica si habar n-am ce. Am si eu o lene...cat casa.

O zi buna va doresc si spor la munci.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),
nunta noastra , Antalya, Italia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

'Neata si de la mine!
Azi servesc un ceai de la Alynutza, daca tot a fost asa amabila
Am o reteta super buna de tort, pentru cele interesate...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kitzy

Am o reteta super buna de tort, pentru cele interesate...

Pai, hai, zi... e buna pentru mai incolo, ca deja ziua sotzului a trecut.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

No atunci ciuliti urechile!
Se face blat normal de tort, se imparte in 3-4 depinde cat va iese de inalt. Se insiropeaza cu compot de ananas. Primul blat: se insiropeaza, se pune finetti, frisca, fructe ( portocale, banane, kiwi, ananas) si puneti al doilea blat si se repeta pasii de mai sus. Cand e gata, tortul se imbraca in finetti sau crema de ciocolata instant(e f buna si aia) si deasupra se orneaza cu frisca si ciocolata rasa. E un deliciu, nu alta.

Mergi la inceput

kitzy chiar suna bine. Eu de obicei cand fac tort cu fructe folosesc numai crema de vanilie, as putea sa incerc si cioco, tot sunt eu moarta dupa ea. La clinica mai mergi?

Mergi la inceput

Da, ma mai duc, saptamana asta e ultima saptamana de proba, habar n-am daca ma ia, am auzit ca toate ne descurcam bine, asa ca nu stiu care va fi verdictul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ziua buna si de la mine!!!
Alynutza , o cafelutza e bine-venita oricand!!!!

Cristina
noi doi

Mergi la inceput

kitzy, tinem pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput