Mamici de iulie - august 2007

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IanaA spune:

quote:
Originally posted by jadi

Anya20, UM 27.09.06, DPN 04.07.07, Sp.Sf Pantelimon, Dr. Ionescu Crangu
jadi, UM 30.09.06, DPN 07.07.07,
andreea c, UM 02.10.06, DPN 09.07.07,
micabica, UM 03.10.06, DPN 10.07.07, Sp.Universitar, Dr.Protopopescu Denisa

rog celelalte fete sa imi dea UM si DPN ca sa va trec in listuta.
Listuta se poate copia daca pe mesajul meu dati reply with quote dar eu voi fi zilnic pe aici ca sa modific listuta.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by jadi

Anya20, UM 27.09.06, DPN 04.07.07, Sp.Sf Pantelimon, Dr. Ionescu Crangu
jadi, UM 30.09.06, DPN 07.07.07,
andreea c, UM 02.10.06, DPN 09.07.07,
micabica, UM 03.10.06, DPN 10.07.07, Sp.Universitar, Dr.Protopopescu Denisa

rog celelalte fete sa imi dea UM si DPN ca sa va trec in listuta.
Listuta se poate copia daca pe mesajul meu dati reply with quote dar eu voi fi zilnic pe aici ca sa modific listuta.

Deni & Vlad 28 sept 2005

Ioana UM:30 IX 2006 DPN 8 VII 2007

Mergi la inceput

Fetelor m-au apucat greturile.Si am un somn de numa.In plus nu stiu ce sa fac cu constipatia.In rest,totul bine.Abia astept sa mi se vada burtica

Voi cum o mai duceti?
Va pup

Ioana si razvi+6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Bine ai venit TGO si sarcina usoara!

IanaA te-am trecut in listuta.

Listuta este la pagina 7 si va sta acolo pana cand trecem la capitolul 2 sa o postam prima. M-am si convins, nu mai dati reply with quote, modific eu lista ca oricum arunc cate un ochi pe aici.

Mama ce greturi am de sambata noapte dar numai pana mananc ca dupa aia imi trec, e total diferit ca la prima sarcina, sunt mult mai intense greturile dar rezist eroic.

Ne vedem pe aici!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Fetelor, datele mele sunt:
UM: 03 oct 2006, DPN: 10 iulie 2007, Spital Elias, Dr. Dan TUTUNARU, iar cu alte date si detalii voi vni maine. In seara asta mergem la dr. sa vedem ce ne spune.

Poze

Viitorul suna foarte bine: vine bebe!
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Bafta la control kitty_nic asteptam vesti! Esti trecuta pe listuta!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Monica, sa ai o sarcina cat mai usoara!

Creste listuta noastra pe zi ce trece. Frumos.
Si eu am niste greturi nesuferite, la fel ca la prima sarcina. Sa nu vad carne de pui nici in reviste . As manca numai "specialitati": carnati, sarmale, mezeluri...si alte de-astea.

Alina 6+, mamica d-rei Anya (1 an)

Mergi la inceput

Fetelor,vineri suntprogramata la medic pt echografie.Sper sa fie totul bine.Tineti-mi pumnii.
Va pup
Ioana6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Ce mai faceti viitoare mamici? Cum va mai simtiti?
Eu sunt bine deocamdata. Nu prea am greturi, dar in schimb imi este foame mai des si daca nu mananc repede ma simt destul de rau.
Am facut si eu astazi 6 saptamani, dar nu stiu sa-mi pun la semnatura. HELP!

Micabica am vazut pe listuta ca mergi la o doctora la S. Universitar. Poti sa-mi spui cate ceve despre dansa? Eu nu am medic deocamdata, dar v-am mai zis eu...as vrea sa merg la acest spital pt. ca lucreaza cumnata mea asistenta la bebei.

Pentru mamicile care au mai avut bebei, o intrebare. Ati folosit creme impotriva vergeturilor? Eu am deja o multime si as vrea sa fac tot posibilul sa le evit. Maica-mea a ramas cu tot abdomenul brazdat de la prima sarcina (adica eu).

Va pup pe toate si sa va fie cat mai usor...

pregatiri nunta...

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Ce fac bortzoselele?

Monica iti poti trece numele si iconitza de gravi la semnatura... in stanga sus, profil personal, te log-ezi si ai acolo semnatura treci numele si iconitza si apesi vizualizare sa vezi daca iti place si daca e ok, apesi trimite. De altfel vad ca ai niste linkuri cu poze deja la semnatura.
Cu doctorul, de ce nu vorbesti direct cu cumnata ta, ea ii cunoaste pe doctorii de acolo si iti poate spune/recomanda unul bun. Stiu ca Dr. Protopopescu se ocupa de probleme speciale de infertilitate, face inseminari si fiv-uri, nu am idee daca se ocupa si de sarcinile normale desi e aberant, orice obstretician ar trebui sa le faca pe toate.

Eu inca nu am trecut doctorul ca nu am ajuns la ea, dar sigur voi merge tot la Giulesti la doctorita Dracea.

O zi buna!

Deni & Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput