PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Larissa, nu stiu nimic de fetita Irinucai. Nu stiu nici daca ea era cea cu probleme. Si da, va invit la un capucino, la cea mai faina si mai cool cafenea, ca deh, bani sunt, noroc cu alocatia si cu indemnizatia. Nu o sa mai stiu ce sa fac cu atat banet!

Pe Rares tocmai l-a apucat o criza de plans, dupa ce s-a tot frecat la ochisori, se pare ca e cam obosit. Nu inteleg de ce, ca azi a dormit rezonabil. Si tocmai il laudam ca nu plansese deloc nici ieri, nici azi. Pana acum.

luiza de mic si iubit si Rares (3 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/luizapadiu/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10501;117;1;1/c/71/t/60/s/77/k/f60b/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Acum m-am adunat si eu relativ de pe drumuri. Si eu iau banetul grupa mare in decembrie. O sa imi prinda bine de sarbatori. Am in plan sa ii iau ceva fru,os Alexei de sarbatori.

Si pe mine m-a apucat melancolia. Eu m-am chinuit 6 ani sa raman si nu am reusit. Anul trecut s-a intamplat minunea. Nici eu nu stiu cum. Imi aduc aminte cu noastalgie cand intr-o zi de luni de noiembrie friguroasa m-am prezentat la CMU, cu ideea ca eu am sarcina extrauterina. DR s-a uitat la mine si m-a intrebat de ce cred eu asta. Aveam dureri mari si scurgeri rozalii. Era o sarcina, dar una normala, cand am vazut-o pe Alexandra prima oara la eco era doar un punct. Atunci am plans, lacrimile imi curgeau suvoi incontrolabil, iar Silviu era de-a dreptul inmarmurit. Se uita la acel punct si nu i-a venit sa creada. A urmat o perioada mai grea cu greturi, apoi alta cu iminenta de avort si apoi o perioada numai cu contractii. Dar cu ajutorul Bunului Dumnezeu pe 27 iunie am reusit sa o nasc pe micuta Alexnadra, lumina ochilor nostri.

Fug ca plange pitica.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

hai sa va spun ce idioti sunt si pe aici la clinicile pt copii: am fost alaltaieri la pediatru si la receptie cantaresc bebeii si ii masoara pt a-l scuti pe doctor de acest lucru. Si fac treaba asta cu copilul imbracat cu de toate, doar daca are vreo geaca te pune sa i-o scoti ...din masuratorile proastei aleia Alex crescuse 3 cm intr-o sapt si 400 gr ( stiu exact cat avea cu o sapt inainte pt ca ma duc la alta clinica unde il pot cantari gol pusca si masura ). Si ii spun : "nu avea cum sa cresca 3 cm intr-o saptamana, nu credeti ? ca doar vedeti in carnet ca l-am masurat saptamana trecuta !", la care vaca de asistenta spune"ok" si trece imbufnata doar 2 cm in plus......oricum nici 2 cm nu avea cum sa creasca, iar de grame nici nu i-am mai spus...

adas multumim

amiss_zip saru'mana pt urare

micha08 bine ai venit la piersicute !

bulinita27 ce-o fi daca i-ai pune un piculet de cereale cu gust de fructe, doar un pic-mic de tot, poate l-o atrage gustul, ca juma de ligurita de cereale puse la un biberon de lapte nu poate sa-i faca rau in nici un caz...si daca merge ii cumpei de mai multe feluri cu gusturi diferite...zic si eu, desi s-ar putea sa se invete asa, sau macar sa ii dai asa pe timpul zilei cand e treaz de tot si noaptea ii dau doar lapte ca de obicei...

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Multumesc celor care m-au ajutat si pe mine sa-mi pun pozele aici!
Corina e agitata doar cind trebuie sa ragaie, in rest e ok, alta problema ar mai fi ca maninca des , la 2 ore..

poze cu Corina Elena
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna mamicute si piersicute,
Sper ca m-ati uitat. In pofida faptului ca nu am intrat demult pe forum (de fapt practic nu mai foloseam calculatorul) imi era tare dor de voi. Am foarte mult de recuperat cu cititul, si sper sa intru in ritmul normal cat mai curand.
Noi suntem bine. Camelush e dulce dar ar fi un bebe perfect daca ar adormi mai devreme. Nu stiu ce are ca nu vrea nici in ruptul capului sa adoarma mai devreme de ora 1 sau 2 noapte. Ieri am adormit-o la 4 dimineata. Si e si foarte agitata si plange, tre s-o tin la san cate o ora , doua ca sa stea linistita.

Incerc sa mai recuperez cu cititul. Va pup pe toate si noapte buna.

Nata si scumpica Camelush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

amabella, cand iei banutii ne inviti la un capucino?
Io inca nu am depus dosarul...asa ca eu o sa va invit prin ianuarie...
Fetele eu ma intorc la job la 1 martie voi?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Eu tre sa ma intorc la munca in ianuarie. Pot sta doar 4 luni cu Camelush. O sa incerc sa negociez part time macar pentru 2-3 luni. Mii groaza cand ma gindesc s-o las si sa nu fiu alaturi de ea toata ziua, chiar daca va sta cu mama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

Io ma intorc la lucru in 14 ianuarie. Si asta a mareee lucru aici, caci avem doar 10 saptamani dupa data teoretica a nasterii (nu se calculeaza in functie de data reala). Dar eu am o luna in plus de la firma plus o gramada de concedii pastrate, asa ca voi reusi sa o lungesc pana ce face Vlad 5 luni. Pt Franta e super ok, printre voi parca vad ca semnez condica prima la lucru

Diana si Vlad Gael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

larissa nu e Irinuca a noastra este alta fata cu nick asemanator care avea probleme cu fetita.
anasia Infacolul il fac cadou. Eu am maine botezul dar in rest ne vedem cand vrei tu.
buli Alexei saptamana trecuta a avut trei zile in care a mancat maxim jumatate de portie fata de cat manca inainte si totusi a luat 200 gr.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

deja va ganditi sa va intoarceti la servici...
de gandit de fapt ma gandesc si eu, dar cu groaza cu cine o sa-l las pe bebelin habar n-am. trebuie sa gasesc o bona, dar cum gasesc una de incredere... oricum inainte de vara viitoare nu cred ca am sanse sa ma intorc.

www.dropshots.com/day.php?userid=192859&cdate=20061011" target="_blank">stefi

ada + stefi (08.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Bey..nu-s io cu probleme!
Noi suntem bineeee!raluca mea e o scumpa, o minunata si o meseriasa.Cuminte rau, nu plange, nu se supara,doarme noaptea, mananca bine si e de 10 ori mai cuminte decat frasu.Ma gandeam ca daca o aveam pe ea prima..as fi zis ca asa sunt toti bebelusii si as fia avut un soc maxim daca as fi avut un Bb 2 ca Radu.

Suge inca de la mine si doar seara ii mai dau 60 de ml de completare.Pe la pranz ii dau si 50 de ml de suculet si deocamdata atat.la Radu am inceput diversificarea pe la 3 luni jumate dar la ea ma gandeam sa o mai aman.

Il adora pe fratele ei si se lumineaza toata cand il vede si in general este o fire deosebit de vesela.Ii place sa stea ridicata si sa vada ea tot, ii place sa se uite la televizor si ii plac foarte mult baloanele.
daca vreti sa ne mai vedeti...am mai pus poze noi.

Va pupam!

Irinuca,Raducu si Raluca
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput