Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Pe prospectul de la utrogestan scrie asa: " utrogestan 100 mg trebuie utilizat in timpul sarcinii numai in primul trimestru si doar pe cale vaginala" . Este adevarat ca merg la servici si incep si la 8 dimineata deci ar trebui sa ma scol de la 6 ca sa stau 1-2 ore fara sa-l elimin.

Jadi ce alt medicament ar putea sa-mi dea doctorita preventiv ca sa mentin sarcina?
Ramonella bine ai venit printre noi!
Olgutta multumesc pentru raspuns

sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sorina asta este parerea mea de aia am si zis ca stiu doctorii mai bine decat mine. Daca eram doctor sa le stiu pe toate...

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele,
Urez bun venit si felicitari noilor venite, dragute viitoare mamici!
Despre mine nu stiu exact ce sa va spun. Am tras o spaima groaznica sambata dimineata cand am mers la toaleta si am avut o scurgere maronie, de marimea unei monezi. L-am sunat pe si mi-a zis sa stau linistita. znu pot sa va povestesc ce linistea aveam eu ... dar se pare ca n-a fost nimic grav. Aseara am fost la control si bb este bine, a mai crescut, acum are 11,8 mm si ii bate inimioara atat de ritmic si de puternic, incat s-a auzit din sala de asteptare.
Incerc sa intru sa recuperez tot ce ati scris.
Pupici pe burtici.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Sorina, in loc de Utrogestan se mai da Duphaston. Este tot progesteron, numai ca Utrogestan contine progesteron obtinut pe cale naturala, iar Duphaston este obtinut prin sinteza , in mod artificial. De aceea medicii recomanda mai mult Utrogestan, ca e natural. Iar tratamentul meu de sustinere e prescris de medicii din Ungaria cu care am facut FIV, chiar si prietena mea din Germania ia tot Utrogestan recomandat de dr ei de acolo.
Eu am mai facut si Progesteron injectabil, care la noi nu se mai fabrica, tocmai, pt ca a fost inlocuit de utrogestan. Sper ca te-am mai lamurit. Parerea mea este sa-l folosesti daca ti-a dat dr., pt ca atunci cand e vorba de sustinerea sarcinii, e f important sa asculti medicul!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

JADI adica se scad 2 sapt...nu?ca eu m.am uitat la 4 sapt....si tu
zici de valorile de la 2....nu????

oana4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

ANDICU da...ne.am intersectat printre subiecte pe acolo!
of...sper sa plece toate fetele de acolo si sa intarim randurile la odisee...

oana4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Da, Oana, si eu sper la fel! am vazut ca sunt vreo 2-3 fete de la " Asteptand..." printre noi, sper sa mai vina!

Andreea 6+
Punctuletzul meu

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

Eu asa am inteles Oana, trebuie sa scazi 2 saptamani.... incerc sa creez un capitol nou!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Un nou capitol ne asteapta aici .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput