Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Lorina,eu la sarcina trecuta nu am avut nici macar odata greata sau ceva.Si nici nu am avut preferinte mari la mancare.A fost super!

Acum insa nu am greturi dar nu vreau sa vad/miros carnea.Si nici cartofii prajitzi care erau moartea mea...vedem noi cum o fi.Poate trece...

GeorGiana si Dani (17 august 2005)

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut prima minune

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

olguttza spune-mi si mie te rog la ce medic mergi...pare exact ce-mi doresc eu.

Andreea 6+
pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutari burtici!
bine ati venit le spun din inima noilor mamici si ! (lui meda)
nici eu nu am nici un simptom in afara faptului ca imi vine sa mananc mereu!sunt disperata din cauza asta ca deja dupa o saptamana fara abtineri incep sa sara kg!
maine ma duc la dr. si sper sa-mi spuna ca totul e ok.,si ca pot macar sa alerg usor 30 min pe zi.eu faceam sport inainte de 3 ori pe saptamana,daca nu mai pot sa fac voi fi cat china!sanatos sa fie bb dar...

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Mi-e un somnnnnnnnn. O saptamana buna si acum inapoi la munca!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

fetelor voi cum rezistati fara cafea?
oare una mica de filtru nu expreso nu putem?...
daca nu beau cafea dimineata nici la toaleta nu pot sa merg....

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu beau cafea, am tensiunea foarte mica cu tot cu cafeaua bauta, totul e sa nu fac excese ca atare o singura cafea slaba pe zi. Nu mai zic de alte vicii ca nu sunt persoana demna de urmat .

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

pai si eu am zis ca una slaba pe zi chiar nu o fi foc!
de fumat nu mai fumez de 3 ani si 6 luni.
dar inainte beam cateodata si 4 expresso pe zi ,media era 3....
abia astept sa ma duc maine la dr.ma duceam azi dar trebuie sa ma epilez ....

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

'Neata fetelor.

Mie dr mi-a zis ca am voie o cafea pe zi. Eu mi-am luat decofeinizata, pt mai multa siguranta. Inainte eram innebunita dupa cafea, beam min. 2 cani/zi, dar de cand sunt , ciudat e ca nu mai simt nevoia! f rar mi se face pofta de-o cafea! am inceput cu poftele! slava Domnului ca nu sunt pretentioasa! aseara mi s-a pus pe creier ca mor de inanitie daca nu mananc o portie maaare de cartofi prajiti cu branza rasa! si azi am dat comanda de piure de cartofi! (l-as face eu, dar avem un soricel in bucatarie de vreo 2 zile si mor de frica sa intru acolo! al naibii,nu se da prins deloc!) vad ca deocamdata sunt fixata pe cartofi..om vedea ce mai urmeaza.

Andreea 6+

Pozele mele
Ajutati-l pe Andrei!

Mergi la inceput

desi eram considerata pofticioasa nr.1,nu am avut pofte pana acum,dar cand ma pun la masa parca nu ma pot opri din mancat!as manca mereu ,orice...nu mi-e greata de nimic sau sila...si acum mi-e foame.am mancat mandarine si imi iau fructe sa am in casa cand ma apuca sa nu mananc mancare....

alina
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Buna.
Ma bucur sa ma alatur voua. Sunt si eu o mamica de iulie-august 2007. Si vestea cea mare am aflat-o ieri, adica cu o zi inainte de ziua mea. Cel mai mult s-a bucurat Stefan, fiul meu de 3 ani si 8 luni. dar si noi. Ne pregatim - in toate felurile - de al doilea bb de prin iulie, dar mereu am simtit ca voi naste un leu sau o leoaica.
Am deja emotii cand ma gandesc. Si ceva temeri ca nu o sa ma descurc, ca nu mai stiu sa fac baie la bebelusi, ca nu mai stiu sa-i dau mancare etc. Dar bucuria e mai mare. Ne gandim deja la nume si nu gasim nimic. Si la un nas (adica nash)

Ultima menstruatie a fost pe 19 oct, iar pe DPN ar fi cam 26 iulie. La medic nu am fost inca. Sper sa ajung sapt asta la medicul de familie si la ginecolog.
Mai sut burtici din Iasi care sa nasca in aceeasi perioada? Ca eram nerabdatoare sa scriu si nu am citit toate paginile...

E o listuta undeva cu toatele?

Oana si Stefan-Vladimir

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

http://www.pragmaafterschool.ro

Mergi la inceput